29 / 03 / 2024

Seramik kaplama

Seramik kaplama

Seramik kaplama malzemeleri üretiminde dünya sekizincisi olan Türkiye, tüketimde de onuncu sırada yer alıyor. Son 10 yıla bakıldığında artan konut ve ticari alan inşaatı sektöre etkisini doğrudan gösterdi.

BaByliss Saç Kurutma Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 22 Mart 2023 fiyat listesi

BaByliss saç kurutma makineleri, farklı hız ve sıcaklık ayarlarına sahiptir ve bazı modellerinde iyon teknolojisi veya seramik kaplama gibi özellikler de bulunabilir. İyon teknolojisi, saçların daha pürüzsüz, parlak ve sağlıklı görünmesine yardımcı oluyor. BaByliss Saç Kurutma Makinesi uygun fiyata

Alanya Kalesi’ndeki tahribat için ifadeler alındı!

Alanya Kalesi’ne ait tarihi surlara beton ve seramik kaplama yaptığı belirtilen Avusturyalı Walter Godina, Türkiye’ye döner dönmez KOM Şube Müdürlüğü’nde açıklamalarda bulundu.

Seramik kaplama malzemeleri katma değer fark yaratıyor!

Yer döşemeleri pazarının önemli ürünlerinden olan seramik kaplama malzemeleri sektörü, yarattığı katma değerle fark yaratıyor. 400 milyon dolar ihracatı olan sektörün ithalatı ise sadece 40 milyon dolar civarında.

Mekan tasarımında yeni tercih porselen karolar!

Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Derneği’nden (SERKAP) gelen açıklamaya göre, porselen karoların doğal görünümlü modelleri kusursuz çizgileri ve renkleriyle mekan tasarımlarında ilk tercih olmaya devam ediyor

Çanta askılı seramik lavabo Seramik Tasarım Yarışması’nda 1. oldu!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği’nin (ÇCSİB) düzenlediği Seramik Tasarım Yarışması’nda, sağlık gereçleri kategorisinde Mehmet Behzat Birtane, seramik kaplama malzemelerinde Aslı Erkun birinciliğe layık görüldü.

Porselen karolar mekan tasarımlarının ilk tercihi!

Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Derneği’nden (SERKAP) gelen açıklamaya göre, porselen karoların doğal görünümlü modelleri kusursuz çizgileri ve renkleriyle mekan tasarımlarında ilk tercih olmaya devam ediyor…

Hanifi Mutlu kimdir?

Türk seramik sektöründeki her türlü seramik kaplama malzemeleri üreten kuruluşları aynı çatı altında toplayan Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Mutlu oldu. Peki, Hanifi Mutlu kimdir?

SERKAP Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Hanifi Mutlu seçildi!

Türk seramik sektöründeki her türlü seramik kaplama malzemeleri üreten kuruluşları aynı çatı altında toplayan Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Derneği (SERKAP) yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanı’nı seçti.

Seramik kaplama malzeme üretimi yüzde 147 büyüdü!

Seramik kaplama malzemeleri üretiminde dünya sekizincisi olan Türkiye, tüketimde de onuncu sırada yer alıyor. Son 10 yıla bakıldığında artan konut ve ticari alan inşaatı sektöre etkisini doğrudan gösterdi.

SERKAP-UNICERA Basın Toplantısı 24 Şubat'ta!

Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Derneği ( SERKAP ), bu yıl 27. kez düzenlenen UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı 'nın açılış törenini gerçekleştirecek.

Ahmet Tahsin Yamaner kimdir?

Türkiye Seramik Federasyonu (SERFED) ve Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Derneği (SERKAP) Yönetim Kurulu Başkanı ve Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Başkan Yardımcısı Ahmet Tahsin Yamaner'i tanıyalım...

Uğur Kaymak: Sağlığını önemseyenler seramik kaplama ürünleri tercih ediyor!

Mutfaklarımızda yer almaya başlayan seramik kaplamalı ürünler sağlığa duyarlı malzemelerden üretilerek lezzetli ve sağlıklı yiyecekleri tercih edenlerin seçimi oluyor. Emsan Genel Müdürü Uğur Kaymak seramik ürünler hakkında bilgi verdi...

İda Seramik iç-dış mekânlar için estetik çözümler sunuyor!

Kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik tasarımlarıyla sektöre yenilikçi bir bakış kazandıran İDA Seramik, doğal taş görünümlü Lego Serisi ile, iç-dış mekânlar için estetik çözümler sunuyor...

Seramik kaplama Haberi

Seramik kaplama

2002'de iç piyasaya 89 milyon metrekare yapıldı. Rakam, son verinin bulunduğu 2013 itibarıyla 220 milyon metrekareye yükseldi. Sektör iç piyasada 10 yılda yüzde 147 büyüme gösterdi. Dünya tüketiminden alınan pay yüzde 2 olurken, iç piyasa bir önceki yıla göre yüzde 22.8 büyüdü. Türkiye, iç piyasasını en fazla büyüten ülke oldu. Üretim de tüketimi karşılayacak biçimde artış gösterdi. Aynı dönemde üretim artışı yüzde 21.4 oldu. Türkiye'nin üretimi 280 milyon metrekareden 340 milyon metrekareye çıktı. 


Habertürk...