25 / 04 / 2024

Sierra Yaşamkent satış fiyatları

Sierra Yaşamkent satış fiyatları

Sierra Yaşamkent satılık ev fiyatları konutların alanları ve konumlarına göre farklılık gösteriyor. 10 bin metrekare arsa alanına sahip projede 281 adet daire bulunuyor.

Natura Yaşamkent satışta!

Fırat Life Style tarafından Çankaya'da hayata geçen Natura Yaşamkent projesinde satış süreci başladı. Proje dahilinde dairler 1 milyon 90 bin TL'den başlıyor. 

Yabancıya konut satışı 10 milyar dolara ulaşacak!

İnşaat yatırımlarının yabancılarda artması için başlatılan Katma Değer Vergisi (KDV) düzenlemesi için geri sayım başladı. Düzenleme ile yabancıya konut satışın 10 milyar dolara ulaşması bekleniyor.

Yabancıya konut satışında KDV indirimi olacak!

MERSİN Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, bugün başlayacak olan yabancıya konut satışında KDV indiriminin olacağını dile getirdi.

Ankara Yaşamkent'teki konutun hastane olarak kiralandığı iddiaları mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Ankara Yaşamkent'te bulunan konut olarak projelendirilmiş bir binanın üst düzey bir bürokratın talimatıyla hastane olarak kiralandığına dair iddialar meclis gündemine taşındı..

10 soruda yabancıya konut satışında KDV muafiyeti!

6824 Sayılı Torba Kanun ile yabancı ve gurbetçiye konut satışında KDV muafiyeti uygulaması yürürlüğe girdi. İşte 10 soruda yabancıya konut satışında KDV muafiyeti detayları..

Yabancıya konut satışında KDV muafiyeti maddesi!

Yabancıya konut ve işyeri satışında KDV muafiyeti getiren Kanun bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yabancıya konut satışında KDV muafiyeti maddesi..

Yabancıya konut satışında KDV istisnası tasarıdan çıkarılmalı!

MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, torba yasa teklifindeki yabancıya konut satışında KDV istisnasını desteklemediklerini ve kanun teklifinden çıkarılması gerektiğini söyledi..

Beylikdüzü Makyol Yaşam satış fiyatları!

Toplam 464 daire ve 84 dükkandan meydana gelen Beylikdüzü Makyol Yaşam projesi Makyol İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte Beylikdüzü Makyol Yaşam satış fiyatlar...

Sierra Hills Bodrum satış fiyatları!

Toplam 12 adet villadan meydana gelen Sierra Hills Bodrum satış fiyatları 900 bin eurodan başlıyor. Proje On-Yapı tarafından hayata geçiriliyor.

Yabancıya konut satışı yüzde 3'e düştü!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçları'na göre yabancıya konut satışı yılın ilk aylarında yüzde 3'e indi. Aralık ayında ise bu oran yüzde 16'dan yüzde 8'e düşmüştü.

Ziya Dağlıer: Yabancıya konut satışında rekor bekliyoruz!

İzmir Müteahhitler Federasyonu (İMFED) Başkanı Ziya Dağlıer 1 milyon dolar ve üzeri gayrimenkul alana vatandaşlık hakkı verilmesi kararını olumlu karşıladıklarını vurguladı, yabancıya konut satışında rekor beklediklerini söyledi.

Yabancıya konut satışı 10 milyar dolar seviyesine çıkar!

Bursa iş dünyası, Türkiye'den konut alan yabancılara vatandaşlık hakkı verilmesi kararının konut ve gayrimenkul sektörünü canlandıracağını öngörüyor. BUMİAD Başkanı M. Orhan Efe, yabancıya konut satışının 10 milyar dolar seviyelerine çıkabileceğini düşünüyor.

Vatandaşlık hakkı yabancıya konut satışını ikiye katlar!

En az 1 milyon dolar tutarında taşınmaz alanların Türk vatandaşlığı kazanmasının gayrimenkul sektörüne hareketlilik getirmesi, son yıllarda 5 milyar dolar düzeyinde seyreden yabancıya konut satışını kısa sürede ikiye katlaması bekleniyor.

Sierra Yaşamkent satış fiyatları Haberi

Sierra Yaşamkent satış fiyatları

Sierra Yaşamkent Residence Ankara Yenimahalle Yaşamkent bölgesinde yükseliyor. Teslimlerin 2017 yılı Eylül ayında yapılacağı proje 5 blok halinde hayata geçiriliyor. 


Sierra Yaşamkent satılık ev fiyatları dairelerin planlarına bağlı olarak değişiyor. Projede yüzde 25 peşinde, kalan kısım için TEB, Denizbank, TEB, İş Bankası ve Garanti Bankası'ndan kullanılan kredi ile vade imkanı sağlanıyor. 


Toplam 281 adet konuttan oluşan Sierra Yaşamkent Yenimahalle'de daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Kargın İnşaat imzası taşıyan Ankara Sierra Yaşamkent Evleri'nde konutların büyüklükleri 61 - 211 metrekare şeklinde tasarlandı. Proje 10 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. 

Sierra Yaşamkent satılık ev fiyatları!

1+1 fiyatları 215 bin TL, 

2+1 fiyatları 235 bin TL, 

3+1 fiyatları 446 bin TL, 

4+1 fiyatları 547...