25 / 04 / 2024

Seyhan Özdemir kimdir

Seyhan Özdemir kimdir

Mimar Seyhan Özdemir, iç mimar Sefer Çağlar ile birlikte Autoban adlı tasarım ofisini Galata'da 2003 yılında kurdu. Peki Seyhan Özdemir kimdir? İşte Seyhan Özdemir'in biyografisi...

Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir kimdir? Mahinur Özdemir evli mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamalara göre; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevini üstlenecek isim Mahinur Özdemir Göktaş oldu. Peki, daha önce Türkiye Cumhuriyeti'nin Cezayir Büyükelçisi olan Mahinur Özdemir Göktaş kimdir, kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Nazım Özdemir Kimdir? Nazım Özdemir nerelidir?

Nazım Özdemir kimdir? Nazım Özdemir’in mesleği nedir? Nazım Özdemir hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Demet Özdemir kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

AK enerji Yönetim Kurulu Üyesi Demet Özdemir kimdir? Demet Özdemir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Demet Özdemir'in eğitim hayatı  nasıldı? İşte Demet Özdemir'in hayatına dair merak edilenler.

Kraftwork Mobilya İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kraftwork Mobilya İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda Sefer Çağlar ve Seyhan Özdemir Sarper ortaklığında kuruldu.

Ali Fatinoğlu kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı İbrahim Özdemir'in asil adayı Ali Fatinoğlu kimdir? Ali Fatinoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Fatinoğlu'nun biyografisi...

İbrahim Özdemir kimdir?

Galatasaray Kulübü başkan adayı İbrahim Özdemir kimdir? İbrahim Özdemir daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte İbrahim Özdemir'in biyografisi....

Sea Deküratörlük Mimarlık Ticaret Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Sea Deküratörlük Mimarlık Ticaret Ve Pazarlama Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Yıldırım, Elif Gürtaş ve Seyhan Özdemir sarper ortaklığında kuruldu.

Didem Sübar Özdemir Kimdir?

BİREVİM Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Didem Sübar Özdemir kimdir? Didem Sübar Özdemir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Didem Sübar Özdemir'in biyografisi...

Ali Talip Özdemir kimdir?

Ali Talip Özdemir'in 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Bakırköy İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Ali Talip Özdemir kimdir? Ali Talip Özdemir bugüne kadar hangi alanlarda görev aldı?

Emrah Özdemir kimdir?

Emrah Özdemir, 2019 yerel seçimlerinde AKP Niğde Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Emrah Özdemir kimdir? Emrah Özdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Özdemir Çetin kimdir?

Özdemir Çetin, Remax'ın Gayrimenkul Satış Direktörü oldu. Peki, 20 yıllık kariyerinde gayrimenkul sektörünün değişik alanlarında bulunan Özdemir Çetin kimdir?

Gürhan Özdemir kimdir?

İNTES Yönetim Kurulu Üyesi Gürhan Özdemir kimdir? Gürhan Özdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gürhan Özdemir, ne zamandan beri İNTES bünyesinde hizmet veriyor? İşte Gürhan Özdemir..

Cemal Özdemir kimdir?

Cemal Özdemir kimdir? Milletvekilliği adaylığı için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kaynak Geliştirme İştirakler Daire Başkanlığı'ndan istifa eden Cemal Özdemir daha önce hangi görevlerde bulundu?

Seyhan Özdemir kimdir Haberi

Seyhan Özdemir kimdir

Seyhan Özdemir kimdir?


Mimar Seyhan Özdemir, 1975 yılında İstanbul’da doğdu.  Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde Mimarlık Bölümünü bitirdi. 2003 yılında iç mimar Sefer Çağlar ile birlikte Autoban adlı tasarım ofisini İstanbul, Galata'da kurdu. 



Seyhan Özdemir'in ödülleri!


2012 Wallpaper Tasarım Ödülleri “En İyi Yatak Ödülü” – Suite Yatak

2011 Tatler Travel Guide “Dünyanın En İyi 101 Oteli” - The House Hotel Bosphorus

2011 Sunday Times- “Dünyanın En İyi 100 Oteli”- The House Hotel Nişantaşı

2011 Condé Nast Traveller “Hot List” – The House Hotel Nişantaşı

2010 EDIDA Turkey “En İyi Mobilya Tasarımı” - Holy Sehpa

2010 Design Turkey “Üstün Tasarım Ödülü” - Nest Koltuk

2010 HK Readers’ Choice “En İyi Yeni Restoran Ödülü” – 208 Duecento Otto

2010 Elle Decor “En İyi Restoran Ödülü” – 208 Duecento Otto

2009 EDIDA Turkey...