19 / 04 / 2024

Seramiksan buca

Seramiksan buca

Seramiksan, Türkiye çapında 200’ü aşkın mağazasıyla kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. Buca Yapı’nın Özdere Şubesi açıldı.

Seramiksan Buca Yapı mağaza sayısını artıracak!

Seramiksan’ın başarılı bayilerinden Buca Yapı, 2008 yılından bu yana Seramiksan'ın banyo, mutfak ve tüm yaşam alanları müşterileri ile buluşturuyor. 

Buca Yapı’nın Özdere Şubesi açıldı!

Seramiksan, Türkiye çapında 200’ü aşkın mağazasıyla kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. Buca Yapı’nın Özdere Şubesi açıldı.

Seramiksan Nano Teknolojili leke tutmayan granitleri üretti!

Seramiksan Buca Yapı'nın Kurucusu Nihat Yıldırım, "Gelişen teknoloji ile birlikte üretilen seramik ve vitrifiye çeşitleriyle hayatınız güzel olacak" dedi.

Seramiksan Volcano vitrifiye grubu ile tasarımı yaşam alanlarına taşıyor!

Seramiksan'ın vitrifiye ürünleri ile duvar karosu ve porselen yer karosu seçeneklerinin uyumlu birlikteliği, benzersiz bir banyo deneyimi yaşatıyor.Seramiksan Volcano vitrifiye grubu ile tasarımı yaşam alanlarına taşıyor!

Seramiksan İstihdam Fuarı'nda!

Seramiksan İstihdam Fuarı'nda yer aldı. Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, bu yıl 20-21 Kasım tarihlerinde düzenlenen 7. Manisa İstihdam ve Eğitimde Buluşma Günleri'nde yer aldı.

Seramiksan Deha'larıyla gurur duyuyor!

Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, sponsorluğunu üstlendiği yerel ve uluslararası turnuvalarda dereceye giren DEHA Satranç Eğitim Merkezi sporcularını ağırladı. Sporclar aileleriyle birlikte Seramiksan fabrikasını ziyaret etti.

Kent Buca Evleri görücüye çıktı!

HAK İnşaat, Buca'daki Kent Buca Evleri'nin örnek dairesinin açılışını seçkin davetli topluluğunun katıldığı törenle gerçekleştirdi. Hak înşaat Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Bilgili, konuşma yaptı...

Buca su kesintisi 13 Kasım 2014!

İZSU Genel Müdürlüğünün açıklamasına göre İzmir'de, altyapı çalışmaları nedeniyle bazı yerleşim birimlerinde su kesintisi uygulanacak. Buca 'da su kesintisi yapılacak bölgeler haberimizin içinde yer alıyor

Buca'da kaçak ev yıkımında polise ateş açıldı!

Kaçak ev yıkımında polise ateş açıldı. İzmir Buca'da belediye ekiplerinin kaçak evlerin yıkımı sırasında, bir kişinin pompalı tüfek ile ateş açması sonucu 8 polis yaralandı.

Tunceli Mazgirt Merkez Bucağı Köklüce Köyü hakkında resmi karar!

Tunceli Mazgirt ilçesine bağlı Merkez Bucağı Köklüce Köyü'nün aynı ilin Merkez İlçesi Merkez Bucağına bağlanması kararı bugün İçişleri Bakanlığı tarafından 29168 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

İzmir Buca Tınaztepe imar planı değişikliği ikinci kez askıya çıktı!

İzmir Buca İlçesi, Tınaztepe Mahallesi 7434 ada, 2 nolu parsele ilişkin onaylanan imar planlarına askı süreci içerisinde yapılan itirazların değerlendirilmesine yönelik ilişkin hazırlanan planlar bugün tekrar askıya çıktı...

Kent Buca Evleri örnek daireleri hazırlandı!

Hak inşaat, Buca'da hayata geçireceği Kent Buca Evleri'nin örnek daire açılışı gerçekleşti. Seçkin davetli topluluğunun da katılımıyla gerçekleşen açılış töreninde Hak İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Kamil Bilgili konuşma yaptı.

Seramiksan yeni bayisi Tunçek İnşaat'ın mağazası Fatsa'da açıldı!

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan’ın bayi ağı genişlemeye devam ediyor. Seramiksan’ın Fatsa’da faaliyet gösteren bayilerinden Tunçek İnşaat, yeni showroomu ile Fatsalılara hizmet etmeyi sürdürecek.

Seramiksan buca Haberi

Seramiksan buca

İleri teknolojisi ve geniş ürün yelpazesiyle sektörde fark yaratan Seramiksan, Türkiye çapında 200’ü aşkın mağazasıyla kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. “İyi tasarım herkesin hakkı” anlayışıyla üretimlerine devam eden Seramiksan, estetik tasarımlarının sergilendiği Buca Yapı’nın Özdere Şubesi’nin açılışı 18 Mayıs Perşembe günü gerçekleşti.


Seramiksan, Buca Yapı’nın 350 metrekare kapalı alan, 600 metrekarelik açık alana sahip yeni showroomunda banyo, mutfak ve tüm yaşam alanları için kullanılabilecek seramik, granit karolardan oluşan yüzlerce ürün çeşidi ve benzersiz vitrifiye ürünlerini müşterileriyle buluşturuyor.


Buca Yapı’nın sahibi Nihat Yıldırım’ı tebrik eden Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar: “Seramiksan kaliteli hizmet anlayışıyla bayi ağını genişletmeye devam ediyor. Bizi daima en iyisini yapmaya teşvik eden bayilerimizin ve nihai tüketicilerimizin beklentilerine cevap vermek için inovasyonu temel alarak müşteri odaklı bir...