20 / 04 / 2024

sezar gurubu

sezar gurubu

Süzer Grubu'nun Bahçeşehir'deki son gayrimenkulü olan Prestige Mall'un yeni sahibi İrlanda kökenli Quinn Grubu oldu. Grup Türkiye'de yeni yatırımlara hazırlanıyor.

Çip kıtlığı Alman VW Grubu'nun Çin'deki satışlarını düşürdü!

Alman otomobil üreticisi Volkswagen (VW) Gurubu'nun en büyük pazarlarından biri olan Çin'deki araç satışları, 2020 yılına göre yüzde 14 azalarak geçen yıl 3,3 milyon adede geriledi.

Karabük Belediye Meclisi'nde millet bahçesi ve konut projesi tartışması!

Karabük Belediye Meclisi'nin Ekim ayı son toplantısında Millet Bahçesi ve konut projesi oylamasında AKP ile MHP gurubu arasında ipler gerildi. 

Banu Evleri Ispartakule 1’in yeni etabının temeli atıldı!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Banu Evleri Ispartakule 1 projesinin ikinci etabının temeli atılarak yapımına başlandı. Hasanoğlu Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, "Sektörümüzün canlandığı bu dönemde yeni projelerimizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz." dedi...

Gürallar Burdur 2'nci OSB’de fabrika kuracak!

Gürallar Gurubu, Burdur’da yatırım için çalışmalara başladı. Burdur OSB’de 112 dönüm arsa tahsisi için başvuruda bulunan firma, fabrika kurulması için arsa tahsis etti.

Sezar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sezar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Hilani tarafından kuruldu.

CEO'lardan melek yatırımcı olur mu?

CEO’ları melek yatırımcı olarak startup ve scaleup statüsündeki girişimcilerle buluşturacak CEO Melek Yatırım Gurubu kuruldu. Böylece ülkemizin melek yatırımcı ekosistemi bir eksikten daha kurtuldu...

TOKİ Kütahya İnköy Konutları kura sonuçları 2017!

Konut sahibi yapmaya ara vermeden tam gaz devam eden TOKİ, Kütahya'da da alt gelir gurubu, sosyal konut ve emeklilere özel proje üreterek vatandaşın ev hayalini gerçekleştirdi. TOKİ Kütahya İnköy kura sonuç listesi açıklandı. İşte TOKİ Kütahya İnköy Konutları kura sonuçları 2017...

Nadir Avcan 14. Şubesi'nin temelini attı!

Nadir Avcan Şirketler Gurubu, Konya Afyon Yolu üzerinde 14. akaryakıt istasyonun temelini attı. Firma kaliteyi ve en iyi hizmet anlayışını ön planda tutuyor.

Ali Ağaoğlu hafta sonunu Boğaz’da gezerek geçirdi!

Ağaoğlu şirketler gurubu başkanı Ali Ağaoğlu, önceki gün Bebek’te sıkışan trafikte görüntülendi. Çapkınlığı ile bilinen iş damının aracında yalnız başına olduğu görenleri şaşırttı.

Adıyaman Özel İkra Koleji açıldı!

Adıyaman’da 2016- 2017 Eğitim Öğretim Yılına yeni bir ‘Vizyon’ kazandıracak İKRA Koleji'nin açılışını görkemli bir şekilde gerçekleştiren Aşiyankent İnşaat Gurubu, yapmış olduğu yatırımın haklı gururunu yaşıyor.

Zile Kalesi restore ediliyor!

Roma İmparatoru Jül Sezar'ın "Veni, vidi, vici" sözünü söylediği Zile Kalesi'ndeki su sarnıcı turizme kazandırılıyor. Tokat Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, "Bu kale inşa edilirken kale içindeki insanlar kuşatmaya maruz kaldıklarında su ihtiyaçlarını karşılamak için su sarnıcı yapmış." dedi.

Ömür Güneş Karakaya, Emin Şirketler Gurubu Halkla İlişkiler Yöneticisi oldu!

Bünyesinde Eminevim, Eminotomotiv, Eminenerji, Emininşaat Emintarım gibi şirketleri bulunduran Emin Şirketler Grubu’nda Basın ve Halkla İlişkiler Yöneticiliğine Ömür Güneş Karakaya atandı.

İnşaat sektörü 8 trilyon dolarlık hacme ulaştı!

Mimar ve Mühendisler Gurubu denetleme ve genel idare kurulu üyesi Kadem Ekşi yazısında dünyada inşaat sektörünün 2008'den beri yüzde 4 büyüdüğünü belirtiyor. İşte o yazı...

sezar gurubu Haberi

sezar gurubu

Prestij Mall'u alan Quinn

Türkiye'de büyüyecek

Quinn Grup geçtiğimiz günlerde Süzer grubunun geliştiricileri arasında olduğu Prestige Mall'u 55 milyon dolara satın almıştı. Grup şimdi Türkiye'de yeni yatırımlarda büyümeyi hedefliyor.

Türkiye'nin ilk lüks ve butik konseptte tasarlanan brüt 25 bin, net 12 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olan Prestige Mall, Şubat ayında açılmıştı. Bahçeşehir'in ilk büyük alışveriş merkezi ololan Prestige Mall'da Body Shop, Starbucks, Clarie's, Goldaş , Asortie, Hotiç, Pizza Hut, D&R, Cafe Crown, Cacharel, Pierre Cardin, U.S Polo, Desa, Network, Burger King, Mudo, Mango, Vakko, W, Yalçınlar, Vestel, Beymen Club, Boyner Holding,...