19 / 04 / 2024

Şile Hometown ulaşım

Şile Hometown ulaşım

Eyfel Yapı tarafından hayat geçirilen Hometown projesi Şile'de yükseliyor. Projede toplam 48 villa yer alıyor. Şile Hometown villaları 64 metrekareden meydana geliyor.

Ankara-İstanbul arasındaki YHT ile ulaşım süresi 30 dakika kısalacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Ankara ile İstanbul arasındaki YHT ile ulaşım süresinin yaklaşık 30 dakika kısalacağını müjdeledi...

Yeni havalimanına nasıl gidilir? İşte otobüs ve metro ile ulaşım!

İstanbul Yeni Havalimanı bugün açılıyor. Peki Yeni havalimanına nasıl gidilir? İşte otobüs ve metro ile ulaşım...

İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım ücreti ne kadar olacak? 

İstanbul Yeni Havalimanı ulaşım ihalesini İBB'nin şirketi Otobüs AŞ kazandı. İhale sonucu ile birlikte ulaşım ücretleri de açıkladı. Peki İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım ücreti ne kadar olacak? İşte ilçe ilçe ulaşım fiyatları...

Karadeniz ile Akdeniz arasına kesintisiz ulaşım!

Ulaştırma Bakanı Arslan, ülkenin kuzeyi ile güneyini Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu üzerinden 18 ulaşım koridoruyla birbirine bağlayacaklarını açıkladı. .

Avrasya Tüneli ile kesintisiz ulaşım başlıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Asya ile Avrupa kıtasını 5’inci kez birleştiren Avrasya Tüneli’nin açılışında, “Bu tünel sayesinde İstanbul’un iki yakası arasında dışarıdaki iklim şartlarından etkilenmeden kesintisiz ulaşım mümkün haline geldi” dedi.

Antalya'nın ulaşımındaki 5 sorun mecliste!

Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya ile ilgili ulaşım projelerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Budak sorularını Dönemin Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti.

Gaziantep'te ulaşımının verimli hale gelmesi için meclise 10 proje sunuldu!

Gaziantep Ulaşım Mühendisi Burhan Kocaman, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı’nda yaptığı sunum ile kent ulaşımının daha verimli bir hale gelmesi için hazırlanan 10 projeyi meclis üyelerine anlattı.

Çengelköy Park Evleri ulaşım avantajı ile dikkat çekiyor!

İstanbul trafiğinden bunalan vatandaşın ev alırken en çok dikkat ettiği konuların başında ulaşım kolaylığı gelmeye başladı. Çengelköy Park Evleri de ulaşım avantajı ile birçok proje arasından dikkatleri üzerine çekiyor.

Çekmeköy Kasaba 3. Etap ulaşım!

Çekmeköy Kasaba 3. Etap ulaşım bilgisi kapsamında proje, Şile-Alemdağ Yolu'nun hemen yanında bulunuyor. İş Altınhas İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 160 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Vip Ulaşım Turizm Otelcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vip Ulaşım Turizm Otelcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Hüsniye Akbulut tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Nisan 2015 tarihinde Sultangazi, Uğur Mumcu Mahallesi'nde kuruldu.

Emaar Toskana Orizzonte ulaşım!

Arıkan Yapı ve Emaar iş birliği ile hayata geçirilen Toskana Orizzonte projesi Başakşehir’de yükseliyor. Emaar Toskana Orizzonte ulaşım bilgilerine göre projenin Atatürk Havalimanı'na 21 kilometre uzaklıkta hayata geçirildiğini söylemek mümkün.

Kasaba Ömerli 3. Etap ulaşım bilgileri!

Kasaba Ömerli 3. Etap ulaşım bilgileri kapsamında Şile-Alemdağ Yolu'nun hemen yanında yükseliyor. Toplam 44 bin 080 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen projede toplam 156 adet konut bulunuyor.

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl ulaşım!

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl ulaşım bilgileri kapsamında proje Moda’ya 750 metre kadar uzaklıkta bulunuyor. Toplam 9 ofisin de bulunduğu projede daireler 91 ile 204 metrekareden oluşuyor.

Şile Hometown ulaşım Haberi

Şile Hometown ulaşım

Toplam 48 villadan oluşan Şile Hometown projesi 3 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. Proje de daireler 64 metrekareden meydana geliyor.


Şile Hometown projesinde villalar 2+1 şeklinde dizayn edildi. Proje Meşrutiyet Köyü'nde denize yaklaşık 3 dakikalık mesafede.

Hometown Şile villalarında peşinatlar 49 bin TL'den başlıyor. Projenin konut alanı 2 bin 500 metrekare.


5 bin metrekare yeşil alana sahip Şile Hometown projesinin sosyal alanlarında satranç köşesi, barbekü alanları, hobi bahçeleri, kütüphane, sinema alanları, oyun alanları, açık yüzme havuzu ve resim atölyesi yer alıyor. 


Hometown Şile iletişim bilgileri

Telefon: 0212 294 04 65

Web: www.hometownsile.com

Nuran...