28 / 03 / 2024

Seyrantepe Nurol Life Rezidans ödeme koşulları

Seyrantepe Nurol Life Rezidans ödeme koşulları

Seyrantepe Nurol Life Rezidans projesi kapsamında yer alan daire tiplerinin metrekare birim fiyatları 2 bin 800 dolardan başlıyor. Proje kapsamında yüzde 1 oranında KDV uygulanıyor

Nurol Life, Nurol Residence ve Nurol Plaza'nın değeri 2 milyar TL'ye koşuyor!

Nurol GYO Nurol Life, Nurol Residence ve Nurol Plaza'nın 2023 yıl sonu değerini açıkladı. Peki projelerin değerleri ne kadar oldu? İşte o rakamlar... 

Nurol Tower ve Nurol Life projelerindeki 100 gayrimenkulün değeri açıklandı! İşte o rakamlar...

Nurol GYO Nurol Tower ve Nurol Life projelerinin 2022 yıl sonu değerlerini açıkladı. Peki Nurol Tower ve Nurol Life projelerinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Nurol Life'taki 37 bağımsız bölümün değeri belli oldu! 

Nurol Life'taki 37 bağımsız bölümün değeri belli oldu. İşte Nurol Life projesindeki 37 adet bağımsız bölümün değerleme raporu...

Nurol Life D Ofis bloğu 40.8 milyon TL'ye satıldı!

Nurol GYO'nun  portföyünde bulunan Nurol Life projesindeki bağımsız bloklardan D Ofis bloğunun, bir bütün olarak satışı gerçekleşti. Taşınmazın değeri 40 milyon 829 bin TL olarak belirtildi.   

Nurol Life projesinin D blok satışı için görüşmeler başladı!

Nurol GYO'nun Nurol Life projesinde bulunan D Ofis bloğunun satışı ile ilgili olarak, bir potansiyel alıcı ile görüşmelere başlandı.

Nurol Life yıl sonu değerleme raporu!

Nurol GYO portföyünde yer alan Nurol Life Projesi bünyesindeki toplam 69 adet bağımsız bölümlere ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Nurol Life Projesi revize değerleme raporu!

Nurol GYO, Nurol Life Projesi'nde bulunan toplam 165 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Nurol Life 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Huzur Mahallesi, Cendere Caddesi'nde ye alan Nurol Life projesinin 2019 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Nurol Life 2018 yıl sonu değerleme raporu!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Huzur Mahallesi, Cendere Caddesi'nde ye alan Nurol Life projesinin 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Seyrantepe Nurol Life 2017 değerleme raporu!

Nurol GYO İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Huzur Mahallesi, Cendere Caddesi'nde yer alan Seyrantepe Nurol Life projesinin 2017 değerleme raporunu yayınladı.

Seyrantepe Nurol Life’ta teslimler başladı!

Kalite ve güven esaslarını üstün mühendislik tecrübesiyle birleştiren, tüm projelerinde odağına insanı alan Nurol GYO’nun, İstanbul’un kalbinde inşa ettiği Nurol Life yaşama kapılarını açıyor.

Nurol Life Nurol GYO fiyatları 2017!

Nurol GYO tarafından İstanbul Seyrantepe'de hayata geçirilen Nurol Life projesinde konut ve ofisler yer alıyor. Projedeki ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı bulunuyor...

Nurol Life Seyrantepe satılık ev fiyatları!

Nurol Life projesi toplam 502 adet daire ve 50 adet ofisten oluşuyor. Proje 9 bin 525 metrekare alan üzerine Nurol GYO tarafından inşa ediliyor...

Seyrantepe Nurol Life Rezidans ödeme koşulları Haberi

Seyrantepe Nurol Life Rezidans ödeme koşulları

Nurol Life projesi, Seyrantepe'de Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yükseliyor. Seyrantepe Nurol Life Rezidans projesinde 502 konut yer alıyor. 


Seyrantepe Nurol Life Rezidans kapsamında konutların yanı sıra ofisler ve ticari birimler de bulunuyor. 


Seyrantepe Nurol Life Rezidans kapsamında yer alan dairelerin alanları 62 metrekareden başlıyor ve 294 metrekareye kadar yükseliyor. 


Seyrantepe Nurol Life Rezidans satılık daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Seyrantepe Nurol Life Rezidans satış fiyatları 2 bin 800 dolardan başlangıç gösteriyor. Proje; Türk Telekom Arena'nın önünde konumlandırılıyor. 


Seyrantepe Nurol Life Rezidans ödeme koşulları kapsamında yüzde 1 oranında KDV uygulanıyor. Seyrantepe Nurol Life Rezidans teslimleri 2017 senesinin ilk çeyreğinde yapılacak. 


Seyrantepe Nurol Life Rezidans'ın arsa alanı 9 bin...