20 / 04 / 2024

Şemsettin Kavan

Şemsettin Kavan

Kocaeli'nde 10 bin konut yapan Kavan Yapı, Kadıköy'de bu yılın sonuna kadar 14 dönüşüm projesinde 500 daire hayata geçirecek. 100 milyon dolarlık maliyeti kendi özkaynağıyla karşılayacak.

Bağdat Caddesi'nde 29 bin bina yıkılacak!

Bağdat Caddesi'nde var olan 35 bin konutun 29 bininin yıkılması gerektiğini belirten Şemsettin Kavan, şu anda var olan projelerdeki lüks 450 dairenin 2016 sonunda teslim edileceğini kaydetti.

Devlet desteğiyle ev almak kolaylaştı!

100 milyon dolarlık yatırımla İstanbul'un lüks lokasyonlarında kentsel dönüşüme start verdiklerini belirten Kavan Yapı'nın CEO'su Şemsettin Kavan, hükümetin yüzde 15'lik desteğinin alt gelir grubu için doping etkisi yapacağını söyledi.

100 milyon dolara 400 konut!

Kavan Yapı, Bağdat Caddesi, Suadiye, Erenköy gibi merkezi lokasyonlarda dönüşüm projelerine odaklandı. CEO Şemsettin Kavan, "2015'te 100 milyon dolarlık yatırımla 400 lüks konut yapacağız" dedi

Kavan Yapı Bostancı'da 400 konut ve AVM inşa edecek!

1978 yılında Kocaeli’ye yerleşerek Kavanlar İnşaat’ı kuran Kavan ailesi kentsel dönüşüm işine de girdi. Kavan Yapı, Bağdat Caddesi, Suadiye Caddebostan ve Şaşkınbakkal bölgelerde peş peşe eski binaları yeniliyor.

Kavan Yapı, Bağdat Caddesi'ni yeniliyor!

Kocaeli'nin en büyük müteahhiti Kavanlar İnsaat'ın ortakları kentsel dönüşüm isine de girdi. Ailenin iki ferdinin kurduğu Kavan Yapı, Bağdat Caddesi'ni de içine alan bölgede pes pese eski binaları yeniliyor.

Bağdat Caddesi kentsel dönüşümünde 400 konut 14 ayda teslim edilecek!

Kentsel dönüşüm 2015 yılına hızlı başladı. Bağdat Caddesin'de yıkılan binaların yerine 100 milyon dolarlık yatırımla 400 konut yapılacak. Müteahhit firma, hak sahiplerine 1 milyon lira kira ödeyecek.

Kavan İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kavan İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fahri Kavan, Şemsettin Kavan tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Temmuz'da Kadıköy, Caddebostan Mahallesi'nde kuruldu.

Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı!

Hayata geçirdiği markalı konut projeleriyle adından sık sık söz ettiren Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı.  İşte Mehmet Kavan Yapı olarak kaliteli ve güvenilir konutlar sunmayı sürdüreceklerini söyleyen Mehmet Kavan Yapı CEO’su Ömer Eren Kavan'ın konu ile ilgili açıklamaları...

Kavan Ormanyaka'da şimdi al peşinatı 6 ay sonra öde!

İzmit'te yükselen Kavan Ormanyaka projesinde başlatılan kampanya kapsamında şimdi al peşinatı 6 ay sonra öde fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Nisan ayında yapılması planlanıyor.

Kavan Ormanyaka'da faizsiz vade fırsatı!

Kavan Ormanyaka projesinden konut sahibi olmak isteyenler faizsiz vade imkanından yararlanabiliyor. Kavan Ormanyaka projesinin teslimlerinin Nisan 2025'te yapılması planlanıyor.

Kavan Ormanyaka satışta! Yeni proje!

Kavan Ormanyaka projesinde satışlar başladı. Söz konusu proje İzmit'te Kabaoğlu Köylüpazarı mevkiinde inşa ediliyor.

Kavan Ormanyaka Kabaoğlu ön talep topluyor! Yeni proje! 

Kavan Ormanyaka Kabaoğlu projesinde ön talep süreci başladı. Projede peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Kavan Ormanyaka'da villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili tüm ayrıntılar...

Kavan Try 3'te konut fiyatları ne kadar?

Kavan Try 3 projesinde satışlar devam ediyor. Kavan Try 3 konut projesi, İzmit Kabaoğlu'nda Kavan İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Peki, Kavan Try 3'te konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Kavan Try 3'te peşin ödemelere yüzde 20 indirim imkanı! Son villa ve rezidanslar! 

Kavan Try 3 projesinde son villa ve rezidanslara özel peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Peki Kavan Try 3'te konut ve villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Kavan Kartepe 1. ve 2. etap satışta! Yeni proje!

Mehmet Kavan Yapı tarafından geliştirilen villa projesi satışa çıktı. Kavan Kartepe 1. ve 2. Etap projelerinde satışlar devam ediyor. İşte projelere ilişkin tüm detaylar...

Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, Akşemsettin Mahallesi, 113 ada, 160, 161, 162 ve 163 parseller ve Yakın Çevresine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.12.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Şemsettin Taptık vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Şemsettin Taptık hayatını kaybetti.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş İstanbul Fatih Akşemsettin Şb. açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş İstanbul Fatih Akşemsettin Şb. bugün Fatih'te 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Tarsus Akşemsettin Cami yarın açılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarsus Belediyesi, Akşemsettin Cami'yi yarın hizmete açıyor.

Eyüp Akşemsettin Mahallesi imar değişikliği askıya çıktı!

İBB tarafından Eyüp İlçesi'ne bağlı Akşemsettin Mahallesi imar değişikliği askıya çıkarıldı..

Şemsettin Kavan Haberi

Şemsettin Kavan

Marmara depreminden bu yana Kocaeli'nde site kültürüne yönelik 10 bin konutu hayata geçiren Kavan Yapı, İstanbul'un en prestijli dönüşüm bölgesi olarak öne çıkan Bağdat Caddesi bölgesinde dönüşüm için kolları sıvadı. Bu yılın sonuna kadar Bağdat Caddesi, Suadiye, Şaşkmbakkal, Caddebostan ve Erenköy'deki 14 projede 500 dairelik kentsel dönüşüm faaliyetine girecek firma bunun için kendi özkaynaklarıyla 100 milyon dolarlık yatırım yapacak. 




DÖNÜŞÜMDE MİLYON LİRALIK TEMİNAT DÖNEMİ 

Kadıköy'ün merkezindeki kentsel dönüşümün oldukça maliyetli olduğunu anlatan Kavan Yapı CEO'su Şemsettin Kavan, "İstanbul'daki dönüşüm işlerinde 1000 liralık kiralar artık bitme noktasına geldi. Bağdat Caddesi'ndeki konut sahiplerine aylık 3-4 bin lira ve taşınma paralarını ödüyoruz. 50 dairenin aylık maliyeti 150 bin lirayı buluyor" diye konuştu. 



Şemsettin Kavan, bölgedeki dönüşümde müteahhitlerin hak sahiplerinin canlarını yaktığını belirterek, "Bunun için proje...