25 / 04 / 2024

Sevgül Yapı Mimarlık adres 

Sevgül Yapı Mimarlık adres 

Sevgül Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Firdes Sutay ve Hayati Sutay ortaklığında kuruldu.

Gt Yapı Mimarlık Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gt Yapı Mimarlık Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Elkılıç tarafından kuruldu.

Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik'in merkez nakli yapıldı!

Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik Restorasyon Hayvancılık Gıda Ve Süt Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı. Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik'in merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

2022/2 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ!

Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak 2022/2 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ bugünkü 31873 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Massen Yapı Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Massen Yapı Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te İmran Avgül, Orhan Aslan ve Ramazan Aslan ortaklığında kuruldu.

2022 yılı yapı yaklaşık birim maliyetleri belli oldu!

2022 yılı yapı yaklaşık birim maliyetleri açıklandı. Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak 2022 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ bugünkü 31754 Sayılı Resmi Gazete'de yer aldı...

2022 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ!

Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak 2022 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ bugünkü 31754 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Graffiti Yapı Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Graffiti Yapı Mimarlık Anonim Şirketi Ataşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Şefik Aktürk Yasin Kılıç tarafından kuruldu.

Mi Art Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mi Art Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Gül , Mustafa Uysun kuruldu.

Tkt Yapı Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tkt Yapı Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Avcılar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Kıvanç Kılıç ve Onur tunçer ortaklığında kuruldu.

2021 yılı yapı yaklaşık birim maliyetleri belli oldu!

2021 yılı yapı yaklaşık birim maliyetleri açıklandı. Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak 2021 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ bugünkü 31433 Sayılı Resmi Gazete'de yer aldı...

2021 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ!

Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak 2021 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ bugünkü 31433 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sevgül Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevgül Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Firdes Sutay ve Hayati Sutay ortaklığında kuruldu.

Sevgül Yapı Mimarlık adres  Haberi

Sevgül Yapı Mimarlık adres 

Sevgül Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Firdes Sutay ve Hayati Sutay ortaklığında kuruldu.

Sevgül Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
A - İNŞAAT SEKTÖRÜ 1- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapılar ve her türlü okul, hastane, hava meydanları, limanlar, sulama kanalları, köprü, yol, sınai yapı ve Baraj, fabrika inşaat isleri taahhüt etmek, yapmak ve yaptırmak veya emaneten yapımcı olarak bu isleri üslenmek. 2- Her türlü tesisat isleri, her türlü dolgu, hafriyat isleri yapmak. Kat karşılığı arsa almak parsellemek sureti ile...