23 / 04 / 2024

Selçuk teleferik projesi

Selçuk teleferik projesi

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Eroğlu, İzmir Valisi Mustafa Toprak'a yaptığı ziyarette ise Efes Antik Kanalı ve Selçuk Meryem Ana'ya yapılması planlanan teleferik ile ilgili müjde verdi.

TOKİ İzmir Selçuk kura çekilişi ne zaman? TOKİ Selçuk kura çekimi 2022 detayları!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Selçuk alt gelir grubu projesi için kura heyecanı başladı. Peki TOKİ İzmir Selçuk kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Selçuk kura çekimi 2022 detayları...

TOKİ İzmir Selçuk konut belirleme kuraları çekildi!

TOKİ İzmir Selçuk projesinde konut belirleme kuraları bugün çekildi. TOKİ İzmir Selçuk projesi kapsamında 1.384 konut sahibini buldu. 

Selçuk-Ortaklar Demiryolu ve 2. Hat projesi meclis gündeminde!

Selçuk-Ortaklar Demiryolu ve 2. Hat projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Okyay, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ İzmir Selçuk projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Selçuk projesinin 2. ve 3. etabı için ÇED süreci başladı.

Zehra Zümrüt Selçuk: 2021'de 115 adet inşaat projesi yürütülecek!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada, "2021 yılında 737 milyon 152 bin liralık yatırım bütçemizle 115 adet inşaat ve 49 adet araştırma projesi yürütülecektir" dedi.

TOKİ İzmir Selçuk projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Selçuk projesi için ÇED süreci başladı.

TOKİ İzmir Selçuk 2019 kura çekilişi ne zaman?

TOKİ İzmir Selçuk 2019 projesi kapsamında 1000 adet konut satışa çıkarıldı ve 22 bin 425 başvuru geldi. TOKİ İzmir Selçuk 2019 kura çekim tarihi açıklandı. Peki TOKİ İzmir Selçuk 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte yanıtı...

TOKİ İzmir Selçuk 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ İzmir Selçuk 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ İzmir Selçuk 2019 fiyatları ne kadar?TOKİ İzmir Selçuk 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ İzmir Selçuk 2019 kura çekilişi ne zaman? TOKİ İzmir Selçuk 2019 ne zaman teslim? İşte TOKİ İzmir Selçuk 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla....

İzmir Selçuk doğalgaza kavuşuyor!

İzmir'in Selçuk ilçesinde beklenen doğalgaz projesi nisan ayında başlayacak.

İzmir Selçuk yatırıma doyacak!

Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, "Selçuk için düşünülen antik kanal, teleferik, İZBAN, Doğalgaz, hastane, karayollarının yaptığı çalışmalar gibi bir çok yatırımımız gerçekleştiği takdirde Selçuk İzmir ilçeleri içerisinde en fazla yatırım alan ilçe haline gelecektir" dedi.

Selçuk Gençlik Merkezi Projesi yarışması için 260 başvuru!

İzmir'in tarihi, doğal ve kültürel değerleriyle öne çıkan ilçesi UNESCO Kenti Selçuk'ta, mülkiyeti belediyeye ait olan 7263 m2'lik arazi içerisinde özellikle genç nüfusa hitap edecek Kültür ve Gençlik Merkezi proje tasarım yarışmasına rekor seviyede başvuru oldu.

Selçuk Üniversitesi atıksu tesislerini kontrol edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Selçuk Üniversitesi (SÜ) arasında imzalanan protokolle “Ülke Genelindeki Evsel/Kentsel Atık Su Arıtma Tesislerinin Mevcut Durumunun Tespiti, Revizyon İhtiyacının Belirlenmesi Projesi (TÜRAAT) başlatıldı.

Fethiye Babadağ Teleferik Projesi ihaleye çıkacak!

Yıllardır Fethiyelilerin hayalini süsleyen Babadağ Teleferik Projesi nihayet sonuç aşamasına geldi.

Selçuk teleferik projesi Haberi

Selçuk teleferik projesi


Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, dün İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu makamında ziyaret ederek katı atık bertaraf tesisinin önünü açtıklarını söyledi. İzmir Valisi Mustafa Toprak, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez'in de eşlik ettiği ziyarette Bakan Eroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Yamanlar'da kurmak istediği ancak iki yıldır Orman Bölge Müdürlüğü'nden olumlu görüş alamadığı için ÇED başvurusu yapamadığı "Katı Atık Bertaraf Tesisi" ile ilgili yer sorununu çözdüklerini, Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait alanda tesisin yapılması için olumlu görüş verdiklerini açıkladı. Böylelikle Büyükşehir Belediyesi'nin ÇED başvurusu yapmak için önünde herhangi bir engel kalmadı.


Bakan Eroğlu, Kocaoğlu'nun kısa süre önce Ankara'da kendisini ziyaret ettiğini ve 3 talebinin olduğunu hatırlatarak, "Ankara'da gerçekleştirdiğiniz ziyarette bizden Başkan'ın...