26 / 04 / 2024

sigma house

sigma house

Bilim dünyasının yenilenebilir enerji kaynaklarına yönlendirme yaptığı şu günlerde İngiltere'de hem çevreci hem de enerji tasarrufu yapabilen bir ev üretildi 5 yıl içinde seri üretimine başlanacak Sigma House, karbon emisyonunu yüzde 100 düşürebilen şekil

Vault Karaköy, The House Hotel New York Times’de yer buldu!

The House Hotel Collection’un ödüllü üç oteli The House Hotel Galatasaray, The House Hotel Nişantaşı ve The House Hotel Bosphorus’un ardından geçtiğimiz yıl kapılarını açan Vault Karaköy, The House Hotel'de.

İstanbul Bomonti The House fiyat!

Daire tiplerinin 1+0, 1+1, ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje İstanbul Anadolu Yakası Şişli Bomonti'de hayata geçiriliyor. İstanbul Bomonti The House fiyat listesi kapsamında fiyatları 220 bin dolardan başlıyor.

Bomonti The House İstanbul satılık ev!

İlk 3 katı house otel, 4 ila 15 katı ise rezidans olarak dizayn edilen projede dairelerin teslimleri Mayıs 2016 yılında yapılacak. Bomonti The House İstanbul satılık ev tipleri 1+0, 1+1, ve 2+1 olarak dizayn edildi.

The House Residence Bomonti sokak hayvanları için tezgah açtı!

The House Residence Bomonti’nin bakıma muhtaç hayvanlar için yaptığı çağrı büyük ilgi gördü. Toplanan birçoğu antika değeri taşıyan eşya, Bomonti Antika Pazarı’nda satışa sunuldu.

Soho House'un tarihi binası New York Times'ta!

New York Times, Tepebaşı'nda yer alacak Soho House'un hikayesini yazdı. Gazete, bir dönem ABD Konsolosluğu olarak hizmet veren binanın tarihi hikayesine ve yeni sahiplerine değindi.

The House Residence Bomonti'den hayvan barınaklarına destek!

The House Residence Bomonti, bakıma muhtaç hayvanlar için harekete geçti. Tüm hayvanseverler, kullanmadıkları eşyaları 26 Nisan’da Bomonti Antika Pazarı’nda kurulacak özel stantta satacak.

House Residence Bomonti'de satışlar devam ediyor!

YENİGÜN İnşaat yatırımı, The House Collection markası ve FYP dizayn, marka ve konsept planlaması ile Bomonti'de hayat bulan The House Residence, bölgede farklılık yaratmaya devam ediyor.

Bomonti The House Residence'ta kiralama ve satışlar başladı!

İstanbul’un merkezi Bomonti’de konsepti ve mimarisi ile residence anlayışına farklı bir bakış açısı getiren The House Residence ticari ünitelerinde kiralama ve satışlar başladı.

Bomonti The House İstanbul iletişim!

Bomonti The House İstanbul iletişim bilgileri satış ofisi telefon numarası 444 49 30 olarak belirlendi. Projede ilk 3 katı house otel, 4 ila 15 katı ise rezidans olarak dizayn edildi.

Yenigün Bomonti The House satılık!

Yenigün Bomonti The House satılık dairelerin tipleri studyo, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. İstanbul Şişli Bomonti'de yükselen proje daireler Mayıs 2016 yılında teslim edilecek.

Şişli Bomonti The House teslim tarihi!

Şişli Bomonti The House teslim tarihi olarak projedeki dairelerde Mayıs 2016'dan itibaren yaşam başlayacak. Projedeki studyo daireler 41 ile 45 metrekareden oluşurken, 1+1 daireler 85 ile 95 metrekare alandan oluşuyor.

Bomonti The House Residence ödeme planı!

Bomonti The House Residence ödeme planı kapsamında projede yüzde 30 peşinatta kalan yüzde 70'i proje bitimine kadar vadelendirme sağlanıyor. Projede toplam 155 adet daire bulunuyor.

Bomonti The House fiyat listesi!

Bomonti The House fiyat listesine göre daireler 220 bin dolardan başlıyor. Toplam 155 adet daireden oluşam projede daireler studyo, 1+1 ve 2+1 şeklinde dizayn edildi. Yenigün İnşaat imzası ile yükselen proje İstanbul Şişli Bomonti'de bulunuyor.

sigma house Haberi

sigma house


Karbonsuz' sertifikasının verileceği ilk prototif ev İngiltere'de üretildi. İsmi Sigma House olan bu ev, enerji tasarrufu devrinin de önemli bir parçası kabul ediliyor. Pek çok açıdan enerji tasarrufu sağlayabilen bu evden yola çıkılarak, İngiltere'de 2016'dan itibaren inşa edilecek tüm evlerin 'karbonsuz' olması koşulu aranmasına bile karar verildi. Hatta, görünen o ki, İngiltere gelecekte konutta enerjiyi tasarruflu kullanma ve çevreyi koruyan sistemlerle donatılmış evler inşa etme işine oldukça önem verecek ve ciddi bir mesai harcayacak.


Hükümet eko-kentler kuracak


Zira, İngiltere Başbakanı Gordon Brown, bir süre önce ülkeyi eko-kentlerle donatma kararı aldıklarını açıkladı. Brown, bu işi için ilk etapta tam 20 bin yeni 'karbonsuz' ev inşa etmeyi planladıklarını belirtti....