24 / 04 / 2024

Serdar Bilgili yatırımları

Serdar Bilgili yatırımları

Posta gazetesi yazarı Müge Dağıstanlı, Serdar Bilgili ile yakın dostu Amerikalı Emlak Kralı Michael Shvo'nun ortaklığının bozulduğunu yazdı.

Serdar Bilgili'den 130 milyon dolarlık çılgın konut projesi!

ABD’de milyonlarca dolarlık gayrimenkulü bulunan Serdar Bilgili, yeni yatırım için kolları sıvadı. Sosyetik işadamı, 130 milyon dolara Beverly Hills’te bulunan dev bir projeye imza attı.

Novus Turizm Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Novus Turizm Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Serdar Körükcü tarafından kuruldu.

Gsa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Gsa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 475 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ali Gündüz, Heval Serdar Gündüz ve Barış Cem Gündüz ortaklığında kuruldu.

Shc Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Shc Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 475 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ali Gündüz, Heval Serdar Gündüz ve Barış Cem Gündüz ortaklığında kuruldu.

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince ortaklığında kuruldu.

Tres Alaçatı Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tres Alaçatı Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Bencuya, Selim Levi ve Süleyman Serdar Çoruh ortaklığında kuruldu.

Luksor Turizm Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Luksor Turizm Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kazım Serdar Arpacı tarafından kuruldu.

Blg Demir Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Blg Demir Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 519 bin 500 TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Mushkara Turizm Yatırımları Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mushkara Turizm Yatırımları Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Serdar Körükcü ve Halil Uluer tarafından tarafından kuruldu.

Taşkar Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkar Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Serkan Taşkıran ve Serdar Karakelle ortaklığında kuruldu.

Rıhtım51 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Rıhtım51 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 127 milyon 376 bin 495 TL sermaye bedeli ile Mehmet Kutman, Ayşegül Bensel ve Serdar Kırmaz ortaklığında kuruldu. 

BLG Ankara Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

BLG Ankara Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Serdar Bilgili Yönetim Kurulu Başkanlığı, Şerife Ercantürk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Sevil Temo Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Beşiktaş'ta kuruldu.

Greenpro Enerji Verimliliği ve Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Greenpro Enerji Verimliliği ve Yatırımları Anonim Şirketi, Mehmet Ali Sağkan, Mustafa Kemal Tanrıverdi, Serdar Özpoyraz ve de Mehmet Emin İbalı Yönetim Kurulu Üyeliği 'nde kuruldu.

Serdar Bilgili yatırımları Haberi

Serdar Bilgili yatırımları

Posta gazetesi yazarı Müge Dağıstanlı, Serdar Bilgili ile yakın dostu Amerikalı Emlak Kralı Michael Shvo'nun ortaklığının bozulduğunu yazdı. İşte o köşe yazısı...

Serdar Bilgili ile yakın dostu Amerikalı Emlak Kralı Michael Shvo'nun ortaklığı bozulmuş. Bilgili, yatırım yaptıkları lüks gayrimenkullerdeki payını alarak çekilmiş. Bu arada dostlukları da zedelenmiş. Birlikte aldıkları binalarla Amerikan emlak piyasasının dikkatini çeken ikili 2018-2020 yılları arasında şu yatırımları yapmıştı:

California'daki 44 katlı Big Red (340 milyon dolar)
New York 5'inci Cadde'deki Gucci binası (135 milyon dolar)
Miami'deki The Raleigh Miami Beach Hotel (103 milyon dolar)
New York'taki Coca Cola binası (955 milyon dolar)
Miami'deki Richmond Hotel ve South Seas Hotel (139.9 milyon dolar)

Serdar Bilgili yeni şirket...