28 / 03 / 2024

SFR Yapı Gayrimenkul İnşaat iletişim

SFR Yapı Gayrimenkul İnşaat iletişim

SFR Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Batuhan Başel tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da Beylikdüzü, Büyükşehir Mahallesi, 19 Mayıs Caddesi'nde kuruldu.

İmsan Yapı Gayrimenkul Ve Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmsan Yapı Gayrimenkul Ve Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Silivri'de 9 milyon 352 bin 668,16 TL sermaye bedeli ile Kemal Kılıçlı tarafından kuruldu.

Pişkin Yapı Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pişkin Yapı Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Pişkin tarafından kuruldu.

Three Yapı Gayrimenkul Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Three Yapı Gayrimenkul Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Samet Recep Kethüda tarafından kuruldu.

Kurikon Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurikon Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alperen Kurnaz ve Talha Kurnaz ortaklığında kuruldu.

Doğankent Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğankent Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Medet Doğan ve Oktay Var ortaklığında kuruldu.

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket kuruldu!

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket Bağcılar'da 19 milyon 99 bin 958,42 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Snova Yapı Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Snova Yapı Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Turgay Parlak tarafından kuruldu.

Bayraktar Area Yapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Area Yapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nede 500 bin TL sermaye bedeli ile Nesim Solmaz tarafından kuruldu.

Fuar Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Fuar Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fuar Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Taştan Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştan Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Taştan tarafından kuruldu.

By Plus Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Plus Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Bakıcı ve Volkan Yılmaz ortaklığında kuruldu.

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fahrettin Yahşi, Hayati Bayrak, Ahmet Furkan Kaya ve Yüksel Piroğlu ortaklığında kuruldu.

Safir Diamond Yapı Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Diamond Yapı Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özkan tarafından kuruldu.

SFR Yapı Gayrimenkul İnşaat iletişim Haberi

SFR Yapı Gayrimenkul İnşaat iletişim

SFR Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Batuhan Başel tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da kuruldu. 


SFR Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...