26 / 04 / 2024

Sera AVM ziyaretçileri

Sera AVM ziyaretçileri

SERA AVM Genel Müdürü Atakan Tahmas, " Kütahya halkına alış-veriş yanı sıra kültür - sanat etkinlikleri de sunuyoruz. Çocuklara ayrı bir önem veriyoruz " dedi...

Mısır'dan kapıda vize kolaylığı! Türk vatandaşlarının dikkatine!

Türkiye ve Mısır arasında 11 yılın ardından ilişkiler normalleşmeye başladı. Mısır Türkiye’den gelecek ziyaretçileri için kapıda biz de uygulamasına yürürlüğe geçirdi. İşte tüm detaylar…

Hepsi Burada'dan muhteşem kampanya! Alcatel telefon alana JBL kulaklıkta indirim... 29 Aralık fiyat listesi

Hepsi burada 2022 bitmeden ziyaretçileri için cezbedici bir kampanyaya imza atıyor. Seçili Telefon Alışverişinize JBL Free Kablosuz Kulakiçi Kulaklığı Siyah %10 İndirimli veriyor. Peki Alcatel telefon ne kadar?

AVM ziyaretçileri artıyor! 2023'te rekor gelecek! 

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, 2022’ye çok umutlu başlamamalarına rağmen çok mutlu tamamladıklarının altını çizdi. AVM ziyaretçi sayıları 2023'te rekor kıracak. İşte ayrıntılar...

Vesen Yalıları, Bosphorus Boat Show'da deniz ve yat tutkunlarını buluşturuyor!

Tuzla’nın en gözde noktası Mercan koyunda yükselen Mercan Tuzla Vesen Yalıları, Bosphorus Boat Show'un gayrimenkul sponsoru oldu. Bosphorus Boat Show 11 – 20 Kasım tarihleri arasında, Vesen Yalıları gayrimenkul sponsorluğunda ziyaretçileri ile bir araya gelecek. 

AVM'lerin hem ziyaretçileri hem ciroları arttı!

Alışveriş merkezleri kış aylarında doldu taştı. İstanbul ve Anadolu’daki AVM’lerin hemen hepsinin hem ziyaretçi sayısında hem de ciroları arttı. Ciro artışında kampanyaların yanı sıra sosyal etkinliklerin katkısı da büyük.

Sur Yapı Marka AVM’den Sevgililer Günü sürprizi!

Sur Yapı Marka AVM, Sevgililer Günü’ne özel “Aşkın Buzları Kaç Saatte Erir?” etkinliği düzenliyor. Marka AVM ziyaretçilerinden biri, buz kalıbının tam ortasında bulunan pırlanta yüzüğün sahibi olacak.

Büyükyalı annelerin ruhuna dokundu!

Sakinlerine ve ziyaretçileri için her anlamda “iyi bir yaşam” sunmayı hedefleyen Büyükyalı'da “Annelerin Ruhuna Dokunmak” konulu sağlık söyleşisi düzenlendi. Büyükyalı, annelerin ve anne adaylarının beğenisini topladı.

Four Seasons Resort Bodrum 2020'de açılacak!

Four Seasons, Youtube hesabından son bir ayda yaptığı 3 ayrı paylaşımla İstanbul'un marka elçiliğine soyundu. Resmi Youtube hesabından, yabancı ziyaretçileri Türkiye’ye davet eden üç ayrı paylaşımda bulundu...

İstanbul Yeni Havalimanı'nı ilk çocuklar ziyaret etti!

Hizmete girdiğinde dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk ziyaretçileri, Türkiye'nin yedi bölgesinden gelen 70 çocuk oldu..

Guggenheim Müzesi'ndeki som altından klozet dikkatleri üzerine çekiyor!

New York'taki Guggenheim Müzesi, ziyaretçileri som altından klozetini denemeye çağırıyor.

Modern East AVM ziyaretçi ağırlamaya başladı!

Modern East Alışveriş Merkezi, İstanbul’un yeni finans merkezi Ümraniye’de kapılarını ziyaretçilerine açtı.

İBB Meclis Üyeleri Saadetdere Termal Tesisleri'ni ziyaret etti!

Esenyurt Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan kaplıca termal tesislerinin ziyaretçileri İstanbul Büyükşehir Belediyesi 3’ncü bölge meclis üyeleri oldu.

URTİM, Yapı Fuarı'nda yerini aldı!

Yapı malzemeleri sektöründe 36 yıllık tecrübeye sahip olan URTİM, dünyanın birçok farklı ülkesinden katılımcıları ve ziyaretçileri ağırlayan 39’uncu İstanbul Yapı Fuarı’ndaki yerini aldı.

Sera AVM ziyaretçileri Haberi

Sera AVM ziyaretçileri

TORUNLAR ve Kiler Holding tarafından 2 yıl önce Kütahya-Eskişehir Yolu üzerine inşa edilen SERA AVM Kütahyalıların buluşma merkezi oldu. 


SERA AVM Genel Müdürü Atakan Tahmas, "Kütahya halkına alış-veriş yanı sıra kültür-sanat etkinlikleri de sunuyoruz. Çocuklara ayrı bir önem veriyoruz" dedi. SERA AVM Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Derya Uysal da Kütahya'nın çini ve porselen gibi değerlerini de tanıtmayı hedeflediklerini...