28 / 03 / 2024

Şile Green Park satış ofisi iletişim

Şile Green Park satış ofisi iletişim

Şile Green Park fiyat listesi dairelerin konumlarına göre değişiyor. Arsa alanı 15 bin metrekare olarak belirtilen proje Eks Ekşioğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Eskişehir Green Park'ta hemen teslim konutlar!

Green Park projesinde yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor. Eskişehir Green Park'ta 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olacak şekilde toplam 72 konut bulunuyor.

Green Canyon Park Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Green Canyon Park Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Medet Ataş ve Yılmaz Orhan ortaklığında kuruldu.

Opel Rocks-e Fiyatı belli oldu! 250 bin TL'den satılacak!

Alman otomobil üretici olman Opel, otomobil severlerin karşısına cazip bir teklif ile geldi. Park ve trafik sorunu yaşayanlar için tasarlanan minimalize edilmiş boyutlara sahip olan yeni şehir otomobilinin tanıtımını gerçekleştirdi. Peki bu otomobilin fiyatı ne kadar? Aracın özellikleri neler? Detay

Pendik Şeyhli Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Şeyhli Mahallesi, 7291 ada, 4 parselin bir kısmı ile kadastral park alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Adil Üstündağ yeni şirket kurdu!

Green Park otellerinin sahibi Adil Üstündağ, yeni şirket kurdu. Berenge Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda kuruldu.

İmar uygulamasında yeni döneme geçildi!

1 Haziran 2019’dan itibaren imar uygulaması görmemiş alanlarda hazırlanıp onaylanacak yeni imar planlarında, bisiklet yolları ile bisiklet park istasyonları zorunlu hale gelecek. Karar, 1 Ocak itibariyle yürürlüğe girdi.

Anda Park Millet Projesi için 7.5 milyon TL'lik sözleşme!

Trend Gayrimenkul, Garanti Bankası ile Anda Park Millet Projesi için 7 buçuk milyon TL'lik garantör kredi limiti sözleşmesi imzaladı.

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği Çalıştayı yarın!

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği Çalıştayı yarın The Green Park Otel Bostancı’da TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek. 

Ataköy Baruthane 'TOKİ Park' oluyor!

Ataköy sahilindeki tarihi Baruthane binalarının bulunduğu yaklaşık 60 dönümlük arsa, İBB ve TOKİ işbirliği ile "TOKİ Park'a" dönüştürülüyor...

Lens Yapı projelerini Arap yatırımcılara sundu!

TURAB Fuarcılık tarafından 6-8 Aralık 2017 tarihleri arasında Pendik’te The Green Park Hotel Pendik & Convention Center’da gerçekleştirilen 4. Türk-Arap Yapı Fuarı'na Lens Yapı katıldı.

Piraziz Green Park Evleri'nde 375 bin TL'ye!

Giresun Piraziz'de hayata geçirilen Piraziz Green Park Evleri denize 100 metre uzaklıkta bulunuyor. Fiyatların 375 bin TL'den başladığı projede teslimler 2 yıl içinde gerçekleştirilecek.

Kocaeli'de imar çalıştayı düzenlendi!

Kocaeli Kartepe Green Park Otel’de gerçekleşen imar çalıştayında köy mimari tipolojisi analizi, Otopark İlke ve Esasları konuları ele alındı

İnşaat sektörü yüzde 6, Peli Parguet yüzde 25 büyüdü!

Peli Parquet’nin 2008’den bu yana düzenli olarak organize ettiği bayi toplantısı 7-10 Aralık tarihleri arasında Pendik Green Park Oteli’nde gerçekleşti. İnşaat sektöründeki son durumu ve 2016 yılının değerlendirmesini yapan Peli Parguet 2017 yılı kampanyaları ve hedeflerini açıkladı.

Şile Green Park satış ofisi iletişim Haberi

Şile Green Park satış ofisi iletişim

Şile Green Park fiyat listesi konut tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. 


Eks Ekşioğlu İnşaat imzası taşıyan Şile Green Park Evleri İstanbul Anadolu Yakası Şile'de inşa edildi. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor. 


Green Park Şile Konutları'nın sosyal alanları arasında; kapalı spor salonu, her daireye ait 4 metrekare bahçe, 2 adet yüzme havuzu bulunuyor. 


1+1'lerin 56 metrekare, 2+1'lerin ise 80 metrekare büyüklükte dizayn edildiği Eks Ekşioğlu Şile Green Park denize 5 dakikalık mesafede yer alıyor. Proje toplamda 64 adet konuttan oluşuyor. 

Şile Green Park fiyat listesi!

1+1 konut fiyatları 280 bin TL'den,

2+1 konut fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. 


Telefon: 0216 429 93 40

Özge...