29 / 03 / 2024

Selçuk-Ortaklar Demiryolu hattı

Selçuk-Ortaklar Demiryolu hattı

Selçuk-Ortaklar Demiryolu ve 2. Hat projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Okyay, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Selçuk-Ortaklar Demiryolu ve 2. Hat projesi meclis gündeminde!

Selçuk-Ortaklar Demiryolu ve 2. Hat projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Okyay, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Selçuk-Torbalı İZBAN Hattı açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Selçuk İstasyon Meydanı'nda düzenlenen "Selçuk'un Kurtuluşu, Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni"nde tüm İzmirlileri selamladı.

İZBAN Selçuk aksında son aşamaya gelindi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZBAN hattını 26 kilometre daha uzatarak 136 kilometreye çıkartacak Selçuk aksının yapım çalışmalarında son aşamaya geldi.

İZBAN Selçuk aksında son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZBAN hattını 26 kilometre daha uzatarak 136 kilometreye çıkaracak Selçuk aksının inşaat çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İstasyonun büyük ölçüde tamamlandığı bildirildi.

Konya Selçuk Üniversitesi yeni binasına taşınacak!

Konya Selçuk Üniversitesi Akşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin yeni binaya bu yıl taşınması bekleniyor. Sadece elektrikle ilgili bir sıkıntının kaldığı ve sıkıntının çözülmesi halinde yeni eğitim öğretime devam edebileceği açıklandı.

İzmir Selçuk'a teleferik geliyor!

İzmirli oda ve borsa başkanlarının Selçuk Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleşen toplantısında turizm masaya yatırıldı. Yolcu, "Teleferik projesi ekolojik dengeyi dikkate alan bir projedir." dedi.

Selçuk Özdağ Manisa'daki projeleri anlattı!

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, birçok yatırım için bakanlıkların kapısını aşındırdıklarını ve Manisa için çalıştıklarını söyledi. Özdağ, sağlıktan turizme, spordan eğitime kadar birçok yatırımın müjdesini verdi.

Konya Selçuk Üniversitesi güneş santrali kurdu!

Konya Selçuk Üniversitesi de Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu bahçesine kurduğu güneş enerjisi santralleriyle elektrik üretmeye başladı.

İZBAN Selçuk aksında sona gelindi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 32 milyon liralık yatırımla İZBAN hattını 26 kilometre daha uzatarak 136 kilometreye çıkartacak Selçuk aksının yapım çalışmalarında büyük aşama kaydetti.

İzmir Selçuk'a teleferik müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Eroğlu, İzmir Valisi Mustafa Toprak'a yaptığı ziyarette ise Efes Antik Kanalı ve Selçuk Meryem Ana'ya yapılması planlanan teleferik ile ilgili müjde verdi.

Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar evlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan, iş adamı Özdemir Bayraktar'ın oğlu Selçuk Bayraktar ile evlendi.

Selçuk Sukas Alpiş İnşaat'ın satış pazarlama müdürü oldu!

İnşaat sektörünün başarılı Satış Müdürü Selçuk Sukas, Alpiş Group iştiraklerinden Alpiş İnşaat Satış Pazarlama Müdürü oldu.

Karabük-Zonguldak demiryolu hattı açıldı!

Irmak-Karabük-Zonguldak Demiryolu Hattı Rehabilitasyonu ve Sinyalizasyonu Projesi Karabük-Zonguldak kesimi açılış töreni Karabük İstasyonu'nda yapıldı.

Selçuk-Ortaklar Demiryolu hattı Haberi

Selçuk-Ortaklar Demiryolu hattı

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay, Selçuk-Ortaklar Demiryolu ve 2. Hat projesine ilişkin soru önergesi verdi. Okyay, sorusunun Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Okyay, ''Aşağıda yazılı olarak yer alan “Selçuk-Ortaklar Yeni Demiryolu ve 2. Hat Yapımı” ile ilgili sorularımın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu tarafından, Anayasa'nın 98. ve TBMM İçtüzüğünün 99. maddeleri gereğince yazılı olarak yanıtlanmasını saygıyla dilerim'' diye konuştu.

Okyay, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''Çağımızda ulaşım ağlarının yaygınlığı ve modernizasyonu, gelişmişliğin önemli göstergelerinden birisidir. Ülke içerisinde kentler arası ulaşımda bir yerden bir yere daha kısa sürede gidebilmek, zamanı ve kaynakları daha verimli kullanmak adına çok önemlidir. “Ankara- İzmir Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi”, ülkemizde demiryolları ulaşımında teknolojik gelişmelerden de faydalanarak yapılan en önemli modernizasyon...