20 / 04 / 2024

Seras İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Seras İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Seras İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Serkan Kaya tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited kuruldu!

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Cambazoğulları tarafından kuruldu.

Godwın Walter Cynthıa İnşaat Tekstil Otomotiv Turizm Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Godwın Walter Cynthıa İnşaat Tekstil Otomotiv Turizm Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gani Yılmaz tarafından kuruldu.

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi Ümraniye'de Suzan Aşlak ve İhsan Taşçı ortaklığında kuruldu.

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 700 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Köse  tarafından kuruldu.

Yılaydın İnşaat Tekstil Reklam Elektronik Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılaydın İnşaat Tekstil Reklam Elektronik Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Barış Karakaya tarafından kuruldu.

Topgün Gayrimenkul İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Topgün Gayrimenkul İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ufuk Aytop ve Merdal Ergün ortaklığında kuruldu.

Atkın İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atkın İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa’da 160 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Atkın tarafından kuruldu.

Seras İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seras İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Serkan Kaya tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bedirhanlar İnşaat Tekstil Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bedirhanlar İnşaat Tekstil Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet İnci ve Umut İnci ortaklığında kuruldu.

Tase İnşaat Tekstil Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tase İnşaat Tekstil Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Bakırköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Korkmaz ve Ahmet Telat Akçit ortaklığında kuruldu.

Reyan İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reyan İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Alsaç, Mahmut Alsaç ve Ahmet Alsaç ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kuum Dizayn Mimarlık Cafe Gıda Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuum Dizayn Mimarlık Cafe Gıda Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Uğur Kulaksız ve Merve Dedeoğlu ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akamen İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akamen İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Turan Durak tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Seras İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Seras İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


Seras İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Serkan Kaya tarafından kuruldu. 


Seras İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Seras İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Sultançiftliği Mah.30.Sok. No.4/1...