24 / 04 / 2024

Serdar Bacaksız 3. Havalimanı eleştirileri

Serdar Bacaksız 3. Havalimanı eleştirileri

Limak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Bacaksız,"3. Havalimanı eleştirileri bizim şevkimizi kırmıyor. Aksine projeyi eksiksiz tamamlayıp en güzel cevabı vermek istiyoruz. Amacımız, 'Türkler yapmış' dedirtmek" dedi.

Kızılay’dan KPSS şartsız 3 alanda personel alımı! Elinizi çabuk tutun!

Kızılay, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Yayımlanan ilanlara bakıldığında KPSS şartının olmadığı görüldü.

Ziraat Bankası duyurdu! Bankkart'a Özel Trendyol'da peşin fiyatına 3 taksit fırsatı! Başvuran faydalanacak!

Ziraat Bankası 31 Mayıs 2023 tarihine kadar Bankkart'ın kredi kartı özelliği ile tek seferde yapılacak 500 lira ve üzeri alışverişlerde vade farksız 3 taksit fırsatından faydalanacağını duyurdu. İşte kampanya detayları...

İçişleri Bakanlığı’ndan dev istihdam! KPSS şartsız 3.500 kişi alınacak

Bakanlıklar vesilesi ile yapılacak personel alımları çok yakından takip edilirken İçişleri Bakanlığı 3.500 vatandaşa iş sahibi olma hakkı tanıyor. KPSS şartı olmadan sadece kura çekilişi ile olacak personel alımları konusunda araştırmalar devam ediyor.

King KYF-25 Magic Fry Yağsız Sıcak Hava Fritözü en ucuza nereden alınır? 28 Şubat 2023 fiyat listesi 

King KYF-25 Magic Fry Yağsız Sıcak Hava Fritözü ,3,5 litre kapasitesiyle aralıksız 2 saat çalışma imkanı sunarak çeşit çeşit yemekler ortaya koyuyor.

Kahramanmaraş depremlerinde tam 5 farklı fay parçası kırıldı! O sabah 3 deprem olmuş olabilir!

İstanbul Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüsnü Serdar Akyüz, Kahramanmaraş depremleriyle ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. O sabah 3 deprem olmuş olabilir! Tam 5 farklı fay parçası kırıldı!

Cebinizde bu banka kartı varsa yaşadınız! 3 gün içerisinde 20.000 TL’niz olabilir!

Nakit paraya sıkışanların ilk tercihi banka kredileri olmaktadır. Kredilere dair pek çok banka yepyeni kampanyalar yapıyor. İşte detaylar!

Arzum Air Fryer Sıcak Hava Fritözü 3.499 TL! En uygun fiyata nerde satılıyor? İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi

Sağlığını önemseyenler için az miktar yağ ile çeşitli yiyecekleri hazırlamak artık mümkün. Arzum Air Fryer Sıcak Hava Fritötü 4 litrelik geniş hazneye sahip olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Maksimum lezzete minumum yağ ile ulaşmak isteyenler için Arzum Air Fryer Sıcak Hava Fritötü çok aranan mu

BİM’de ütü 2 bin TL, fritöz 3 bin TL, çok amaçlı dolap 700 TL! 3 Şubat 2023 fiyat listesi

BİM market indirimli aktüel kataloğunu paylaştı. BİM ülke genelindeki zincir marketlerinde farklı kategorideki ürünleri satışa çıkarıyor. İşte BİM 3 Şubat aktüel ürün kataloğu...

  İşte en ucuz robot süpürgeler! Fiyatlarına inanamayacaksınız! 3 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Evi temizlerken kablo yetişmemesi sorunu ve ağır makineleri arkanızdan sürükleme derdine son veren robot süpürge teknolojisi, gün geçtikçe daha fazla tüketicinin ilgisini çekiyor.

Milyonların gözü 3 aylık toplu parada! 3,750 TL için hesaplarınızı kontrol edin! İşte detaylar!

KYK burs ve kredilerin ödenme tarihi milyonlarca öğrencinin gündeminde yer alıyor. Peki KYK burs toplu ödeme ne zaman? İşte detaylar!

'Konut kredisi faizleri düşürülsün' önerisi! Acilen uygulanmalı!

İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizameddin Aşa, konut kredisi faizlerinin düşmesi gerektiğine dikkat çekti ve "Dünyada gelişmiş ülkelerde en yüksek mortgage faizi yıllık yüzde 8'i geçmiyor. Bizde nerden baksanız 3 katı" açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Milyonların gönlünü fetheden Renault Megane fiyatlarını güncelledi! Şoke olacaksınız! 3 Ağustos 2022 fiyat listesi

Renault Megane ağustos ayı fiyatları çok merak ediliyordu. Renault ağustos ayı fiyat listesini yayımladı. En çok tercih edilen arabalardan olan Renault Megane Sedan fiyatları kaç TL oldu? İşte 3 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Galatasaray borçlarını Florya projesiyle kapatacak!

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas yıllık olağan mali genel kurulda yaptığı açıklamada  "Florya'daki projeyle banka borçlarımızı 3 senede kapatmayı ümit ediyoruz" dedi.

Serdar Bacaksız 3. Havalimanı eleştirileri Haberi

Serdar Bacaksız 3. Havalimanı eleştirileri

Limak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Bacaksız,"3. Havalimanı eleştirileri bizim şevkimizi kırmıyor. Aksine projeyi eksiksiz tamamlayıp en güzel cevabı vermek istiyoruz. Amacımız, 'Türkler yapmış' dedirtmek" dedi.


İstanbul'da yapımı devam eden 3'üncü Havalimanı'nda çalışmalar son sürat devam ediyor. Günde 1 milyon metreküp toprak çıkarımının yapıldığı ve tamamlandığında dünyanın en yüksek yolcu kapasitesine sahip olması beklenen yeni havalimanına ilişkin eleştirilere cevap Limak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Bacaksız'dan geldi. Bacaksız, böylesine büyük bir projeye yapılan eleştirileri normal karşıladıklarını belirterek, "Eleştiriler şevkimizi kırmıyor. Aksine projeyi bir an evvel eksiksiz bitirerek en güzel cevabı vermek istiyoruz. Eskiden 'Japonlar yapmış' derdik. Şimdi bizim de amacımız 'Türkler yapmış' dedirtmek" diye konuştu. 


ÇÖPÜ BELEDİYE TAŞIYACAK 

Serdar Bacaksız, havalimanının yakınında yer alan çöp atım ve geri dönüşüm alanının bölgeden taşınmasıyla...