25 / 04 / 2024

şile Kilia AVM

şile Kilia AVM

Ekşioğlu Group İmsa İnşaat'ın hayata geçirdiği ve de 100 milyon dolara mal olacak Şile Kilia Alışveriş Merkezi projesinin açılışı 2015 yılının Haziran ayı olarak belirlendi.

Kilia AVM 2015 Haziran'da hizmete açılacak!

Ekşioğlu Group İMSA İnşaat tarafından, kuzeyde İstanbul’un denize açılan kapısı olarak görülen Şile’de Kilia adıyla yapılan alışveriş merkezi 20 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olacak. Kilia AVM 2015 Haziran'da hizmete açılacak

Kilia AVM 2014'te hizmete açılıyor!

İstanbul’un yeni gözde yerleşim ve yatırım bölgesi; şehrin akciğeri, turizm yerleşkesi ve yeni cazibe merkezi Şile, METRO PROPERTIES tarafından geliştirilen ve bir İMSA İnşaat yatırımı olan KILIA Alışveriş Merkezi ile vizyon yeniliyor...

Türkiye’de 2022'de kart ile 3,7 trilyon TL değerinde harcama yapıldı! Kartlar en çok market ve AVM’lerde kullanıldı

Kredi veya banka kartı… Nakit ödeme yapma devri artık tarihe karışıyor. Ülke olarak çoktan alıştık bile. 2022 yılında Türkiye’de 3,7 trilyon TL değerindeharcama kart ile yapıldı. Kartların en çok kullanıldığı yerler ise şaşırtmadı: Marketler ve AVM’ler.

İstanbul'a lüks outlet AVM açılıyor! Kalyon İnşaat ile İtalyan markası RDM Group Fingen düğmeye bastı!

Kalyon İnşaat ile İtalyan lüks tasarım outlet markası RDM Group Fingen, İstanbul’da lüks outlet AVM açıyor. İşte ayrıntılar...

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

AVM'ler kaçta kapanıyor, kaçta açılıyor?

Kademeli normalleşme ile birlikte AVM'lerin çalışma saatleri vatandaşlar tarafından merak ediliyordu. Bugün itibariyle alışveriş merkezleri hizmet vermeye kaldığı yerden devam edecek.

Perakendeciler ile AVM'lerin tartışması yeniden alevlendi!

AYD Başkanı Hüseyin Altaş, AVM'ler ve mağazalar arasındaki kira problemine ilişkin konuştu. Altaş, gelirlerinin kalmayacağına dikkat çekerek, kira indirimi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

AVM'lerde kiracısı ile dost yatırımcılar için fırsat dönemi!

BMD’nin üyeleri arasında yaptığı ankete göre AVM’lerde neredeyse kapanan kadar yeni mağaza açıldığını belirten Sinan Öncel, "‘Kiracısı ile dost’ yatırımcılar için fırsatlar devam ediyor" dedi.

Sanal ofislerden sonra şimdi de sanal AVM'ler geliyor!

Piyasayı yeniden canlandırmak için AVM'lerde yeni hazırlık başladı. Yeni kurulacak sistem ile her AVM kendi e-ticaret sitesini açarak bölgesinde bulunan tüketiciye satış yapacak. Bu sayede ilk etapta yaklaşık 6 bin kişiye istihdam sağlanacak.

Süleyman Orakçıoğlu: AVM’ler ile uzlaşmaya çalışacağız!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada "AVM’ler ile uzlaşmaya çalışacağız" dedi.

Avi Alkaş: AVM'lerde kiracı ile mal sahibi beraberliği önemli!

Avi Alkaş, AVM kiralarının sürekli gündemde olduğunu belirtti ve "Kira ile mal sahibi ya anlaşacak ya anlaşacak" dedi...

AVM yatırımcıları ile mağaza sahipleri arasında kira tartışması!

AVM’leri açmayı planlayan AVM yatırımcıları ile mağaza sahipleri arasında kira tartışması yaşanıyor. Markalar, “Turist gelmeyecek. Cirolar yüzde 40 düşer kirayı ciroya bağlayalım” önerisinde bulunuyor.

Kira tartışması AVM’ler ile markaları karşı karşıya getirdi!

Henüz kapatma kararı almayan AVM’ler ile mağazalarını kapatan markalar kira konusunda karşı karşıya geldi. Markalar, AVM’lere “kira almayın” çağrısında bulunurken, AVM’ler ise bazı markalardan kapatmayın baskısı gördüğünü belirtti…

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi ile Hilton Worldwide Management anlaştı!

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında  franchise sözleşmesi imzalandı. Sözleşme kapsamında kefalet ödenip ödenmeyeceği değerlendirilecek.

Al-Zamil 500 milyon liraya sanayi AVM'si yapıyor!

Al-Zamil Gayrimenkul 500 milyon TL'lik yatırımla, Al-Zamil - Etiman -Haliç Sanayi Kooperatifi işbirliği ile sanayi AVM'si yapıyor...

şile Kilia AVM Haberi

şile Kilia AVM

Ekşioğlu Group İmsa İnşaat'ın hayata geçirdiği Kilia Alışveriş Merkezi, 20 bin metrekarelik kapalı alana sahip olacak. 83 dönüm alanda yapılacak olan alışveriş merkezinin 2011 yılında ruhsatı alınmıştı. 


Kilia Alışveriş Merkezi'nde 80 mağaza yer alacak. Kilia Alışveriş Merkezi'nde ayrıca 4 sinema salonu, bowling, supermarket, oyun alanları bulunacak. 2004 yılında satın alınan arsada yapılacak olan AVM'nin kiralaması ve yönetimi Alman Metro Properties'e ait olacak. 


Kilia Alışveriş Merkezi; 2015 yılında açılacak. Kilia Alışveriş Merkezi 100 milyon dolara mal olacak.İmsa İnşaat ayrıca aynı bölgede kongre merkezi ve otel de hayata geçirecek.









Kübra...