24 / 04 / 2024

Sevil Albayrak kimdir

Sevil Albayrak kimdir

Kültür ve Tusizm Bakanlığı verilerine göre, 2018 yılında yabancı turistlerin konaklama süresi yüzde 46 artış kaydetti. Geçtiğimiz sene 45 milyondan fazla turisti ağırlayan Türkiye’de tatillerini kiralık evlerde geçirenlerin sayısı ise önceki yıla oranla yüzde 26,5 arttı. 

Orhan Albayrak kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Trend GYO’da hangi pozisyonda görev yürütüyor?

Orhan Albayrak hangi üniversitede eğitim aldı? İstanbul Ticaret Odası’nda hangi alanda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Orhan Albayrak’ın hayatı...

Menteş Albayrak kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Denetim başkanı Menteş Albayrak kimdir? Menteş Albayrak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Menteş Albayrak'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Menteş Albayrak'ın hayatına dair merak edilenler.

Albayrak Zemin ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albayrak Zemin ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sevil Albayrak tarafından kuruldu.

Ömer Albayrak kimdir?

Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak kimdir? Ömer Albayrak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ömer Albayrak, ne zamandan beri Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Muhsin Albayrak kimdir?

Son günlerde, sahip olduğu Türkiye' deki tek Bentley GT Cabrio W12 Marbella ile konuşulan Muhsin Albayrak kimdir? Muhsin Albayrak hangi firmanın sahibidir? İşte Muhsin Albayrak..

Nüzhet Albayrak kimdir?

Mimar Nüzhet Albayrak kimdir? Mimar Nüzhet Albayrak bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Nüzhet Albayrak, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Nüzhet Albayrak...

Mustafa Albayrak kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminde yapılan değişikliğe göre Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı görevine Mustafa Albayrak atandı. Peki, Mustafa Albayrak kimdir? İşte Mustafa Albayrak...

Kadir Albayrak kimdir?

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak kimdir? Kadir Albayrak, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak'ın biyografisi...

Eşref Albayrak kimdir?

Eşref Albayrak, Ağaoğlu My City Bahçelievler, Uplife Elite Towers, Innovia Ispartakule, Selenium Twins - BJK Suleyman Seba Fulya Tesisleri ile Bağcılar Meydan projelerinin mimarıdır. Fatih Belediye Başkanlığı da yapan Mimar Eşref Albayrak kimdir?

Turgay Albayrak kimdir?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü İmar Planlama ve Kentsel Tasarım Daire Başkanı Turgay Albayrak kimdir? İşte Kentsel Tasarım Daire Başkanı Turgay Albayrak biyografisi...

Tarık Tanık kimdir?

Mart 2012 tarihinden beri Yalçıntepe Group’un Genel Müdürü olan Tarık Tanık kimdir? Tarık Tanık inşaat sektörüne ne zaman girdi? İşte Tarık Tanık'a dair merak ettikleriniz...

Aybars Kızılsencer kimdir?

Kariyerine ABD'de başlayan Resicon Gayrimenkul firmasının kurucusu Aybars Kızılsencer kimdir? Aybars Kızılsencer bugüne kadar hangi firmalarda görev aldı? Aybars Kızılsencer, Resicon Gayrimenkul'ü ne zaman kurdu?

Abdullah Sami Akşemsettinoğlu kimdir?

Ataç İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi olan Abdullah Sami Akşemsettinoğlu kimdir? Abdullah Sami Akşemsettinoğlu kimin yerine atandı? Abdullah Sami Akşemsettinoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Sevil Albayrak kimdir Haberi

Sevil Albayrak kimdir

Son yıllarda tatil ve konaklama yöntemleri hızlı bir değişim sürecine girdi. Tatil yaparken daha fazla özgürlük isteyen yerli ve yabancı turistler, yıllardır alışmış oldukları pansiyon ve otel tatili anlayışının yanı sıra kiralık villa ve lüks konut kiralamalarına da başladılar. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı verilerini inceleyen tatil platformu VillaRenta. com’un derlediği bilgilere göre 2018 yılında 45 milyondan fazla turisti ağırlayan Türkiye’de tatillerini kiralık villa ve evlerde geçirenlerin sayısı önceki yıla oranla yüzde 26,5 artış kaydetti. 

En çok artış gösteren konaklama türü olan ve özellikle yabancı turistlerin tercih ettiği kiralık evlerde ortalama 34 gece konaklandığını belirten VillaRenta. com Kurucusu Sevil Albayrak, kiralık villa ve evlerdeki bu ivmelenmenin 2019 yılında da artarak devam etmesini beklediklerini açıkladı.

Özellikle paket turların da etkisiyle konaklamada en çok otel...