19 / 04 / 2024

Sibel Can villa

Sibel Can villa

Ünlü şarkıcı Sibel Can, 25 Mart'ta İzmir Çeşme'de sahneye çıkacak. Sibel Can'ın Çeşme Alaçatı ve Ilıca bölgesinde lüks bir villa baktığı öğrenildi.

Sibel Can'ın villası, mimarları birbirine düşürdü!

Sanatçı Sibel Can'ın Beykoz Konakları'ndaki villasının iç mekan düzenlemesini yapan mimarlık şirketi, "dekorasyonun başka bir şirket tarafından yapılmış gibi gösterilmesi" üzerine tazminat davası açtı...

Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı!

Konuşanlar programıyla tanınan ünlü isim Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı.

Villa Can İnşaat Limited Şirket kuruldu!

Villa Can İnşaat Limited Şirket Büyükçekmece'de Serkan Kütükçü tarafından kuruldu.

Hasan Can Kaya hakkında bomba iddia! Acun Ilıcalı kefil oldu, Hasan Can Kaya 40 milyona villa aldı!

Sevilen ve beğenilen Konuşanlar programıyla her cuma günü Exxen'de ekrana gelen Hasan Can Kaya’nın 40 milyon TL'ye villa aldığı idda edildi. İşte detaylar...

Sibel Can Çanakkale'den arsa arıyor!

Yeni yıl gecesinde en çok kazananlardan birisi de Sibel Can oldu. Kazandığı para ile yatırım yapmak isteyen ünlü şarkıcı Sibel Can, Çanakkale'den arsa baktı.

Villa kiralamak isteyen avukat dolandırıldı!

Kırıkkale'de avukatlık yapan Ali Can Çiçek, tatil yapmak için Çeşme'de villa kiralamak isterken dolandırıldı.

Sibel Can'ın Beykoz'daki evini görenler hayran kaldı!

Sibel Can'ın Beykoz'daki evini görenler hayran kaldı. Ünlü şarkıcının evinde 9 oda, 7 banyo, kuaför salonu ve müzik kayıt stüdyosu buluyor...

Sibel Can'ın 'satmayacağım' dediği Miami'deki evi!

Miami'deki evini satmayacağını söyleyen Sibel Can'ın kızı Melisa, Miami'den fotoğraflar paylaştı. Melisa'nın annesi Sibel Can'ın Miami'deki evinde arkadaşlarıyla birlikte tatil yaptığı iddia edildi.

Sibel Can: Miami'deki evimi satmıyorum!

Sibel Can'ın koronavirüs salgınını nedeniyle Amerika'ya artık gitmek istemediği iddia edilmişti. Bu sebeple Miami'deki evini satacağı ileri sürüldü. Sibel Can, "Evimi satmayacağım" dedi. 

Sibel Can ABD'deki evini satışa çıkardı!

Koronavirüs salgınını nedeniyle Amerika'ya artık gitmek istemeyen ünlü sanatçı Sibel Can, emlakçıyla irtibata geçerek evini satmaya karar verdi. 

Can Dündar'ın kaçak villasına 148 bin 144 lira ceza!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın kaçak olduğu tespit edilen villası için ihbarname gönderildi. Ayrıca villa için 148 bin 144 lira ecrimisil cezası kesildi.

Sibel Can'dan yeni AKM yorumu: Müthiş bir proje!

Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) temel atma töreni geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Törene katılan şarkıcı Sibel Can, AKM için "Müthiş bir proje" dedi...

Emrah'tan eşine 8 milyon TL'lik villa!

Adı cimrilik esprileriyle anılan şarkıcı Emrah 4 sene önce evlendiği eşi Sibel Erdoğan'a Bodrum'da 8 milyon TL değerinde villa hediye etti 

Engincan Ural'a Tarihi Doğan Apartmanı'ndaki komşularından uyarı!

Engincan Ural'a Tarihi Doğan Apartmanı'ndaki komşularından "gürültü" uyarısı geldi. Yüksek sesin yasak olduğu Tarihi Doğan Apartmanı'nda yönetici anne Sibel Can'ı arayarak uyarıda bulundu.

Sibel Can villa Haberi

Sibel Can villa

25 Mart'ta Tiamo Tur organizasyonuyla İzmir Balçova Kaya Termal Otel'de sahneye çıkmaya hazırlanan Sibel Can, her fırsatta İzmir'de yerleşme isteğinin olduğunu belirtmiş ve 'can dostum' dediği ünlü fotoğrafçı Erol Atar ile gazeteci Şenay Düdek'in de yaşadığı İzmir'den ev almak istediğini dile getirmişti. Sibel Can'ın özellikle Çeşme Alaçatı ve Ilıca bölgesinde lüks bir villa baktığı ve İzmir'deki dostlarına da bu bölgelerde kendisi için ev bakmalarını rica ettiği öğrenildi. Her sohbetinde İzmir'in kendisi için ayrı bir önemi olduğunu belirten Sibel Can, "Bu kent havası ve insanları ile bana her zaman enerji veriyor" diyor.



Yeni...