27 / 04 / 2024

Serdivan Hotelcilik adres

Serdivan Hotelcilik adres

Serdivan Hotelcilik ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultanahmet Şubesi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Arsa almak isteyenler dikkat! Serdivan Belediyesi Sakarya'da taksitle 7 adet arsa satıyor!

Sakarya İli Serdivan Belediye Başkanlığı, Sakarya'da yer alan 7 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış bedelleri 500 bin TL'den başlıyor.

Altın Emlak Sakarya Serdivan Temsilciliği'nin açılışı yapıldı!

Altın Emlak Türkiye'nin 25 ilinde 100 küsür temsilciliği ile faaliyetlerini sürdürüyor. Altın Emlak yeni temsilciliğini Sakarya Serdivan'da açtı.

Serdivan'ın estetiği için o yapılar yıkılıyor!

Sakarya Serdivan Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kent estetiğini bozan yapıların yıkım çalışmalarına başlandı.

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul geliyor!

Sakarya Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi,Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ.Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 9 Aralık'ta yapılacak.

Aidat kavgasında kan aktı!

Sakarya Serdivan'da Burak Y. aidat zammı sebebiyle tartıştığı site yöneticisi Ferdi B.'yi vurdu...

Tuncay Şanlı Serdivan'daki otelini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Fenerbahçe'nin eski milli oyuncusu Tuncay Şanlı, Sakarya’nın Serdivan ilçesinde yer alan otelini sağlık çalışanlarına ücretsiz tahsis ettiğini açıkladı.

Sakarya'da bir sitenin istinat duvarı çöktü: 24 daire boşaltıldı!

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde yoğun yağışlar sonrasında 24 dairelik sitenin istinat duvarı çöktü. 2 bloklu site boşaltıldı...

Sakarya Serdivan'da 5.3 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Serdivan Belediye Başkanlığı, Sakarya Serdivan'da yer alan gayrimenkulleri 5 milyon 325 bin 308 TL bedelle satışa çıkardı.

Serdivan'da kiralık ev fiyatları cep yakıyor!

Öğrenci ve mültecilerin akınına uğrayan Sakarya'nın Serdivan ilçesinde kiralık ev sorunu büyüyor. Bölgede kiralık ev fiyatları cep yakıyor.

Serdivan Hotelcilik ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultanahmet Şubesi açıldı!

Serdivan Hotelcilik ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultanahmet Şubesi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Sakarya Büyükşehir'in gündemi kentsel dönüşüm!

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri Erenler ve Serdivan Belediye Başkanlarını ziyaret etti. Erenler Belediye Başkanı Kılıç’a yapılan ziyarette ise gündem kentsel dönüşüm oldu.

Sakarya Serdivan'da 5.5 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Serdivan Belediye Başkanlığı; Sakarya İli, Serdivan İlçesi'nde yer alan 5 adet arsayı toplamda 5 milyon 563 bin 672 TL bedel ile satışa çıkardı. 

Serdivan Belediyesi'nden 4 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Serdivan Belediyesi, Kemalpaşa Mahallesi işe Beşköprü Mahallesi'nde yer alan 6 arsayı ihale ile satıyor. İhale 1 Kasım'da gerçekleşecek..

Serdivan Hotelcilik adres Haberi

Serdivan Hotelcilik adres

Serpan Hotelcilik ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultanahmet Şubesi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Serpan Hotelcilik ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultanahmet Şubesi konusu:Turizme yönelik otel motel bar pansiyon kamping tatil köyleri apart oteller yeme içme tesisleri eğlence yerleri kurmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Adres:Emin Sinan Mah.Piyer Loti Cad. No:57/1...