23 / 04 / 2024

Seyhan kurban kesim yerleri

Seyhan kurban kesim yerleri

Kurban Bayramı öncesi Seyhan Belediyesi kurban satış ve kesim yerlerini belirledi. Yapılan açıklamada, vatandaşlardan kurbanlarım kesmek için belediye tarafmdan belirlenen kesim noktalarım tercih etmeleri istedi.

Et kesim fiyatına zam! Dana ve kuzu karkas kesim fiyatları arttı!

Kurban Bayramı'nın ardından et fiyatlarındaki artış devam ederken et kesim fiyatları da yükseldi. 

Kurban Bayramı'nda bunu yapanlara 3 bin 36 TL ceza kesilecek! Aman dikkat!

Kurban kesim yerlerinde gerekli yasaklara uymayan ve tedbir almadan kurban atıklarını toprağa bırakan tesislere 293 bin 188 TL, bu fiilin konutlarda işlenmesi halinde 7 bin 283 TL idari para cezası kesileceği açıklandı. İşte ayrıntılar...

Yurt dışı ve yurt içi vekaletle kurban kesim bedelleri ne kadar?

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş yurt içi ve yurt dışı vekâletle kurban kesim bellerini duyurdu. Peki, vekâletle kurban kesimi ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Kurbanlık fiyatları belli oldu! Kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurban Bayramı'na az bir süre kala kurbanlık fiyatları araştırılmaya başlandı. Diyanet vekaletle kurban kesim tutarını açıkladı. Dini görevlerini yerine getirmek isteyen Müslümanlar, bu yılın kurbanlık fiyatlarını araştırıyor.

Kurbanlık fiyatları ne kadar oldu? Fiyatları duyanın resmen aklı başından gitti!

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala kurbanlık fiyat listesi araştırılmaya başlandı. Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan yapılan duyurunun ardından bu yılın kurban kesim bedelinin yurt içi ve yurt dışı fiyatları netleşti. Peki, kurbanlık fiyatları ne kadar?

2023 vekaletle kurban kesim bedelleri belli oldu! Vekaletle kurban kesim fiyatı ne kadar oldu?

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı'nın 2023 yılında vekalet ile kurban kesim bedelini açıkladı. Vekaletle kurban kesim fiyatı ne kadar oldu?

Kızılay Kurban Vekâlet fiyatları 2022 ne kadar? Küçükbaş, büyükbaş kurban fiyatları kaç TL? 9 Haziran 2022 fiyat listesi

Kurban Bayramına kısa süre kala vatandaşlar kurbanlık fiyatlarını araştırmaya başladı. Bugün Kızılay'in "Vekâletle Kurban Kesim Kampanyası" fiyatlarını listeledik. Peki Vekâletle Kurban Kesim ücreti ne kadar? İşte 9 Haziran 2022 fiyat listesi....

Maltepe Cumhuriyet Parkı 29 Ekim'de açılıyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, ilçe halkının yeşil alan yapılmasını istediği, yıllardır kurban kesim alanı olarak atıl durumda bulunan 44 dönümlük araziye, Anadolu Yakası’nın en büyük parkını inşa etti.

Kurban kesim yerleri hakkında tebliğ 2016!

Kurban kesim yerleri hakkında tebliğ, kurban satış ve kesim yerlerinin belirlenmesi, alınacak tedbirler ve bu konulara ilişkin diğer hususları düzenliyor.

İstanbul'da 3 yeni kesim tesisi açıldı!

İstanbul'da kurban kesmek isteyen vatandaşların sağlıklı ve hijyenik şartlarda kurbanlarını kestirebilmeleri için hazırlıklarını tamamladı. Pendik, Avcılar ve Sancaktepe’de 3 yeni Kurban Satış ve Kesim Tesisi hizmete açıldı.

Pendik Modern Kurban Alanı hizmete giriyor!

Pendik Belediyesi Kurnaköy Kurban Satış ve Kesim Alanı, bu yıl yeni yüzüyle hizmete giriyor. Tesislerde kurban satıcıları için konaklama kabinleri de yapılırken; tuvalet ve banyo imkanı da bulunuyor.

Maltepe Cevizli'deki kurban kesim alanı park olacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, dernekler buluşması kapsamında Kırıkkaleliler İli Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği’nde düzenlenen programda vatandaşlarla bir araya geldi.

Karaman’da kurban satış ve kesim yerleri belirlendi!

Karaman Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi amacıyla kurban satış ve kesim alanlarını belirleyerek yapılan düzenlemelere uyulması çağrısında bulundu. İşte belirlenen alanlar...

Seyhan kurban kesim yerleri Haberi

Seyhan kurban kesim yerleri

Kurban Bayramı öncesi Seyhan Belediyesi kurban salış ve kesim yerlerini belirledi. Yapılan açıklamada, vatandaşlardan kurbanlarını kesmek için belediye tarafından belirlenen kesim noktalarını tercih etmeleri istedi. 


Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Seyhan Belediyesi vatandaşların bayramı huzur içerisinde geçirmeleri için çalışmalarına devam ediyor. Yapılan açıklamada, vatandaşlardan kurbanlarını kesmek için belediye tarafından belirlenen kesim noktalarını tercih etmeleri istedi. 

Seyhan Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğü ekipleri tarafından 13 mahallede toplam 16 ayrı nokta satış yeri olarak belirlenirken, 9 merkezde kurban kesim yeri olarak açıklandı. Vatandaşlar kurban bayramı boyunca her türlü şikayetlerini 432 43 74 numaralı telefona ya da belediye zabıta karakolunda şahsen müracaatta bulunabilecekler. 

Bu arada kurban kesim ücretleri 2014 yılı için küçükbaş 30 TL, büyükbaş ise 200 TL olarak belirlenmiş olup; kaçak kesim yapan münferit kesimler için...