28 / 03 / 2024

serdar inan iflas

serdar inan iflas

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Serdar İnan'ın ve İnanlar İnşaat'ın neden battığını kaleme aldı..

İnanlar inşaat iflasını istedi!

İnanlar İnşaat şirketinin patronu mimar Serdar İnan, bir basın açıklaması yaparak şirketinin iflasını istedi...

MİKEV'den basın açıklaması: MİKEV'in Serdar İnan'la hiçbir alakası yoktur!

Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı (MİKEV) Serdar İnan hakkında şu açıklamayı yaptı; "Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı’nın (MİKEV), Fetö kapsamında aranan ve  kayyum atanan İnanlar İnşaat Grubu ve Serdar İnan ile hiçbir alakası yoktur"

Serdar İnan ünlüleri mağdur etti!

Aralarında Dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner, şarkıcı Nihat Doğan gibi birçok ünlünün de yer aldığı 169 kişi, FETÖ'ye üye olduğu iddia edilen ve tüm mal varlığına el konulduktan sonra yurtdışına kaçan İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan'a tapu davası açtı.

Serdar İnan’ın malvarlığına tedbir konuldu!

İstanbul 4. Sulh Ceza Hakimliği tarafından FETÖ operasyonu kapsamında suçlanan İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan'ın malvarlığına tedbir konuldu.

İnanlar İnşaat'tan ev alanlar ne yapacak?

50 yıllık firmanın kapısına kilit vuruldu, İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan iflas talebini açıklaması ile gündeme oturdu. Bugüne kadar 220 proje geliştiren firmanın bankalara olan borcu 215 milyon lira seviyesinde. 

Serdar İnan ve İnanlar İnşaat neden battı?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Serdar İnan'ın ve İnanlar İnşaat'ın neden battığını kaleme aldı..

Serdar İnan'dan iflas açıklaması!

FETÖ’den gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan’ın “kaçtığı” yönünde iddialar dün gündeme geldi. 

İnanlar inşaat iflasını istedi!

İnanlar İnşaat şirketinin patronu mimar Serdar İnan, bir basın açıklaması yaparak şirketinin iflasını istedi...

Serdar İnan kayıp mı?

Son günlerde sosyal medya ve iş dünyasında konuşulan bir iddiaya göre İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan kayıplara karıştı.

Serdar İnan'dan gözaltı açıklaması!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan Akfa Holding'e yönelik düzenlenen soruşturma sonrası yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Serdar İnan serbest bırakıldı!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca FETÖ/PDY’ye maddi destek sağladıkları iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan şüpheli sayısı 17’ye ulaştı. İnanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İnan savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Mustafa Çıkrıkçıoğlu ve Serdar İnan gözaltına alındı!

Darbe girişimi ile ilgili soruşturmada gözaltılar sürerken FETÖ’nün mali yapılanmasına yönelik İstanbul’da dün düzenlenen operasyonda TİM Başkanvekili Kayserili ünlü işadamı Mustafa Çıkrıkçıoğlu ve İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan da gözaltına alındı.

Serdar İnan gözaltına alındı!

Ünlü iş adamı Serdar İnan, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Taksim'deki demokrasi nöbetlerinde vatandaşlara yemek dağıtan İnan'ın ifadesine başvurulacağı açıklandı.

Serdar İnan: İnşaat sektörü için bu yıl çıkış yılı olacak!

Bu yıl inşaat sektörünün yükselişe geçeceğini belirten Serdar İnan, “Türkiye’de 7 senede bir piyasa daralır. 1994, 2001, 2008, 2015 böyle oldu. Geçen yıl zor geçti, bu yıl çıkış yılı olacak. 2022’ye kadar tam gaz gidebiliriz” dedi.

serdar inan iflas Haberi

serdar inan iflas

Gayrimenkul sektörü son 1 haftadır İnanlar İnşaat ile yatıp İnanlar İnşaat ile kalkıyor. Sonuçta Serdar İnan Twitter üzerinden bir açıklama yapıp olayı kendince "tatlıya" bağladı. Açıklamasını https://emlakkulisi.com/inanlar-insaat-iflasini-istedi/568427 adresinden okuyabilirsiniz.

Serdar İnan Robert Kolej mezunu üzerine mimarlık eğitimi almış sektördeki eğitimli patronlardandı. Entellektüel düzeyi ortalamanın üzerindeydi. Şairdi. 3 noktada hakkını teslim etmek gerekir.

1) Müşteri memnuniyetini önemserdi. Sektörde "utanmasını bilen" ender patronlardandı. Kolay kolay kimseyle mahkemelik olmazdı. Her sorunu tatlıya bağlardı.

2) Her dönem ve her yerde kaliteden taviz vermedi. Malzeme ve işçilik kalitesine hep özen gösterdi. Sattığı evlerin fiyatı "pahalı"ydı. Ama kaliteden ödün vermezdi.

3) 2011'de yaşanılan Esenyurt  krizinde tüm zorlukları göğüsleyip projesini teslim etti.

Müteahhitliği kitabını yazacak kadar iyi bilirdi. 10 yıl kadar önce yaptığımız bir röportajda bana şunları söylemişti:...