25 / 04 / 2024

Şeref Serman

Şeref Serman

Serman Elektrik Anonim Şirketi, Şeref Serman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Ocak 2015 tarihinde Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu.

Bakan Özhaseki: 'Evlerini yerinde yapıp teslim edeceğiz, şeref sözü'!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki kentsel dönüşümle yenilenecek evlere eskiden aynı yerde oturanların yerleştirileceğini söyledi. Özhaseki, "Evlerini yerinde yapıp kendilerine teslim edeceğiz, şeref sözü. Daha ne diyelim?" dedi.

Serman Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Serman Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Serman Kanat tarafından kuruldu.

Şeref Taşkın kimdir? Ne mezunu?

Polisan Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Taşkın, kimdir? Şeref Taşkın nereden mezun oldu? İşte ayrıntılar...

Şeref Can Buladoğlu kimdir? Kaç dil biliyor?

Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Can Buladoğlu kimdir? Şeref Can Buladoğlu ne mezunu?

Şeref Aksaç kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Aksaç kimdir? Şeref Aksaç kaç yaşında? Şeref Aksaç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Ünlü ekonomist Şeref Oğuz'dan dolar için korkutan 'Sonbahar' uyarısı

Ünlü ekonomist Şeref Oğuz 20 yıl sonra ikinci kez dolar kurunun Euro'yu geçmesi hakkında değerlendirme yaptı.

Şeref Oğuz: Alım gücü düşüyor konut satışları artıyor!

Türkiye'de konut satışları konut fiyatlarındaki artışa rağmen devam ediyor. Dünya Gazetesi yazarı Şeref Oğuz artan konut fiyatları ve satış rekorlarını kaleme aldı.

Mustafa Şeref Kısacık: Kat Mülkiyeti Kanunu yeniden yazılmalı!

İstanbul Barosu Kat Mülkiyeti Hukuku Komisyonu Başkanı avukat Mustafa Şeref Kısacık Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği tarafından gerçekleştirilen çalıştayda önemli açıklamalar yaptı. Kısacık, "Kat Mülkiyeti Kanunu yeniden yazılmalı" dedi.

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç'tan konut kredisi kampanyasında fırsatçılığa tepki!

Kamu bankalarının uygun koşullu konut kredisi kampanyasını başlatması ile beraber konut fiyatları bir anda arttı. Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç "Fırsatçılık yapan, karaborsacılık yapan veya açgözlülük yapanların eninde sonunda hukuk yakasına yapışır" dedi.

Şeref Akgül, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Akgül bugün itibari ile görevinden istifa etti...

Şeref Malkoç: Elazığ yeniden imar edilecek!

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Elazığ deprem bölgesine giderek incelemeler yaptı. Malkoç, incelemelerin ardından beraberindeki heyetle Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan'ı ziyaret etti.

Mavi Nehir Otelcilik ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Nehir Otelcilik ve Turizm Limited Şirketi bugün Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Kalaçay ve Şeref Coşkun ortaklığıyla kuruldu.

Manar İstanbul Turizm ve Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Manar İstanbul Turizm ve Emlak Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli Issam Eref H. Alkayyalı tarafından kuruldu. 

Şeref Serman Haberi

Şeref Serman

Serman Elektrik Anonim Şirketi, Şeref Serman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Ocak'ta kuruldu. 


Serman Elektrik Anonim Şirketi iş konusu; A. ELEKTRİK PROJE ve TAAHHÜT - BAKIM - MÜŞAVİRLİK 1. Her türlü resmi ve özel inşaatlara ait Alçak Gerilim ve Yüksek Gerilim Tesislerin Projelerini yapmak ve işin İşletme Sorumluluğunu veya Kontrollüğünü üstlenmek. 2. Her türlü Resmi ve Özel sektöre ait Alçak Gerilim ve Yüksek Gerilim Tesislerinin uygulamasını yapmak. 3. Her türlü Resmi ve Özel Binalara ait Elektrik Sistemi, Mekanik Sistemi işlerinin proje, uygulama ve işletmecilik hizmetlerinin yürütülmesi. 4. Resmi veya Özel sektöre ait binaların Alçak Gerilim ve Yüksek Gerilim Tesislerine ait tüm tesisatlara ait test ve muayene hizmetlerinin yapılması, raporlarının hazırlanması. 5. Her türlü Resmi ve Özel...