28 / 03 / 2024

Sembol İstanbul asres

Sembol İstanbul asres

Karden İnşaat Aş. tarafından Beylikdüzü – Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Sembol İstanbul projesinin inşaatı hızla devam ediyor. Sembol İstanbul'da 2. Etap satışları başlıyor.

Self İstanbul basın toplantısı 11 Ekim'de!

Beylikdüzü – Bahçeşehir TEM bağlantı yolu bitişiğinde hayata geçirdiği “Sembol İstanbul” ile dikkat çeken KARDEN İnşaat, aynı lokasyondaki yeni projesi “Self İstanbul” ile estetik bir projeye daha imzasını atıyor.

Self İstanbul basın toplantısı 26 Eylül'de!

Beylikdüzü – Bahçeşehir TEM bağlantı yolu bitişiğinde hayata geçirdiği referans projesi “Sembol İstanbul” ile dikkat çeken Karden İnşaat, aynı lokasyondaki yeni projesi “Self İstanbul” ile estetik bir projeye daha imzasını atıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın okulu yeniden açılıyor!

Türkiye’nin 66 yıllık sembolü İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi, tepeden tırnağa yeniden inşa edildi. Okul, göz dolduran mimarisi, yeni hizmet binaları ve modern sınıflarıyla, Türkiye’nin yüz akı nesiller yetiştirecek.

Self İstanbul Esenyurt satış ofisi!

Self İstanbul Esenyurt projesinin satışları, Sembol İstanbul'un satış ofisinden yapılacak. Self İstanbul'da satış süreci Mart ayında başlıyor...

Sembol İstanbul'da teslimler başladı!

Karden İnşaat tarafından edilen iş ve residence hizmetini birleştiren Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul , tapu teslimlerine başladı.

Sembol İstanbul'da teslimler başlıyor!

Karden İnşaat tarafından edilen iş ve residence hizmetini birleştiren Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul , 20 mayıs itibari ile tapu teslimlerine başlıyor.

Sembol İstanbul'da teslimler başlıyor!

Farklı mimarisi ve karma konsepti ile Avrupa’nın en iyi karma projesi Sembol İstanbul A ve B bloklarda konut sahiplerine 20 mayıs itibari ile tapularını teslim ediyor.

Sembol İstanbul'da son satışlar!

Karden İnşaat'ın Bahçeşehir-Beylikdüzü TEM bağlantı yolu üzerinde inşa ettiği residence konseptli Sembol İstanbul'un yüzde 80'i satıldı.

Sembol İstanbul projesi yatırımcısının yüzünü güldürdü!

Karden İnşaat’ın Bahçeşehir –Beylikdüzü TEM bağlantı yolu üzerinde inşa ettiği Sembol İstanbul projesi lansman döneminden bugüne kadar İstanbul’un en iyi prim yapan projelerinden biri oldu. Projede metrekare satış fiyatları 3.500-4.500 TL oldu.

İstanbul'un statü sembolü: SeaPearl Ataköy!

"İstanbul'un statü sembolü: SeaPearl Ataköy" sloganıyla tanıtılan SeaPearl Ataköy'de daire fiyatları 659 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projenin Temmuz 2017 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor.

Sembol İstanbul projesinde ISVEA imzası!

ISVEA; inşaat sektörünün en gözde projelerinde yer almaya devam ediyor. Karden İnşaat tarafından Esenyurt’ta Atatürk Havaalanı ve E-5'e yakın, merkezi konumda yükselen Sembol İstanbul Projesi’nin banyoları ISVEA tarafından tasarlandı.

Sembol İstanbul Residence'ın iki bloğu Aralık'ta teslim edilecek!

A ve B bloklarda residence dairelere, C blokta ise residence daire ve home ofislere yer veren Sembol İstanbul, A bloğunun satışını tamamladı. C blokta ise satışlar başladı..

Sembol İstanbul'da fiyatlar 130 bin TL'den başlıyor!

Karden İnşaat tarafından Bahçeşehir Beylikdüzü TEM yolu bağlantısı üzerinde yapılan Busiden.ee konseptine sahip Sembol İstanbul'un B ve C Bloku satışa çıktı.

Sembol İstanbul asres Haberi

Sembol İstanbul asres

2 residence, 1 busidence ve 1 alışveriş merkezinden oluşan karma konsepte sahip proje toplamda 1066 daire, 554 ofis ve 44 dükkandan oluşmaktadır. Çamoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan projede kullanılan tüm malzemelerin niteliğinden, işçiliğine kadar her aşamasında kaliteden ödün vermeden son derece titiz bir çalışma yapılmıştır. 


Proje birbirinden farklı tiplerde 1+0,1+1,2+1,3+1 olmak üzere residence daire tipleri sunmaktadır. A ve B bloklarda residence dairelere, C blokta ise ofis ve home ofislere yer veren konsepti ile iş ve yaşam dünyasını bir araya getiriyor.

Sembol İstanbul, günlük ihtiyaca hizmet verebilecek 17.000 m2lik kiralanabilir ticari alanları ile her türlü talebe cevap verebilecek bir konsept sunuyor.  


Sembol İstanbul 2. Etap Satışları Başlıyor…


2. etap satışlarına 95.000 tl’ den başlayan fiyatlarla çıkan Sembol İstanbul, üstelik  % 1 kdv imkanı sunuyor....