25 / 04 / 2024

Semiramis Pekkan dağ evi

Semiramis Pekkan dağ evi

Semiramis Pekkan ile Hintli hayat arkadaşı Gulu Lalvani 4 milyon dolarlık dağ evi satın aldı. Geleneksel detaylarla süslü ev jet sosyetenin de uğrak yeri olan İsviçre'de Gstaad bölgesinde yer alıyor.

Ajda Pekkan, Büyükyalı'dan ev alacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Necla Dalan bugünkü köşesinde Ajda Pekkan'ın Büyükyalı projesindeki ev arayışını kaleme aldı. İşte Necla Dalan'ın 'Büyükyalı'nın yarısı doldu ‘Süperstar’ da indirim istiyor' başlıklı yazısı... 

Ajda Pekkan Kaz Dağları'nda arsa arayışında!

Bir süredir Bodrum'da arsa almak için piyasayı yoklayan Süperstar Ajda Pekkan fiyatlar nedeniyle rotasını değiştirdi. Pekkan şimdi de Kaz Dağlar'da arsa satın almak için arayışa girdi.

Ajda Pekkan Bodrum'dan arsa bakıyor!

Süperstar ajda Pekkan Bodrum'da arsa bakmaya başladı. Burada çiftlik kurmak isteyen Pekkan 19 milyon TL'yi dizden çıkardı.

Ajda Pekkan Bahçeköy'deki villasını 46 milyon TL'ye satıyor!

Koronavirüs salgının ardından bahçeli evlere talebin artmasıyla Ajda Pekkan da fırsatı kaçırmadı. Bahçeköy'de bulunan havuzlu villası için pandemiden önce 39 milyon lira isteyen Süperstar, Covid-19 sonrasında 46 milyon TL istiyor.

Ajda Pekkan Yalıkavak’taki villasını yeniledi!

Süperstar Ajda Pekkan, Bodrum’da bulunan 4 katlı villasını baştan aşağıya yeniledi. Ünlü şarkıcı havuz taşlarını İtalya’dan özel olarak getirtti.

Gulu Lalvani ve Semiramis Pekkan oğullarına Londra’dan ev aldı!

İşadamı Gulu Lalvani ve Semiras Pekkan oğulları için kesenin ağzını açtı. Lalvani, Zoran’a 30. yaş gününde Londra’da 10 milyon Euro'luk lüks bir daire aldı.

Ajda Pekkan’ın doğduğu yalıyı Evrim Kırmızıtaş satıyor! 

Ajda Pekkan’ın Beykoz'da doğup büyüdüğü yalı, değerinin yaklaşık üçte biri fiyatına satışa sunuldu. Ünlü sanatçı, anılarıyla dolu yalıyı satın almak için harekete geçti. 

Ajda Pekkan Bodrum'da emlakçı oldu!

Ajda Pekkan'ın sık sık Bodrum'a gitmesi dikkat çekiyordu. Nedeni belli oldu. Süperstar, Türkbükü-Yalıkavak civarında emlakçılığa soyundu.

Ajda Pekkan Kıbrıs'tan ev aldı!

Yavru vatanda yatırımlarına devam eden Türkiye'nin Süper Starı Ajda Pekkan Kıbrıs'tan deniz ve dağ manzaralı bir ev aldı. 

Semiramis Pekkan 4 milyon dolara dağ evi aldı!

Semiramis Pekkan ile Hintli hayat arkadaşı Gulu Lalvani 4 milyon dolarlık dağ evi satın aldı. Geleneksel detaylarla süslü ev jet sosyetenin de uğrak yeri olan İsviçre'de Gstaad bölgesinde yer alıyor.

Ajda Pekkan evini sattı ama davadan kurtulamadı!

Ajda Pekkan Tarabya'da bir dönem sahibi olduğu evde yapılan tadilatların imara aykırı olduğu gerekçesiyle açılan davada ifade verdi.

Ajda Pekkan Tarabya'daki villa davasında ifade verdi!

Sarıyer Tarabya’da bulunan eski villasında yasaya aykırı tadilat yapmak suçlamasıyla hakkında dava açılan Ajda Pekkan, mahkemenin çıkardığı zorla getirme kararı sonrası duruşmaya gelerek ifade verdi.

Mahkeme Ajda Pekkan'ı villa davasına çağırdı!

Sarıyer Tarabya’da bulunan eski villasına yasaya aykırı tadilat yapmak suçlamasıyla hakkında dava açılan Ajda Pekkan, iki duruşmaya da katılmayınca mahkeme Pekkan’a davetiye gönderilmesine karar verdi.

Semiramis Pekkan dağ evi Haberi

Semiramis Pekkan dağ evi

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Semiramis Pekkan ile Hintli aşkı Gulu Lalvani İsviçre'de 4 milyon dolarlık dağ evi aldı. 

İsviçre'de Gstaad bölgesinde bulunan dağ evi en pahalı kayak merkezlerinin olduğu bölgede yer alıyor. 

Jet sosyetenin kış aylarında uğrak yeri olan bölgeye yıllardır giden Semiramis Pekkan ile Lalvani'nin evinde şömineden tüm mobilyalara kadar her şey bulunuyor.

Semiramis Pekkan geleneksel detaylarla süslü dağ evini Instagram'da paylaştı.