28 / 03 / 2024

sertifikalı tohum kullanım desteği 2021 ne zaman ödenecek

sertifikalı tohum kullanım desteği 2021 ne zaman ödenecek

Bakan Pakdemirli balon balığı avcılığı desteğinden sertifikalı tohum kullanımı desteğine kadar beklenen destekler ile ilgili ödemelerin başlayacağını açıkladı.

2023 tarım destekleri açıklandı: Yağlık ayçiçeği üreticilerine sertifikalı tohum desteği ne kadar?

2024 yılı için ödenecek olan 2023 tarım destekleri açıklandı ve bu kapsamda yağlık ayçiçeği ilk kez sertifikalı tohum kullanımına yönelik maddi destek alacak. Her dekar için 135 lira sertifikalı tohum teşvik sağlanacak. Sertifikalı tohum desteğinin detayları haberin devamında...

Çiftçilere son dakika müjdesi! Ödenecek tarımsal destekler açıklandı! Hangi ürüne kaç TL mazot gübre desteği verilecek?

Çiftçilerin merakla beklediği 2023 Yılında Yapılacak Tarımsal Desteklemeler ve 2024 Yılında Uygulanacak Sertifikalı Tohum Kullanım Desteğine İlişkin Karar yayımlandı. Hangi ürün için çiftçilere ne kadar tarımsal destek ödemesi yapılacağı belli oldu. İşte o rakamlar

Sertifikalı tohum desteği 2022 ne kadar? Sertifikalı tohum desteği ne zaman yatacak?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçilere bir dizi yardımlar yapılıyor. Bu yardımlardan biri de sertifikalı tohum desteği olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Sertifikalı tohum desteği 2022 ne kadar? Sertifikalı tohum desteği ne zaman yatacak? İşte tüm detaylar...

Bakan Pakdemirli'den destek ödemesi müjdesi! Bugün başlıyor!

Bakan Pakdemirli balon balığı avcılığı desteğinden sertifikalı tohum kullanımı desteğine kadar beklenen destekler ile ilgili ödemelerin başlayacağını açıkladı.

Şemsi Bayraktar: Tarımsal arazilerin amaç dışı kullanımı tehlike yaratıyor!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği ( TZOB ) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, doğal kaynakların bilinçsizce kullanımı ve bunun sonucunda meydana gelen kayıpların ürkütücü boyutlara ulaştığını söyledi

Server Tanfer: Akıllı binalar enerji kullanımını yüzde 50'ye kadar azaltabiliyor!

Enerji kullanımı yüzde 50 azalıyor. IBM Türk Teknoloji ve Sektörel Çözümler Satış Müdürü Server Tanfer, IBM'in kendi binalarını akıllı hale getirerek bu konuda en büyük örneklerden biri olduğunu söyledi.

Elektrik kaçak kullanım cezası nedir?

Elektriği her ne sebeple olursa olsun sayaçtan geçirmeksizin veya sayacı (ölçü sistemini) bozarak kullanmak kaçak elektrik kapsamına giriyor. Peki, elektrik kaçak kullanım cezası nedir? İşte elektrik kaçak kullanım cezası..

Usulsüz elektrik kullanımı nedir?

Elektrik aboneliği için gerekli belgelerin temin edilmesi gerekiyor. Yapılan aboneliğin ardından elektrik faturaları kişinin adına düzenleniyor. Peki, usulsüz elektrik kullanımı nedir? Neler usulsüz kullanım kapsamına girer?

Apartman altı dükkan önü kullanımı!

Apartmanda, bağımsız bölümler dışında kalıp, korunma ve ortaklaşa kullanma veya faydalanmaya yarıyan yerlerine ortak yerler deniyor. Peki, apartman altı dükkan önü ortak alan mıdır? Apartman altı dükkan önü kullanımı nasıl olmalıdır?

İnşaatlarda standart dışı beton kullanımına dikkat!

DEPREME dayanıklı bina inşa etmenin temel bileşenlerinden biri olan kaliteli beton, özel denetim firmaları aracılığı ile denetleniyor. İnşaatlarda standart dışı beton kullanımına dikkat edilmesi gerekiyor.

Zeki Toçoğlu: Adakule Projesi ile lojmanlar halkın kullanımına açılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu "Maltepe İçmesuyu Arıtma Tesisi ve su depolarının bulunduğu alanda inşasına başlayacağımız Adakule Projesi ile belediye lojmanlarını hemşerilerimizin kullanımına açacağız" dedi

E.C.A Kombi kullanım alışkanlığınızı hafızasına kaydediyor!

E.C.A., sıcak su kullanım alışkanlığını hafızaya alarak, tüketici dostu Confeo Plus ve de Fortius Plus ürünleriyle performans ve kullanım kolaylığını bir arada sunuyor.

Kaçak enerji kullanımı mutlaka maksimum düzeyde sınırlanmalı!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) tarafından, kaçak enerji kullanımının azami düzeyde sınırlandırılması gerektiği belirtildi. Elektriğin yoksul kesimlere ulaştırılması için önlemler alınmalı.

sertifikalı tohum kullanım desteği 2021 ne zaman ödenecek Haberi

sertifikalı tohum kullanım desteği 2021 ne zaman ödenecek

Destek ödemeleri hakkında açıklama yapan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Hububat-baklagil-dane mısır desteği kapsamında 60 milyon 719 bin 827 TL, sertifikalı tohum kullanım desteği kapsamında 78 milyon 606 bin 301 TL, balon balığı avcılığı kapsamında 230 bin 960 TL destekleme ödemesi yapacağız. Yaklaşık 140 milyon liralık destek ödemelerine bugün başlıyoruz." ifadelerine yer verdi.

A Haber'de yer alan habere göre; Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli: '' Tarımsal destek ödemeleri ve yabancı istilacı türlerin başında yer alan, sucul biyolojik çeşitliliği ve balıkçıların av araçlarını tehdit eder hale gelen balon balığı avcılığını destekleme kapsamında yaklaşık 140 milyon liralık desteği, bugün itibariyle üreticilerimizin ve balıkçılarımızın hesaplarına aktaracağız.'' dedi.

Bakan Pakdemirli şu açıklamalarda bulundu: "Hububat-Baklagil-Dane Mısır desteği kapsamında 9.824 üreticimize, 60.719.827 TL Sertifikalı Tohum...