26 / 04 / 2024

Şener Şen beyoğlundamı oturuyor

Şener Şen beyoğlundamı oturuyor

Yeni sokağında yeni bir hayata başlayan Şener Şen, 'Burada bir evim vardı, bütün mal sahipleri birleşip evdeki dairelerini restore etti. Ben de onlara uydum' dedi.

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

İstanbul’da kiralar cep yakıyor! Ortalama kiralar 13 bin lirayı aştı! En pahalı ilçe Sarıyer, en ucuz ilçe Silivri!

İstanbul’da kira fiyatları aldı başını gidiyor. Ortalama kira fiyatları 13 bin lirayı aşarken, en pahalı ilçeler arasında Sarıyer, Beşiktaş, Beyoğlu, Kadıköy ve Şişli ilçeleri dikkat çekiyor. Kiraların en ucuz olduğu ilçe ise Silivri.

Kiralar en çok hangi ilçede arttı? Öğrenince şok olacaksınız!

Endeksa'nın yaptığı çalışmaya göre; şubatta kira fiyatı en fazla artan ilçeler Şile, Beşiktaş, Ataşehir ve Ümraniye olurken en azın yaşandığı ilçeler Avcılar, Beyoğlu ve Bahçelievler oldu. İstanbul genelinde ortalama metrekare kira 124 lira olurken, ortalama kira 12 bin 394 liraya yükseldi.

Kentsel dönüşüm bölgelerinde satış fiyatları en fazla Beyoğlu'nda, kiralar ise en fazla Esenler'de arttı!

15 milyondan fazla kişinin yaşamını sürdürdüğü İstanbul, kentsel dönüşüm çalışmalarının odak noktası oldu. Kentsel dönüşüm bölgelerinde değer değişimine bakıldığında satış fiyatlarında en fazla artış Beyoğlu, kirada en fazla artışın ise Esenler’de olduğu görüldü.

Galataport ve Tersane İstanbul’da yatırımcılarla anlaşmalar yapıldı!

Nüfusu 240 bini geçen Beyoğlu, 40 bin işletmesi ve turizme hitap eden tarihi mekanlarıyla İstanbul'un ekonomisinde rolü büyük olan bölgelerden. Beyoğlu, şimdi Galataport ve Tersane İstanbul projeleriyle gündeme geldi.

İstanbul'da en yüksek konut kirası hangi ilçede?

İstanbul’da ev kiraları son bir yılda yüzde 10,81 arttı. Endeksa verilerine göre, İstanbul genelinde ortalama kira bedeli bin 667 TL oldu. İstanbul’da metrekare kira bedellerinin en yüksek olduğu ilçeler ise Sarıyer, Beşiktaş, Bakırköy ve Beyoğlu olarak belirlendi.

Beyoğlu'nda inşaattan düşen işçi yaralandı!

Beyoğlu'nda işe başlığı ilk günde üçüncü kattan inşaattaki çukura düşen 56 yaşındaki Hayrettin Şahin, hayatını kaybetti.

Şener Şen'den ev açıklaması! 

Asistanıyla birlikte Etiler'de görüntülenen Şener Sen, Adana’da doğduğu evin bakımsızlık yüzünden yıkılma tehlikesi altında olduğu iddiaları yanıtladı.

Şener Şen'in doğduğu iddia edilen ev tehlike saçıyor!

Türk sinemasının usta isimlerinden Şener Şen'in Adana'da dünyaya geldiği iddia edilen ev yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya. Metruk binadan düşen ahşap parçaları çevre halkını tedirgin ediyor. 

Prof. Şener Üşümezsoy’dan deprem açıklaması!

Marmara Ereğli’sinde bugün gerçekleşen deprem sonrası beklenen İstanbul depremi ile ilgili konuşan Jeoloji Uzmanı Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, bugünkü  depremin Silivri-Tekirdağ fay hattında olduğunu söyledi.

Ege Yapı Beyoğlu projesi için ön talep topluyor!

Ege Yapı, İstanbul'un en gözde semti Beyoğlu'da hayata geçirmeyi planladığı Hasköy projesi için ön talep topluyor. Projede teslimlerin 2021 yılının Temmuz ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Beyoğlu'nda tarihi binanın duvarı çöktü: 3 yaralı!

Beyoğlu'nda tehlikeli olduğu iddia edilen en üst katının yıkımı yapılan tarihi binanın duvarı işçilerin üstüne çöktü. Olay sonucunda yaralanan 3 kişi hastaneye götürüldü.

Meral Akşener'den Kanal İstanbul yorumu!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gündemin en sıcak tartışma konularından biri olan Kanal İstanbul'la ilgili görüşlerini açıkladı...

Şener Şen beyoğlundamı oturuyor Haberi

Şener Şen beyoğlundamı oturuyor

Şener Şen, yıllardır yaşadığı Etiler’i terk etti, Beyoğlu’na yerleşti.


Şener Şen, yıllardır yaşadığı semti ardında bıraktı. Usta oyuncu, Etiler’den ayrılarak Beyoğlu’na taşındı.

Yeni sokağında yeni bir hayata başlayan Şen, “Burada bir evim vardı, bütün mal sahipleri birleşip evdeki dairelerini restore etti. Ben de onlara uydum, sonra da taşındım. Burada daha mutluyum” dedi.


Önceki gün Galatasaray’daki evinden çıkmış, Tepebaşı Otoparkı’na doğru yürürken objektife takılan oyuncu, sözlerine şöyle devam etti: “Beyoğlu’nu seviyorum, geçmişte de uzun yıllar burada yaşamıştım, sonra Etiler’e gittim. Ama asıl buralar bana...