19 / 04 / 2024

Şevki Demirci biyografi

Şevki Demirci biyografi

Kocaeli Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci kimdir? Şevki Demirci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şevki Demirci, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Şevki Demirci...

Çayırova Şekerpınar 5. etapta imar sorunu çözüldü!

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin gayretleriyle çözüme kavuşan Şekerpınar 5. etap imar uygulamasında hak sahibi olan vatandaşlar tapularına kavuştu.

Gebze Çayırova'daki projeler hızlanacak!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ile birlikte Çayırova’daki projeleri inceledi.

TOKİ Manisa Demirci alt gelir fiyat!

TOKİ Manisa Demirci alt gelir fiyat listesine göre 78 bin 334 TL'den başlıyor. Projede ödemeler 240 aya kadar vade sağlanıyor.

TOKİ Demirci Konutları başvuru!

TOKİ Demirci Konutları başvuru işlemleri 30 Eylül'e kadar devam ediyor. Projede peşinatlar 14 bin 870 liradan başlıyor.

TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir Grubu son başvuru!

151 konutluk TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 90 konut için başvuru dönemi devam ediyor. Peki, TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir Grubu son başvuru ne zaman?

2016 TOKİ Manisa Demirci alt gelir başvuru!

Fiyatların 78 bin 334 TL'den başladığı projede 240 aya kadar vade sağlanıyor. İşte 2016 TOKİ Manisa Demirci alt gelir başvuru...

Manisa Demirci TOKİ Alt Gelir başvurusu!

Manisa Demirci TOKİ Alt Gelir başvurusu devam ediyor. Projede ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Manisa Demirci Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

75 yataklı Demirci Devlet Hastanesi, yakında yeni binasında hizmete giriyor. 31 dönüm arsa üzerine 14 bin metrekare kapalı alana sahip yeni hastanede 75 tescilli hasta yatağı, 3 ameliyathane, 32 poliklinik, 9 yataklı diyaliz merkezi bulunacak.

TOKİ Demirci altgelir grubu başvuru!

TOKİ Demirci altgelir grubu başvuru işlemleri 8 Ağustos'ta başladı ve devam ediyor. Projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

Manisa Demirci Alt Gelir Grubu Toki fiyatları!

TOKİ'nin Manisa Demirci Alt Gelir Grubu projesinin stoklarında yer alan 90 konut açık satışta. İşte, Manisa Demirci Alt Gelir Grubu Toki fiyatları...

TOKİ Demirci Alt Gelir başvuru dönemi!

TOKİ Demirci Alt Gelir başvuru dönemi 8 Ağustos'ta başladı. Projede konut fiyatları 78 bin 334 TL'den başlıyor.

TOKİ Manisa Demirci son başvuru günü!

67 adet dairenin satışa çıktığı TOKİ Manisa Demirci projesindeki daireler için satışlar sürüyor. İşte, TOKİ Manisa Demirci son başvuru günü...

TOKİ Manisa Demirci altgelir başvuruları!

TOKİ Manisa Demirci altgelir başvuruları 8 Ağustos'ta başladı. Projede 240 aya kadar vade sağlanıyor.

Şevki Demirci biyografi Haberi

Şevki Demirci biyografi

Şevki Demirci kimdir?

1961 Çanakkale doğumlu, iş adamı, Şevki Demirci aslen Rize’lidir. İşletme mezunu olan Şevki Demirci 1991 yılından beri Çayırova’ da ticaretle uğraşmaktadır.


AK Parti’nin kuruluşu ile birlikte partiye katılan Şevki Demirci, AK Parti’nin katıldığı ilk yerel seçimler çerçevesinde 2004-2009 yılları arasında Kocaeli İl Genel Meclis Üyeliği görevini yürüttü.


Aynı dönem içerisinde Kocaeli İl Genel Meclis Başkan 1. Vekilliği’ni yaptı. 2009-2013 yılları içerisinde AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu’nda bulunan Şevki Demirci bu süreçte Ekonomik İşler ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.


Çeşitli sivil toplum örgütlerinde de görev alan Şevki Demirci, 2004 yılında Gebzespor kulüp başkanı oldu. Bu dönem içerisinde Gebzespor’u 2. Lig’e çıkararak kulüp tarihine geçti.


AK Parti’nin çeşitli kademelerinde görev alan Şevki Demirci, 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri...