26 / 04 / 2024

Sheraton samsun otel bugün açılıyor

Sheraton samsun otel bugün açılıyor

Samsun’da 150 milyon dolara inşa edilen Sheraton Hotel, bugün hizmete giriyor. Karadeniz'in en yüksek yapısı olma özelliğini taşıyan otele, daha önce iki kez dava açılmış, bir kez yürütmeyi durdurma kararı alınmıştı.

Four Points Express By Sheraton için düğmeye basıldı! Arnavutköy'e 66 odalı yeni otel geliyor!

Four Points Express By Sheraton için start verildi. İstanbul Arnavutköy'de hayata geçirilecek olan proje 56 milyon 523 bin TL'ye mal olacak.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 4 ilde 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı; Ankara, Konya, Diyarbakır ve Samsun'da 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacağını ilan etti.

Belediye otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı beş arsa satacak!

Samsun İli Bafra Belediye Başkanlığı, Samsun Bafra'da yer alan otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsalar için satış ihalesi düzenliyor. 

O ilde otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Samsun İli Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 6 bin 26 metrekare olarak belirtildi.

Samsun'daki 3 otel sağlık çalışanlarına tahsis edildi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ülkeyi yasa boğan koronavirüs ile Mücadele'de fedakarca çalışan sağlık çalışanlarına otellerini ücretsiz olarak tahsis eden Erman Ilıcak, İsmail Akçura, Nejat Baran ve Ahmet Aydemir’ e teşekkür etti.

Knauf Türkiye bölgesel çalıştayı Samsun’da gerçekleştirildi!

Knauf Türkiye’nin, 2019 yılı değerlendirmesiyle ilgili gerçekleştirdiği bölgesel çalıştay, 31 Ocak’ta Sheraton Grand Samsun Hotel’de düzenlendi. Çalıştayda Knauf Türkiye’nin 2020 bölgesel hedef ve stratejileri açıklandı.

Sheraton Grand Samsun satılacak mı?

Tanrıverdi Holding'in 221 odalı otel 122 metre yüksekliği ile Karadeniz Bölgesi'nin en yüksek binası unvanına sahip olan oteli, Sheraton Grand Samsun'un satılacağı iddia ediliyor. Holding alıcı çıkması durumunda Beşiktaş'taki otelini de satabileceğini duyurmuş...

Samsun Terme'ye otel ve kongre merkezi müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Terme'ye yeni müjdeler vererek, Belediye Hizmeti Binası, Kaymakamlık Kampüsü, Otel ve Kongre Merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Four Points by Sheraton, İstanbul'da 4 yeni otel açacak!

Er Yatırım'ın turizmde başlattığı yeni yatırım atağı hakkında konuşan Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat," 2018 yılında Kağıthane ve Gebze'de, 2019'da da İstanbul Kartal ve Ataşehir’de otel projelerimiz olacak. Toplam 300 milyon TL'ye mal olacak " dedi.

Carlson Rezidor Hotel Group, İstanbul'da 4 otel açacak!

Carlson Rezidor Hotel Group, bu yıl Türkiye'de 7 otel açacak. Otellerin dördü İstanbul, biri İzmir diğer ikisi ise Diyarbakır ve Samsun'da yer alıyor.

Samsun'da 100 milyon liralık termal otel yatırımı!

Samsun Havza'da hayata geçirilecek olan Hattuşa Vacation Termal Club Havza Termal Otel, Devre Mülk ve Tatil Köyü kompleksinin tanıtımı yapıldı.

Kocaeli Dilovası'na Sheraton Otel geliyor!

Kocaeli, yeni bir turistik tesise daha kavuşuyor. Er Yatırım tarafından Dilovası bölgesine kurulacağı açıklanan Sheraton Otel'i ile yaklaşık 50 milyon liralık yatırım yapılmış olacak.

Trabzon Yomra'daki Sheraton Otel 18 ayda tamamlanacak!

Sheraton otelin yatırımcısı Armada Group Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mohammed Rahif Hakmi Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nu makamında ziyaret etti.

Sheraton samsun otel bugün açılıyor Haberi

Sheraton samsun otel bugün açılıyor

Samsun’da 150 milyon dolara inşa edilen Sheraton Hotel, bugün hizmete giriyor. 


Dünyaca ünlü Starwood Hotels & Resorts Worldwide'ın markası olan Sheraton Samsun Hotel, Tanrıverdi Holding tarafından 150 milyon liraya inşa edildi. 221 odası ve 122 metre yüksekliği ile Karadeniz'in en yüksek yapısı olma özelliğini taşıyan otele, kat yüksekliği ve kıyı kenar çizgisini ihlal ettiği gerekçesiyle daha önce Samsun Mimarlar Odası tarafından iki kez dava açılmış, bir kez yürütmeyi durdurma kararı...