25 / 04 / 2024

Seyrantepe stadı ciro

Seyrantepe stadı ciro

28 şirketin şartname aldığı ihalede sadece 5 şirketin teklif verdiğini az önce duyurmuştuk. Şirketlerden birisi dudak uçuklatan bir rakam önerdi. Hangi şirket? Projeden ne kadar ciro yapacağını iddia etti?

Cumhurbaşkanı olmasa Türk Telekom Stadı'nı yapamazdık!

Galatasaray eski başkanı Polat, "Ali Sami Yen Stadyumu kötü vaziyetteydi, çökme ihtimali vardı. Seyrantepe'nin yapılması için çok uğraştık. Yeni stadyum için Cumhurbaşkanı çok büyük destek oldu. O olmasa Türk Telekom Stadı'nı yapamazdık" dedi...

Seyrantepe Devlet Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

Seyrantepe Türk Telekom Arena Stadı’nın yanı başında hayata geçirilen Seyrantepe Devlet Hastanesi'nin ne zaman açılacağı merakla bekleniyor. Peki, Seyrantepe Devlet Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 935 daire ve 18 ticari üniteden meydana gelen Avangart İstanbul projesi Seyrantepe'de TT Arena Stadı'na komşu konumda hayata geçiriliyor. Peki Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Seyrantepe Avangart İstanbul fiyat listesi 2017!

İstanbul Avrupa yakasında Seyrantepe'de Türk Telekom Arena Stadı'na komşu konumda bulunan Avangart İstanbul'da yüzde 5 peşinat vererek, vade farksız 60 ay ya da 240 ay taksit seçenekleri sunuluyor...

Diyarbakır Şılbe Seyrantepe Stadı'nda zemin sorunu yaşanıyor!

Diyarbakirspor’un maçlarını oynadığı Atatürk Satı için bir süre önce yıkım kararı alınmıştı. Bu kapsamda Diyarbakırspor'un maçlarını yapması için tesis edilen Şılbe Seyrantepe Stadı'nda ise zemin sorunları yaşandığı öğrenildi.

2006 yılında Seyrantepe stad projesinde ilk somut adım atılıyor!

2006 yılında Galatasaray'ın Seyrantepe'de yapmayı düşündüğü stad projesinde ilk somut adım atılacakmış. Hazırlanan beşli protokol ile uzlaşma sağlandıktan sonra Galatasaray, TOKİ ile yeni protokol konusunda görüşmelere başlayacakmış.

2006 yılında Galatasaray'a 150 milyon Euro'luk stad!

2006 yılında TOKİ, Seyrantepe'ye 150 milyon Euro yatırımla üstü açılıp kapanan bir stad yapacakmış. TOKİ bu yatırımın karşılığında ise Ali Sami Yen'in bulunduğu arsaya İstanbul'un yeni simgesini yapacakmış.

2003 yılında Sarıgül'den Galatasaray'a muhteşem stad projesi!

2003 yılında Şişli Belediye Başkanı olan Sarıgül, 1.5 yıldır üzerinde çalıştığı, Galatasaray'ın kaderini değiştirecek projeyi ilk kez açıklamış. Projeye göre, Ali Sami Yen Seyrantepe'ye taşınacakmış ve eski stadın yerine otel yapılacakmış.

2003 yılında Sarıgül'den Galatasaray'a stad projesi!

2003 yılında Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Mecidiyeköy'deki Ali Sami Yen'i Seyrantepe'de 100 dönümlük araziye taşımayı ve stadın eski yerine 7 katlı bir iş merkezi yapılmasını önermiş.

Nida Park Seyrantepe fiyat listesi!

Nida Park Seyrantepe fiyat listesi kapsamında daireler 621 bin TL'den satılıyor. Proje TT Arena stadına 650 metre, Celalettin Buluğ İlköğretim Okulu'na 200 metre mesafede inşa ediliyor.

Seyrantepe metro hattı derbi günü kapalı!

Sanayii Mahallesi-Seyrantepe Stadı metro hattı, çalışmaları yetişmedi ve Fenerbahçe derbisinin oynanacağı günde TT Arena Stadı’na en yoğun ulaşımın sağlandığı metro aracının hizmete kapalı olacağı açıklandı

Seyrantepe Nida Park nerede?

Seyrantepe Nida Park nerede sorusuna; Türk Telekom Arena Stad'na 650 metre, Celalettin Buluğ İlköğretim Okulu'na 200 metre mesafede cevabı veriliyor. Proje, Tahincioğlı Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor...

Nidapark Seyrantepe projesi!

Nidapark Seyrantepe projesi; Türk Telekom Arena Stadı'na 650 metre, Celalettin Buluğ İlköğretim Okulu'na 200 metre mesafede konumlanıyor. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan proje, 73 bin 141 metrekare inşaat alanına sahip...

Seyrantepe stadı ciro Haberi

Seyrantepe stadı ciro

Bugünkü Seyrantepe'ye Stadyum, Ali Samiyen'e ise turizm ve ticaret merkezi inşaası ihalesinde tekliflerin Nurol İnşaat, Eren Talu Mimarlık, Cengiz İnşaat, Mesa Mesken ve Bozoğlu İnşaat'tan geldiğini duyurmuştuk.

Peki kim? Ne teklif etti?

1) Bozoğlu İnşaat: 474.6 milyon YTL hasılat, TOKİ'ye 118.6 milyon YTL pay ve hasılatın aşılması durumunda yüzde 25 pay ilave pay.

2) Eren Talu Mimarlık: 1.48 milyar YTL hasılat, 111.1 milyon YTL TOKİ payı ve yüzde 7.5 ilave pay.

3) Nurol İnşaat 649.7 milyon YTL hasılat, 13.6 milyon YTL idare payı ve yüzde 0...