28 / 03 / 2024

Soner Çetin: Belediye Evleri yüz akımız olacak!

Soner Çetin: Belediye Evleri yüz akımız olacak!

Başkan Soner Çetin: "Türkiye'nin en güzel kentsel dönüşümünü Çukurova Belediyesi olarak Belediye Evleri'nde yapmak bize kısmet olacak. Belediye Evleri'nde oturan vatandaşlarımız rahat olsun. Bu proje bizim yüz akımız olacak" dedi.



Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, SONAR araştırma kuruluşunun yaptığı memnuniyet anket sonuçlarını Halk Günü'nde açıkladı. 


"Halkla iç içe olmanın, projelere ve hizmete odaklanmanın semeresini alıyoruz" diyen Çetin, "Çukurova'da şimdi belediye seçimi yapılsa alacağımız oy tahminen yüzde 54. Çukurova Türkiye'nin parlayan yıldızıdır ve biz bu oranı 5 yılın sonunda yüzde 60'ların da üzerine çıkaracağız" dedi. 


ADANA KARNAVALLA MARKALAŞIYOR 


Görevde birinci yılını dolduran Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ikinci yılın ilk Halk Günü'nü taziye mesajı, Portakal Çiçeği Karnavalı ve Sonar Araştırma Şirketi'nin "memnuniyet anketi" hakkında bilgiler vererek açtı. Teröristlerce öldürülen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz ve yaşamını yitiren sanatçı Kayahan için başsağlığı dileğinde bulunan Çetin, "Ama diğer yandan da hayat devam ediyor. Bugünlerde  Adana  3. Portakal Çiçeği Karnavah'na ev sahipliği yapıyor. Adana burcu burcu portakal çiçeği kokuyor, bırakın Türkiye'yi, yurt dışından bile Adana'ya gelenler var. Türkiye'nin sivil inisiyatifle yapılan ilk ve tek karnavalı Adana'mızı markalaştırıyor" dedi. 


"5 YILIN SONUNDA YÜZDE 60'LAR" 


Bir yılda hayata geçirdikleri projeleri 31 Mart Salı günü düzenlediği basın toplantısında anlattığını hatırlatan Başkan Soner Çetin, "Bu bir yıl boyunca 7/24. bayram, cumartesi- pazar demeden çalıştık. Türkiye'de son üç seçimin sonuçlarını büyük bir isabetle bilen araştırma şirketi Sonar'ın ülke genelinde yaptığı anketten de anlıyoruz ki emeğimizin sonuçsuz kalmadığını anladık" dedi. Çetin şu bilgileri verdi: CHP'nin Çukurova'da yüzde 42 olan oyunu 30 Mart 2014'te yüzde 44,4'e çıkarmıştık. Bir yılın sonunda 'Soner Çetin yeniden aday olsa?' sorusuna 'Evet, oy veririz' diyenlerin oranı yüzde 54'e ulaşmış. Bu memnuniyet oranını 5 yılın sonunda yüzde 60'ların da üzerine çıkaracağız. 


"FARK YARATAN SOSYAL BELEDİYECİLİK" 


Fark yaratan sosyal belediyecilik yaptıklarını belirten Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Demek bir yıl içinde bunlar da yapılabiliyormuş' dedirtecek şeylere imza attık. 


Projelerimizle ve belediyecilik anlayışımızla Çukurova Belediyesi artık örnek bir belediyedir. Türkiye'nin birçok yerinden çalışmalarımızdan ötürü takdir mesajları alıyor olmamız ve bu anket sonuçları doğru yolda olduğumuzu gösteriyor" dedi. Belediye Evleri'nde oturduğunu belirterek Kentsel Dönüşüm projesini soran bir vatandaşa "Türkiye'nin en güzel kentsel dönüşümünü Çukurova Belediyesi olarak Belediye Evleri'nde yapmak bize kısmet olacak" yanıtını veren Başkan Soner Çetin. "Belediye Evleri'nde oturan vatandaşlarımız rahat olsun. Bu proje bizim yüz akımız olacak" dedi. 


Adana Beş Ocak


Geri Dön