25 / 04 / 2024

Serdar Bilgili gayrimenkul yatırımları

Serdar Bilgili gayrimenkul yatırımları

Posta gazetesi yazarı Müge Dağıstanlı, Serdar Bilgili ile yakın dostu Amerikalı Emlak Kralı Michael Shvo'nun ortaklığının bozulduğunu yazdı.

Serdar Bilgili, New York'taki yeni gökdelen yatırımını ‘yakında’ diyerek duyurdu! 

Beşiktaş’ın eski başkanı ve Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili, New York’ta ortak olduğu gökdelenin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı ve ‘yakında’ dedi. İşte detaylar...

Serdar Bilgili, ABD'deki emlak yatırımlarını hızlandırdı! New York'taki 88 katlı 278 metrelik gökdelenin ortağı oldu! 

ABD’de ortaklarıyla 3.5 milyar dolardan fazla proje geliştiren işadamı Serdar Bilgili, yeni projeler için düğmeye bastı. Bilgili, ünlü gayrimenkul kralı Davide Bizzi ile ortaklık kurdu ve 88 katlı 278 metre uzunluğundaki New York’un en fazla kata sahip 4’üncü gökdeleninin ortağı oldu.

Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili 2 yeni şirket kurdu: Bilgili Holding'ten yatırım atağı!

Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili, Beşiktaş'ta iki yeni şirket kurdu. Şirketlerin sermaye bedelleri toplam 102 bin TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Bodrum Petrium Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Petrium Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Bodrum Mediterra Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Mediterra Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince'den yeni şirket!

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince yeni şirket kurdu. Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile kuruldu. İşte ayrıntılar...

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince ortaklığında kuruldu.

Steel Invest Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Steel Invest Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Serdar Çelik tarafından kuruldu.

Özkaleli Beton Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaleli Beton Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Erdal Yılmaz, Galip Yılmaz, Mustafa Yılmaz ve Serdar Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Malta Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Malta Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda Serdar Özkederoğlu ve Bayram Koray Özkederoğlu ortaklığında kuruldu.

Bi Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bi Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda Serdar Özkederoğlu ve Bayram Koray Özkederoğlu ortaklığında kuruldu.

Prosperous Investments Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Prosperous Investments Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilican tarafından kuruldu.

Serdar Bilgili gayrimenkul yatırımları Haberi

Serdar Bilgili gayrimenkul yatırımları

Posta gazetesi yazarı Müge Dağıstanlı, Serdar Bilgili ile yakın dostu Amerikalı Emlak Kralı Michael Shvo'nun ortaklığının bozulduğunu yazdı. İşte o köşe yazısı...

Serdar Bilgili ile yakın dostu Amerikalı Emlak Kralı Michael Shvo'nun ortaklığı bozulmuş. Bilgili, yatırım yaptıkları lüks gayrimenkullerdeki payını alarak çekilmiş. Bu arada dostlukları da zedelenmiş. Birlikte aldıkları binalarla Amerikan emlak piyasasının dikkatini çeken ikili 2018-2020 yılları arasında şu yatırımları yapmıştı:

California'daki 44 katlı Big Red (340 milyon dolar)
New York 5'inci Cadde'deki Gucci binası (135 milyon dolar)
Miami'deki The Raleigh Miami Beach Hotel (103 milyon dolar)
New York'taki Coca Cola binası (955 milyon dolar)
Miami'deki Richmond Hotel ve South Seas Hotel (139.9 milyon dolar)

Serdar Bilgili yeni şirket...