26 / 04 / 2024

sibab çetin haciz 

sibab çetin haciz 

Taş Yapı, ünlü yönetmen Sinan Çetin'e dava açtı. Davanın açılmasına neden olan süreç ise 6 yıl öncesine dayanıyor...

Rüzgar Çetin gayrimenkul danışmanlığı yapıyor!

Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin, emlakçılığa el attı. Daha önce işletmecilik yapan Çetin, ünlü bir şirkette gayrimenkul danışmanı olarak çalışmaya başladı...

Çetin Osman Budak: Turizmciler için paniğe gerek yok, güzel otellerimiz var!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak, hem turizmde hem de yaş meyve sebze ihracında Rusya pazarında paniğe gerek olmadığını söyledi. Budak, şunları kaydetti;

Haciz nasıl başlar?

Haciz, borçlu kişinin borcu kadar menkul, gayrimenkul ve üçüncü kişilerdeki hak ve alacaklarına kısıtlama yapılması,el konulması durumudur.Peki haciz nasıl başlar?İşte haciz başlama süreci..

Haciz süreci nasıl işler?

Yargıtay kararları kapsamında da ele alınan haciz işlemleri belirli bir prosedüre göre yapılıyor.Peki haciz süreci nasıl işler?Eve haciz geldiğinde hangi eşyaların haczi yapılabiliyor?

Çetin Osman Budak: Antalya Türkiye'nin en çevreci ili olmalı!

Antalya dünya çapında bir turizm ve tarım merkezi olduğunu söyleyen ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, turistik ve çevresel değer taşıyan alanlarda maden veya taş ocağı açılmaması gerektiğini söyledi.

Sinan Çetin Cihangir’deki evini Haliç Üniversitesi’ne kiraladı!

Beyoğlu'nun Cihangir semtinde edindiği mülkler nedeniyle semtin adının Sinangir’e çıkmasına neden olan yönetmen Sinan Çetin, buradaki mülklerinin bir kısmını sattıktan sonra Boğaz’daki bir evde yaşamaya başladı.

Haciz memuru evden eşya alabilir mi?

Borçlunun borcunun ödememesi durumunda alacaklı borcun tahsili için icra talebinde bulunması ve İcra memurlarıyla eve gelinmesine haciz deniyor.Peki,haciz memuru evden eşya alabilir mi?

Haciz memuru evden ne alabilir?

Borçlunun borcunu ödememesinden dolayı, alacaklı icra memuru aracılığı ile borçlunun evine gelerek kimi eşyalara haciz koyabiliyor; kimi eşyalar ise haczedilemiyor.Peki,haciz memuru evden ne alabilir?

Haciz eve nasıl gelir?

Alacaklıya olan borcun ödenmemesi halinde, alacaklı borcun tahsili için icra memuru ile birlikte borçlunun evine gidebiliyor.Peki, haciz eve nasıl gelir? Eve hacizin gelmesi durumda ne yapılır?

Haciz eve gelir mi?

Borcu olan bir kimsenin, borcunu alacaklı kişiye ödememesi halinde, alacaklı kişi icra müdürü ile birlikte, haciz işlemlerine başlayabiliyor.Peki,haciz eve gelir mi?Haciz talep örneği nasıl yazılır?

TOKİ kaç müteahhite haciz gönderdi?

TOKİ şimdiye kadar kaç müteahhitle icralık oldu? Toplu Konut İdaresi, kaç yüklenici firmaya haciz ihbarnamesi gönderdi? TOKİ, icralık olduğu müteahhiterden nasıl haberdar oluyor? Sayıştay raporunu güncelleyen icralık TOKİ müteahhiti sayısı kaç oldu?

Soner Çetin: Proje getirene kapımız açık!

İmarda Bakanlık onayının ardından başlama olasılığını anlatan Başkan Soner Çetin, AGİAD tarafından geliştirilen MarinaPort Projesini desteklediklerinin altını çizdi. Soner Çetin 'Proje getirene kapımız açık ' dedi.

Çetin Osman Budak: Turizme ruble darbe vuruyor!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, Rusya’nın siyasi ve ekonomik durumunun Antalya’yı olumsuz etkileyebileceğini belirtti.

sibab çetin haciz  Haberi

sibab çetin haciz 

İnşaat sektörünün önemli şirketlerinden biri olan Taş Yapı, ünlü yönetmen Sinan Çetin’in şirketi Plato Film’e karşı icra takibi başlattı. Çetin’in şirket merkezinde haciz işlemi yapıldı.

Hürriyet'ten Dinçer Gökçe'nin haberine göre; yaşana bu olay 6 ay önceye dayanıyor. Taş Yapı, Plato Filme çekilmesi gereken reklam filmi için 6 yıl önce 200 bin dolar ödedi. Ancak filmler zamanında teslim edilmesi ve bu nedenla Taş Yapı da paranın iade edilmesini talep etti.  Taş Yapı, Plato Film’in banka hesabına 2 reklam filmi için 17 Temmuz 2012 günü 200 bin dolar havale yaptı. 

Taş Yapı iddiasına göre, söz konusu reklam filmleri zamanında teslim edilmedi. Taş Yapı'nın para iadesine olumlu yanıt verilmeyince, şirket tarafından  Plato Film’e karşı icra takibi başlattı. Plato Film avukatları bu takibe itiraz etti...