19 / 04 / 2024

Seyitnizam Zeytinburnu tramvay hattı yer altı

Seyitnizam Zeytinburnu tramvay hattı yer altı

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nın, Seyitnizam-Zeytinburnu arasındaki 2 kilometrelik hat ulaşımın rahatlaması için yer altına alınıyor.

Zeytinburnu Seyitnizam Mahallesi'ndeki riskli alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Seyitnizam Mahallesi, Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Zeytinburnu Seyitnizam uygulama imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Seyitnizam Mahallesi, 512 Pafta, 3239 Ada 41 Parsel İlköğretim Alanı İle 3239 Ada 42 Parsel Kat Otoparkı (Kop) Alanına İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Zeytinburnu Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, (Seyitnizam) Merkezefendi Mahallesi, Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı, Tescil Dışı Alanda İdari Hizmet Alanı ve Yol Düzenlemesine İlişkin 1/5000 ölçekli NİPl Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Zeytinburnu Seyitnizam 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

Zeytinburnu ilçesi, Seyitnizam Mahallesi, Ticaret Alanları Genel Plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli 22.09.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Seyitnizam-Zeytinburnu tramvay hattı yer altına alınacak!

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nın, Seyitnizam-Zeytinburnu arasında kalan 2 kilometrelik hat, ulaşımın rahatlaması amacıyla yer altına alınıyor.

Zeytinburnu Seyitnizam imar uygulaması askıya çıktı!

İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi Seyitnizam Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Seyitnizam-Zeytinburnu tramvay hattı yer altına alınıyor!

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nın, Seyitnizam-Zeytinburnu arasındaki 2 kilometrelik hat ulaşımın rahatlaması için yer altına alınıyor.

Zeytinburnu Seyitnizam nazım imar planına ilişkin itiraz planı askıda!

Zeytinburnu İlçesi, Seyit Nizam Mahallesi, 2980 ada, 44 ve 45 parsellere ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan askıya çıkarıldı.

Seyitnizam-Zeytinburnu tramvay hattının yer altına alınmasına ilişkin imar planı askıda!

Zeytinburnu İlçesi, Kabataş - Bağcılar Tramvay Hattı Seyitnizam ve Zeytinburnu İstasyonları Arasındaki Kısmın Yer Altına Alınmasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı..

Zeytinburnu'na yüzyıllık kentsel dönüşüm planı!

Zeytinburnu’nun yüz yıllık planını anlatan Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy, bölgenin örnek bir ilçe haline getireceklerini söyledi. Arısoy, tramvay hattının Mithatpaşa ile Seyitnizam bölümü yer altına alınacağını söyledi.

Zeytinburnu Seyitnizam'da imar planı değişikliği!

İstanbul Zeytinburnu İlçesi, Seyitnizam Mahallesi 2980 ada 3 ve 27 sayılı parseller ile 3305 ada 28 sayılı parsel ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Seyitnizam-Zeytinburnu tramvay hattı yer altına alınacak!

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nın, Seyitnizam-Zeytinburnu arasındaki 2 kilometrelik hat ulaşımın rahatlaması, trafik sorununun çözülmesi için yer altına alınacak.

Zeytinburnu tramvayı yeraltına alınacak!

İBB Meclisi'nde Zeytinburnu’ndan geçen tramvay hattının, yaklaşık 2 kilometresinin yeraltına alınmasıyla ilgili imar planı değişikliği kabul edildi.

Seyitnizam Zeytinburnu tramvay hattı yer altı Haberi

Seyitnizam Zeytinburnu tramvay hattı yer altı

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nın, Seyitnizam-Zeytinburnu arasındaki 2 kilometrelik hat ulaşımın rahatlaması için yer altına alınacak.

292 milyon 500 bin TL'ye mal olması planlanan projeyle Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nın kara yolu trafiğiyle karma olarak kullandığı Zeytinburnu bölgesinde bulunan 2 istasyon ve ray hattı yer altına alınacak.

Yolun hem raylı hem de lastik tekerlekli araçlar tarafından kullanılması ve yeterli kadar geniş olmaması nedeniyle yaşanan trafik sorununun çözülmesi için yer altına alınacak olan hat  Mithatpaşa İstasyonu'ndan önce yer altına girecek. Akşemsettin'de de yer altından geçecek raylı sistem, Merkez Efendi İstasyonu'ndan yer üstüne çıkacak.

Ana hat tüneli ve istasyon inşaatları tamamlanıncaya kadar mevcut hat hizmet verecek. Çalışmalar bittiğinde yer altındaki yeni hatta geçiş işlemi kesintisiz sağlanacak.

T1 Tramvay hattı Bağcılar, Zeytinburnu, Fatih ve Beşiktaş gibi İstanbul nüfusunun...