28 / 03 / 2024

selendi içme suyu arıtma tesisleri

selendi içme suyu arıtma tesisleri

İçme suyu arıtma tesisleri ile vatandaşlara ulaşan suyun kalitesini daha da artıran Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Selendi’de yapılacak tesisler için düğmeye bastı.

Barajlar alarm veriyor! Prof. Dr. Şen 'İstanbul'un 80-90 günlük içme suyu kaldı' diyerek uyardı!

Yağışların beklenen oranda olmaması sebebiyle Türkiye'de birçok baraj alarm vermeye başladı. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'un 80-90 günlük içme suyu kaldı' diyerek uyardı.

Kanal İstanbul projesiyle içme suyu havzası imara açıldı!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'un 10 köyü kapsayan 3. etap planlarına göre, barajın çevresindeki içme suyu havzası imara açıldı.

İznik Barajı ile 2070 yılına kadar içme suyu ihtiyacı karşılanacak!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilecek İznik Barajı ile ilçenin 2070 yılına kadar içme suyu ihtiyacı karşılanacak.

Düzbağ Barajı İçme Suyu Projesi'nin temeli atıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Düzbağ Barajı İçme Suyu Projesi'nin temeli Başbakan Binali Yıldırım'ın da katıldığı törenle atıldı

Tekirdağ Elmalı'da içme suyu inşaatı başlıyor!

Tekirdağ’ın Malkara ilçesi Elmalı Mahallesi'nde içme suyu projesinin inşaatı başlıyor.

Nizip İçme Suyu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Nizip’e yaptırılan 7 bin 500 tonluk içme suyu deposu ve arıtma tesisinin inşaatı tamamlandı. Tesis Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katıldığı törenle açıldı.

Antalya Karasu İçme Suyu Projesi'nin temeli atıldı!

Gazipaşa’nın Ilıca, Yeniköy, Kızılgüney ve Karalar mahallelerinin 50 yıllık içme suyu sorununu çözecek Karasu İçme Suyu Projesi’nin temeli geçtiğimiz gün atıldı.

Akoluk İçme Suyu Arıtma Tesisi 40 milyona mal olacak!

Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğü, Trabzon’un içme suyu ve kanalizasyon sorunlarına çözümler üretmeye devam ediyor.

Denizli Bekilli'ye içme suyu deposu inşa ediliyor!

Denizli’nin 19 ilçesinde sürdürdüğü projelere bir yenisini daha ekleyen Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Bekilli ilçesine 2 adet içme suyu sondaj kuyusu, 1 adet 2000 metreküplük ve 2 adet 500 metreküplük içme suyu deposu inşa ediyor.

Manisa'da içme suyu hattı yenileme çalışmaları sürüyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Örselli Mahallesi’nin kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından, mahallenin içme suyu şebekesini de değiştirerek vatandaşlara daha sağlıklı su temin ediyor.

Manisa Akköy'de içme suyu hattı deposu yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Akköy Mahallesi’nde bulunan içme suyu deposunun bakım-onarım çalışmasını tamamladı.

Manisa'da içme suyu şebekeleri yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Selendi’nin Avlaşa Mahallesinde 8 bin 625 metre içme suyu şebeke hattı döşeme çalışmalarına başladı.

Soma Konutları'nın içme suyu bağlantıları yapılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma’da şehit düşen 301 madencinin yakınları için yapılan TOKİ konutlarının içme suyu şebeke bağlantılarını yapıyor.

selendi içme suyu arıtma tesisleri Haberi

selendi içme suyu arıtma tesisleri


İçme suyu arıtma tesisleri ile vatandaşlara ulaşan suyun kalitesini daha da artıran Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Selendi’de yapılacak tesisler için düğmeye bastı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde içme suyu arıtma tesisleri inşa ederek suyu musluktan içilebilir hale getiriyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalarda, Selendi’de 2 arıtma tesisi inşa etmek adına İçme Suyu Dairesi Başkanı Hakan Açabay, kurum içinde görev yapan mühendislerle birlikte planlamaları yaptı. Selendi merkezde yapılacak tesislerden biri 60 metrekare alan üzere kurulacak ve saatte 72 metreküp su arıtacak. İkinci içme suyu arıtma tesisi ise 85 metrekare alan üzerine inşa edilecek ve bu tesiste de saatte 36 metreküp su arıtılacak.  2 içme suyu arıtma tesisinde çalışmaların kısa bir süre içerisinde başlaması bekleniyor.

‘İşimiz Su’

MASKİ Genel...