19 / 04 / 2024

selimpaşa emlak konutlaru satılık

selimpaşa emlak konutlaru satılık

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından İstanbul'un yeni cazibe merkezi Selimpaşa'da depreme dayanıklı yeni bir kent kuruluyor. Fiyatlar 96 bin YTL'den başlıyor.

Trump'a emlak dolandırıcılığı davasında 354,9 milyon dolar ceza! 

Emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdığı suçlamasıyla ilgili New York'taki davada eski ABD Başkanı Donald Trump'a 354,9 milyon dolar ceza kesildi. 

Silivri Selimpaşa, Ortaköy ve Kavaklı 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Silivri ilçesi, Selimpaşa, Ortaköy ve Kavaklı TEM Otoyolu Güneyi'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bigados Villaları 4 ay sonra teslim! Son fırsatları kaçırmayın!

Ertemel Group tarafından Silivri Selimpaşa Mahallesi'nde inşa edilen Bigados Villaları'nda satışlar devam ediyor. Bigados Villaları'nın teslimleri 4 ay sonra yapılması planlanıyor. Son fırsat villaları kaçırmayın. İşte Bigados Villaları fiyat listesi 5 Ekim 2023.

ADRA GYO Halka arz ne zaman? Adra gayrimenkul halka arz kaç lot veriyor, Adra GYO hangi bankada var? 

Borsa İstanbul’a emlak devi bir şirket daha giriyor. Yazlık bölgelerdeki inşaatları ve kaliteli projeleriyle sektörde yer alan Adra GYO talep toplayacağını açıkladı. İşte Adra GYO halka arza ilişkin tüm detaylar...

Uluslararası emlak yatırımcılarının yeni gözdesi Kıbrıs!

Dünyanın en iyi fiyatlı deniz kenarı mülkleri sıralamasında birinci olan Kıbrıs’a emlak alımı için 72 ülkeden talep geliyor. KKTC’de emlak alım talebi ilk 6 ayda yüzde 40-50 oranında artmış durumda.

Silivri Selimpaşa Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Silivri ilçesi, Selimpaşa Mahallesi, Selimpaşa Kavşağı ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 30 Kasım 2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Silivri Selimpaşa'daki rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Silivri İlçesi, Selimpaşa Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 6593 Ada 3 Parsele (Eski 9374 parsel) İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

ALC Villages ön satışta! Yeni proje! 

Megakent İstanbul'un ünlü sayfiye alanı olarak bilinen Silivri Selimpaşa'da inşa edilen ALC Villages projesinde ön satışlar başladı. Projede müstakil villalara yer veriliyor...

Pourıa Emlak Ve İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Pourıa Emlak Ve İhracat İthalat Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Pourya Nazarı tarafından kuruldu.

Silivri Selimpaşa Mahallesi parselasyon planı askıda!

Silivri İlçesi, Selimpaşa Mahallesi, 3613 ve 3617 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasında düzenlenen Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Kızılağaç Emlak İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Kızılağaç Emlak İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Ticaret  Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Altun tarafından kuruldu.

İstanbul sahil şeridindeki evler için mahkemeden karar!

İstanbul'da Büyükçekmece, Selimpaşa, Kumburgaz ve Silivri’de, sahil şeridinde kalan binlerce yazlık sahibi sevindiren haber geldi. Kamuya ait alanda inşa edildikleri gerekçesi ile yıkımı istenen evler ile ret kararı alındı.

Selimpaşa'da heyelan riski taşıyan arazi konut alanı oldu!

Silivri Selimpaşa’da heyelan bölgesinde kalan ve imar planlarında “ağaçlandırılacak alan” olarak belirlenmiş 4 dönümlük arazi, İBB Meclisi’nde AKP ve MHP’nin oyları ile “konut” alanı oldu. Parsel üzerinde havuz, müştemilat ve bir yapı yer alıyor.

selimpaşa emlak konutlaru satılık Haberi

selimpaşa emlak konutlaru satılık


İstanbul ve İzmir'de modern konut projelerine imza atan TOKİ iştiraki Emlak Konut, İstanbul'un prestijli yaşam merkezi Selimpaşa'da modern bir yaşam alanı `SELİMPAŞA EMLAK KONUTLARI' nı hayata geçiriyor.


Bölgede depreme dayanıklı ve kaliteli konut ihtiyacını karşılamayı hedefleyen, toplam 820 konuttan oluşan proje, 124.717,50 m2alan üzerinde gerçekleşecek olup, gerek malzemesi, gerekse insanı temel alan yerleşimi ile standartüstü bir yaşam olmaya aday.


Selimpaşa'da E-80 devlet karayolunun TEM otoyoluyla kesiştiği kavşakta, TEM'e ve denize 3 dakika, İstanbul'a sadece 50 km. uzaklıkta `SELİMPAŞA EMLAK KONUTLARI', kentin az gelişmiş bölgelerine çağdaş yaşam anlayışını getirirken bu bölgedeki istihdamı da önemli ölçüde artırmayı...