26 / 04 / 2024

Serkan Albayrak

Serkan Albayrak

Albayraklar Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi, Serkan Albayrak tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Ocak 2015 tarihinde Bahçelievler, Deli Hüseyin Paşa Caddesi, 5/2'de kuruldu.

Berat Albayrak'tan konut kredileri açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türkiye'de toplam krediler içinde konut kredilerinin payı, konut kredileriyle hane halkı yükümlülüklerinin gayrisafi yurt içi hasılaya (GSYH) oranı ve bunların diğer ülke ve birliklerle kıyaslanmasının yer aldığı video paylaştı.

Berat Albayrak: Konut satışları tarihinin en yüksek Haziran rakamına ulaştı!

Konut satış rakamlarını değerlendiren Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Konut satışları geçen ay yüzde 209,7 artarak 190 bin 12 ile tarihinin en yüksek haziran rakamlarına ulaştı." dedi.

Berat Albayrak'ın Kanal İstanbul'daki arazisi 'konut+ticaret alanı' mı oldu?

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın tartışmalı proje Kanal İstanbul güzergâhında aldığı tarla vasfındaki arazi proje, uygulama imar planlarıyla 'konut + ticaret alanı'na çevrildi. Araziye konut, alışveriş merkezi, otel, konaklama tesisleri gibi yapılar yapılabilecek.

Berat Albayrak'tan 'düşük kamu borç stoku' paylaşımı!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Ekonomimizin güçlü sacayaklarından biri olan düşük kamu borç stoku oranı, pandemi sürecinde elimizi güçlendiren ve bize hareket alanı sağlayan farklılıklarımızın başında geliyor." ifadesini kullandı.

Berat Albayrak borsadaki yükselişi değerlendirdi!

Bakan Albayrak, Türkiye'ye ve piyasalara güvenin her geçen gün arttığını belirterek, "Borsa İstanbul nisan-haziran döneminde yüzde 29,9'luk yükselişiyle 11 yılın en iyi çeyreklik performansına imza attı." dedi.

Berat Albayrak: Endekslerdeki yükseliş bugünün dünden daha pozitif olduğunun göstergesidir!

İmalat PMI verilerini değerlendiren Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Reel kesim, tüketici ve ekonomi güven endeksindeki yükseliş bugünün dünden, haziranın mayıstan daha pozitif olduğunun göstergesidir" ifadelerini kullandı.

Berat Albayrak: Türkiye'nin ekonomisine güven artıyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, ekonomik güven endeksindeki yükselişi değerlendirerek, 2020 yılını bu performansla sürdürüp, gelecek yıl bunu çok daha ileri taşıyacaklarını bildirdi.

Berat Albayrak'tan inşaat güven endeksi açıklaması!

Berat Albayrak, "Ekonomik İstikrar Kalkanı ile verdiğimiz destekler, sektörel güven endekslerimize de yansıdı. Veriler, bu zor süreçten güçlenerek çıkacağımıza olan inancımızı destekliyor" dedi.

Berat Albayrak'tan BİST değerlendirmesi: TL'ye güvenen herkes kazanacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, Borsa İstanbul'un yılbaşından bu yana artan yatırımcı ilgisiyle yükselişini devam ettirdiğini belirterek, 2020 yılının kayıplarını geri alan az sayıda borsadan biri olduğunu bildirdi.

Berat Albayrak: İktisadi faaliyetteki toparlanmayı güçlü bir şekilde görüyoruz!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Üzerinde çalıştığımız yeni istihdam paketi, önümüzdeki dönemde ekonomideki iyileşme sürecini güçlü bir şekilde resetlemeye devam edecek" dedi.

Berat Albayrak'tan FİKKO açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Finansal İstikrar ve Kalkınma Komitesi (FİKKO) toplantısında, Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında normalleşme sürecinde gelinen noktayı ve küresel gelişmeleri istişare ettiklerini aktardı.

Berat Albayrak: Firmalara 400 milyon liraya kadar yatırım desteği sağlanacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, ithalatı azaltıp ihracatı artıracak yatırımları desteklemeye devam ettiklerini belirterek, Yatırım Taahhütlü Avans Kredisi' ile firmalara 10 yıl vadeli 400 milyon liraya kadar yatırım desteği sağlanacağını aktardı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan çiftçilere destek açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde çiftçilere, hububat üretimi ve pancar küspesi için toplam 400 milyon lirayı aşan avans desteği verdiklerini bildirdi.

Serkan Albayrak Haberi

Serkan Albayrak

Albayraklar Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi, Serkan Albayrak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta kuruldu. 


Albayraklar Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi iş konusu; I - İNŞAAT Her türlü inşaat taahhüt işleri ;altyapı, üstyapı, mekanik, elektrik, tesisat ve çevre düzenlemesi işlerini yapmak veya yaptırmak. *Her türlü inşaat taahhüt işlerini konut, işyeri, Ticarethane, Otel, hastane vb. inşaatları yapmak, satmak. Kendi hesabına  arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı yada gelir paylaşım usulü binalar, yapmak veya yaptırmak. *Yurtiçi ve yurtdışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işlerini yapmak. Resmi ve özel kurum ve kuruluşlar tarafından kapalı zarf,  açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ihaleye çıkarılacak olan, her türlü...