20 / 04 / 2024

Seyrantepe 560 Konutları boş konutlar

Seyrantepe 560 Konutları boş konutlar

Kağıthane'de 2013'te bitirilip gecekondu tahliyeleri sonrası vatandaşların yerleştirildiği Seyrantepe 560 Konutları'ndaki 343 evin, 8 senedir kullanılmadığı öğrenildi. Bu konutların barınma krizinde öğrenciler gibi ucuz barınma ihtiyacı olanlar için sosyal konut yapılıp yapılmayacağı mevzuata bağlı.

Seyrantepe 560 Konutları'ndaki boş evler sosyal konut yapılacak mı?

Kağıthane'de 2013'te bitirilip gecekondu tahliyeleri sonrası vatandaşların yerleştirildiği Seyrantepe 560 Konutları'ndaki 343 evin, 8 senedir kullanılmadığı öğrenildi. Bu konutların barınma krizinde öğrenciler gibi ucuz barınma ihtiyacı olanlar için sosyal konut yapılıp yapılmayacağı mevzuata bağlı.

7800 Çeşme satışta! 560 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Çeşme'de mimari tasarımıyla sürdürülebilirliği ön plana çıkaran 7800 Çeşme projesinde konutlar 560 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışta...

Avangart İstanbul Konutları Seyrantepe fiyat listesi!

Avangart İstanbul projesi İstanbul Seyrantepe'de Gül Proje tarafından inşa ediliyor. 60 ay sıfır faiz imkanı sunulan projede ilk taksit ödemeleri 2019 yılında başlıyor...

Seyrantepe Avangart İstanbul Konutları fiyatları!

Avangart İstanbul'da teslimler 2019 yılında yapılacak. Proje İstanbul Seyrantepe'de Gül Proje imzasıyla yükseliyor...

Şanlıurfa Seyrantepe TOKİ sakinlerinden tepki!

ŞANLIURFA’da, Seyrantepe Mahallesinde yaptırılan TOKİ konutlarında oturan vatandaşlar, aidat ödemelerine rağmen yeterli hizmetin verilmemesi nedeniyle site yönetimine tepki gösterdi.

Vadi Park Seyrantepe Konutları nerede?

Toplam 45 bin metrekare inşaat alanına yayılan Vadi Park projesi İstanbul İl' i Avrupa Yakası Kağıthane' de inşa edilecek. Peki Vadi Park Seyrantepe Konutları nerede?

Vadipark Seyrantepe Konutları Kağıthane!

Vadipark Seyrantepe Konutları Kağıthane projesi, Artaş İnşaat-Aydınlı Grubu Ortaklığı tarafından inşa edilecek. Vadipark Seyrantepe projesinde konut ve ticaret alanları yer alıyor...

İBB Seyrantepe Mesken Konutları!

İBB Seyrantepe Mesken Konutları Seyrantepe itfaiye binasının yanında yükseliyor. 1 ay içerisinde hak sahiplerine teslim edilmesi planlanan proje Seyrantepe metrosuna yakın bir bölgede bulunuyor.

İBB Seyrantepe Konutları 1 ay sonra teslim!

İBB'nin Seyrantepe’de kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği 560 konutun inşaatı tamamlanmak üzere, herhangi bir satış işleminin gerçekleşmeyeceği İBB Seyrantepe Mesken Konutları 1 ay sonra hak sahiplerine teslim edilecek

TOKİ Seyrantepe Mahallesi'nde 966 konutu teslim etti!

Şehitkamil Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve anahtar teslimi yapılan Seyrantepe Konutları'nda ikinci baharlarını yaşayacak olan 65 yaşındaki Elif ile Mustafa Cento çifti, yeni yuvalarını büyük bir heyecanla gezdi.

TOKİ Seyrantepe Konutları teslim edildi!

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Gaziantep Seyrantepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslimi törenle yapıldı. Anahtarlarını alan ailelerin mutlulukları yüzlerine yansıdı.

Şehitkamil Seyrantepe Konutları teslim edildi!

Seyrantepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslim töreni gerçekleşti. Yeni yuvalarının anahtarını teslim alan mutlu aileler, daha sonra Şehitkamil Belediyesi’nin aşure ikramını tattı.

Seyrantepe Konutları törenle teslim edildi!

Şehitkamil Belediyesi ve TOKI işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi'nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslimi törenle yapıldı.

Seyrantepe 560 Konutları boş konutlar Haberi

Seyrantepe 560 Konutları boş konutlar

İstanbul'da son zamanlarda gündeme gelen barınma krizi, üniversite öğrencilerinin şehre dönmesinin yaklaşmasıyla birlikte çok daha ön plana çıkan bir sorun oldu. 

Halk Tv'den Hazar Dost'un haberine göre; devlet yurtlarındaki yatak kapasitesinin seneler içinde gerilediği İstanbul'da özel yurt fiyatları ise herkesin karşılayabileceği seviyede bulunmuyor. 

343 daire 8 yıldır bekliyor: Öğrencilere barınma alanı olabilir mi?

Diğer taraftan İBB'nin 2013'te bitirdiği Kağıthane'de yer alan 560 konutlu Seyrantepe Konutları'nda yüzlerce ev 8 senedir boş duruyor. İBB kaynaklarından alınan bilgilere göre, Kağıthane'de yer alan sitedeki 343 konut senelerdir kullanılamıyor.

Bölgedeki gecekondularda yaşayan vatandaşlara tahsis edilmesi amacıyla inşa edilen bu konutlar, herhangi bir gecekondu tahliyesi yapılmasına ilişkin hazır bekletiliyor.

Mevzuat aşılırsa öğrencilere tahsis edilebilir

İBB Mesken Şube Müdürü Reyhan Sunci Gülfırat, konuya ilişkin yaptığı açıklamada konutların 775 sayılı Gecekondu...