25 / 04 / 2024

Sıfır Karbon Çevre adres

Sıfır Karbon Çevre adres

Sıfır Karbon Çevre Enerji Sanayi Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Azili tarafından kuruldu. 

Bakan Özhaseki: Bundan sonra sıfır toleransla önümüze bakmalıyız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yönetmeliklere uygun olarak inşa edilen binaların, Kahramanmaraş merkezli depremlerden çok az hasarla çıktığına değinerek, sıfır toleransla hareket etmeleri gerektiğini vurguladı.

1400 büyük bina, neredeyse sıfır enerjili binalar konseptine geçti!

1400 bina, "Neredeyse Sıfır Enerjili Binalar" (nSEB) konseptine geçiş yaparak, 1 Ocak'tan itibaren 5 bin metrekareden büyük binalarda yenilenebilir enerji kullanımını zorunlu hale getiren düzenlemeye uydu. Bu düzenleme, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirildi.

Sıfır Sıfır Karbon Yönetim Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sıfır Sıfır Karbon Yönetim Ve İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de Cihan Çelik ve Doruk Batuhan Şahnali ortaklığında kuruldu.

Her binaya sıfır atık uygulaması geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı atık getirme merkezlerinin kurulumu ve işletilmesi için sıfır atık uygulamasını hayata geçiriyor. 

Dünyanın geleceği için sıfır karbonlu yapılar inşa edilmeli! 

Türkiye'de yapı stokunun çevre duyarlılığı konusunda gelişimine katkı sağlamak için düzenlenen Yeşil Rapido 2021’in ilk oturumu online olarak gerçekleştirildi. Toplantıda sıfır karbonlu binaların önemi ele alındı. 

Sıfır atık uygulaması konut projelerinde zorunlu olacak!

"İklim Değişikliğiyle Mücadele Toplantısı"nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, gelecek dönemde konut projelerinde sıfır atık uygulamasının zorunlu olacağını açıkladı.

İzmir Urla'da denize sıfır Hazine arazisi kooperatife satıldı iddiası!

İzmir'in Urla İlçesi'nde 5 ay önce yanan 111 dönümlük denize sıfır Hazine arazisinin bir kooperatife satıldığı ileri sürüldü. İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak, arazinin satıldığı iddiasını yalanladı ve "Bu iddialarla ilgili hemen suç duyurusunda bulunuyorum" dedi.

Sıfır enerji binalar, ZeroBuild Forum’20 de ele alınacak!

Çevre, ülke ekonomisi ve bireysel kazanım özelinde büyük bir öneme sahip olan ‘Sıfır Enerji Binalar’, Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Sanal Forumu ZeroBuild Forum’20’de uluslararası konuşmacılar ve tüm ilgili paydaşların katılımı ile ele alınacak.

Sıfır Karbon Çevre Enerji Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sıfır Karbon Çevre Enerji Sanayi Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Azili tarafından kuruldu. 

Belediye, AVM ve otellere Sıfır Atık'a geçme zorunluluğu geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Sıfır Atık Yönetmelik Taslağı'na göre belediyeler, terminaller, alışveriş merkezleri, iş yerleri ve eğitim kurumları, 4 ve 5 yıldızlı otellere 2019'da Sıfır Atık Sistemi'ne geçme zorunluluğu getirilecek.

Dönüşüm yerli ürünlerden yapılırsa sıfır faizle para ödeyeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki,  "Belediyeler kentsel dönüşüm yapacakları yerlerde dönüşümü tamamıyla yerli ve milli ürünlerden yapacağını bizlere taahhüt ederse sıfır faizle para ödeyeceğiz." dedi.

Belediyelere 5 yıl vadeli sıfır faizli kredi verilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Tükiye'de kentsel dönüşüm kapsamında, “Belediyelere 5 yıl vadeli sıfır faizli para vereceğiz” dedi.

İdris Güllüce: Sıfır kilometrelik imar kanunu hazırlayacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bir otelde düzenlenen Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü faaliyetleri açılış toplantısında "İmar Yönetmeliği ve sıfır kilometrelik bir İmar Kanunu hazırlayıp, inşallah toplumun huzuruna sunacağız" dedi.

Sıfır Karbon Çevre adres Haberi

Sıfır Karbon Çevre adres

Sıfır Karbon Çevre Enerji Sanayi Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Azili tarafından kuruldu. 

Sıfır Karbon Çevre Enerji Sanayi Anonim Şirketi konusu:
Şirket sanayi kollarında her türlü faaliyetinde bulunmak ve bunların ticareti ile iştigal etmek amacı ile kurulmuştur. Ayrıca şirket, inşaat, döküm ve işleme sanayi ile ilgili ham madde, yarı mamul, mamul ve her türlü yardımcı malzeme üretebilir ve pazarlayabilir. Şirket konusu ile ilgili her türlü her türlü danışmanlık denetim ve mühendislik hizmeti verebilir, her türlü gayrimenkul alımı satımı ve kiralaması yapabilir.Şirket konusu ile ilgili her türlü ihaleye girebilir. Şirket amaç ve konusu ile ilgili; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller,...