25 / 04 / 2024

sembol istanbul yeni blok fiyatları

sembol istanbul yeni blok fiyatları

Karden İnşaat tarafından Bahçeşehir–Beylikdüzü Tem yolu bağlantısı üzerinde inşaatı hızla devam eden Busidencekonseptine sahip Sembol İstanbul, C Bloğunu satışa sundu. Yeni bloklarda fiyatlar 130.000 bin TL'den başlıyor.

İstanbul Yeni Havalimanı, Türkiye'nin gücünün göstergesidir!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret eden Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'daki yeni havalimanına ilişkin, "Bu tarihi açılış, Türkiye'nin gücünün, kararlılığının, 95 yılda elde ettiği başarıların da bir sembolüdür." dedi...

İstanbul Yeni Havalimanı'nın LED ekranları Amasya'dan!

Birçok stadyumların ve televizyon kanalının LED ekranlarını üreten Taglıg, Amasya'daki tesisinde İstanbul Yeni Havalimanı'nda kullanılacak LED ekranlarını üretecek.

İstanbul Yeni Havalimanı'na biletler internetten alınabilecek!

İlk etabı 29 Ekim'de açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım rotası belirlendi. 18 hat üzerinden seyahat edecek yolcuların biletleri internet üzerinden alınabilecek.

İstanbul Yeni Havalimanı, Türk dünyasını birleştirecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, TDMMB'nin toplantısında dev ulaşım projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Turhan, İstanbul Yeni Havalimanı'nın Türk dünyasını birleştireceğini belirtti.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesinin detayları belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesinin detayları belli oldu. 475 milyon 488 bin lirayla rakibinden 1 milyon 170 bin lira fazla teklif sunan Altur-Havaş-Free Turizm Konsorsiyumu ihaleyi kazanan grup oldu.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesini Altur-Havaş-Free Turizm kazandı!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesinin kazananı belli oldu. 150 otobüsle 18 hat üzerinden yapılacak seferlerin işletmesini Altur-Havaş-Free Turizm konsorsiyumu kazandı. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesine 3 teklif!

İlk etabı 29 Ekim'de açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesi gerçekleşti. Dev ihaleye Altur Turizm, Havaş ile birlikte ve Platform Turizm teklif verdi.

İstanbul Yeni Havalimanı’nın ulaşım ihalesi bugün!

İlk etabı 29 Ekim’de açılacak İstanbul Yeni Havalimanı’nın ulaşım ihalesi bugün düzenlenecek. İhalede tahmini bedeli KDV dahil 468 milyon TL olarak belirlendi.

İstanbul Yeni Havalimanı’na nasıl gidilecek?

29 Ekim'de açılması planlanan İstanbul Yeni Havalimanı’na kolay ulaşım sağlanması için birçok otobüs sefer yapacak. Kentin 18 bölgesinden yapılacak bagajlı otobüs seferlerinin ücretleri belli oldu. 

İstanbul Yeni Havalimanı metro bağlantıları!

Ulaştırma Bakanlığı, İstanbul Yeni Havalimanı metroları tamamlama projesi kapsamında yer alan işleri yayınladı...

THY'nin İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınması belgesel olacak!

THY'nin İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınması belgesel haline getirilecek. Dünyanın en büyük göçü için National Geographic ile görüşmelere başlandı.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın inşaatı hızla ilerliyor!

İstanbul Atatürk Havalimanı'nın yoğunluğu ve kapasite yetersizliği nedeniyle alternatif olarak inşa edilen İstanbul Yeni Havalimanı'nda sona gelindi. 29 Ekim'de açılacak proje açılış için gün sayıyor. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nda ilk uçuş yapıldı!

Türkiye'nin doğrudan halk iradesiyle seçilen ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İstanbul Yeni Havalimanı'ndan ilk uçuş yapıldı. İlk uçuş için "TC-ANK" adlı uçak kullanıldı. 

sembol istanbul yeni blok fiyatları Haberi

sembol istanbul yeni blok fiyatları

A ve B bloklarda residence dairelere, C blokta ise residence daire ve home ofislere yer veren Sembol İstanbul, A bloğunun satışını tamamladı. B bloğunda satış devam ederken C blok ise yeniden satışa sunuldu.  Büyük bir detay ve titizlikle yükselmeye devam eden proje inşaat hızı ile dikkatleri üzerine topluyor. 


Satışa sunulan B ve C bloklarda 40 m2 ile 200 m2 arasında değişen birbirinden farklı tiplerde 3+1, 2+1, 1+1, 1+0 olmak üzere residence daireler bulunmaktadır. B blokta residence daireler yer alırken, C blokta busidence dairelere yer verilmiştir. Bölgede daire konseptinde ofis ihtiyacında ciddi bir açık bulunmasından dolayıSembol İstanbul projesi, dekorasyon masrafı yapmadan isteyenin ofis isteyenin de konut olarak kullanabileceği çift fonksiyonlu bir tasarım ile dekorasyon masrafı yapmadan taşınma imkanı sunuyor.


Ticari Üniteler İçin...