27 / 04 / 2024

Seramiksan italya

Seramiksan italya

Dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie 22 Eylül'de İtalya'nın Bologna kentinde başladı. Fuar haftası kapsamında İtalyan makine üreticisi Sacmi Group sektör profesyonellerini bir araya getirdi.

İtalya'da eğlence sektörü çalışanlarından kira eylemi!

Italya'nın Naples kentinde eğlence sektörü çalışanları kira ve fatura ödemelerinin durdurulmalarını talep ediyor...

Seramiksan Mersin'de bayi açtı!

 Seramiksan'ın Mersin'deki yeni bayisi Mertaş İnşaat Merkez Yenişehir ilçesinde hizmete açıldı. 

Seramiksan Buca Yapı mağaza sayısını artıracak!

Seramiksan’ın başarılı bayilerinden Buca Yapı, 2008 yılından bu yana Seramiksan'ın banyo, mutfak ve tüm yaşam alanları müşterileri ile buluşturuyor. 

Seramiksan'dan New Orleans serisi!

Seramiksan, New Orleans serisi ile beyazın en güzel halini seramiğe yansıtırken yaşam alanlarında natürel bir hava estiriyor.

Seramiksan'dan sade motifleriyle Garden serisi!

Sıcak yaz günlerinde en çok zaman geçirilen balkon, bahçe, teraslar Seramiksan ile davetkar mekanlara dönüşüyor. Seramiksan Garden serisi sade motifi ile ferah, doğal renkleriyle de dingin bir atmosfer sunuyor.

Seramiksan ile bahçeler davetkar mekanlara dönüşüyor!

Sıcak yaz günlerinde en çok zaman geçirilen yerlerinde olan balkon, bahçe, teraslar Seramiksan ile davetkar mekanlara dönüşüyor…

Seramiksan Napoli serisi ile yaşam alanları farklılaşıyor!

Motif desenlerin ahenk içinde mermer efekti olarak yansıdığı Seramiksan Napoli serisi, modern ve dinamik görünümüyle yaşam alanlarını farklılaştırıyor.

Seramiksan'dan anneler günü koleksiyonu!

Seramiksan 2017 koleksiyonun birbirinden özel tasarımları ile anneler gününü karşılamaya hazırlanıyor.

Seramiksan New Orleans serisi ile mekanlarda derinlik zamanı!

Seramiksan, New Orleans serisi ile beyazın en güzel halini seramiğe yansıtırken yaşam alanlarında natürel bir hava estiriyor.

Gül Sağır Aydın, Seramiksan pazarlama müdürü oldu!

Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, büyümesine paralel olarak kadrosuna deneyimli isimler katıyor… Gül Sağır Aydın, Seramiksan Pazarlama Müdürü oldu.

Seramiksan, Celal Bayar Üniversitesi'ni fabrikasında ağırladı!

Seramiksan, Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi öğrencilerini Turgutlu'daki üretim tesislerinde misafir etti.

Seramiksan vitrifiye serilerini Frankfurt ISH 2017'de sergiledi!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Almanya’nın Frankfurt şehrinde gerçekleşen ISH 2017’de sunduğu vitrifiye serileri büyük beğeni topladı.

Seramiksan Unicera'da tam not aldı!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği 2017 Koleksiyonu ziyaretçilerden tam not aldı.

Seramiksan italya Haberi

Seramiksan italya

53 ülkeden 200 profesyonelin katıldığı etkinlikte sunum yapan Seramiksan Vitrifiye Fabrikası Müdürü Selami Tek, teknoloji kullanımı ve inovasyon konularında bir çok ilki barındıran Seramiksan Vitrifiye fabrikasıyla ilgili bilgi verdi.

Dünyanın önde gelen makine üreticisi Sacmi Group, Kongre Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte Seramiksan Vitrifiye Fabrikası Müdürü Selami Tek, sektör profesyonellerine Seramiksan'ın geçtiğimiz yıl üretime başlayan Vitrifiye Fabrikası ile ilgili ayrıntılı bilgiler sundu. Selami Tek, yapmış olduğu sunumda vitrifiye alanında kullanılan üretim teknolojileri anlamında bir çok ilki barındıran fabrika ve üretim tecrübelerini paylaştı. Dünyada ilk kez Seramiksan Vitrifiye fabrikasında uygulanan teknolojik yenilikler sektör profesyonellerinin ilgisini çekti.


7 yıldır kesintisiz olarak Cersaie Fuar'ına katıldıklarını ifade eden Seramiksan Vitrifiye Fabrikası Müdürü Selami Tek, "Karo ve vitrifiye üreticisi olarak teknolojik yenilikler ve tasarım üstünlükleriyle dünyada marka olma...