19 / 04 / 2024

Kilia AVM 2014'te hizmete açılıyor!

Kilia AVM 2014'te hizmete açılıyor!

İstanbul’un yeni gözde yerleşim ve yatırım bölgesi; şehrin akciğeri, turizm yerleşkesi ve yeni cazibe merkezi Şile, METRO PROPERTIES tarafından geliştirilen ve bir İMSA İnşaat yatırımı olan KILIA Alışveriş Merkezi ile vizyon yeniliyor...



Avrupa ve Türkiye’nin güçlü, deneyimli kuruluşu METRO PROPERTIES bu kez de, bölgenin parlayan “Kuzey Yıldızı” Şile’de KILIA (*) Alışveriş Merkezi’ni hayata geçiriyor.

 

Olağanüstü büyüme fırsatları ve işletmeler için uzun vadede değer yaratma arayışı ile öne çıkan Metro Properties tarafından geliştirilen ve 2014 yılı sonunda ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanan KILIA Alışveriş Merkezi’nin kiralama ve yönetimi de; ticari mülklere etkin planlama, yönetim ve hizmet desteği sağlayan Avrupa’nın önde gelen Gayrimenkul Yönetim uzmanı Metro Properties tarafından gerçekleştirilecek.

 

Editöre: Bülten Eki’nde Projeye ait görsellerle, Metro Properties Genel Müdürü Eyüphan Boyvadaoğlu görseli, Ekşioğlu Group-İmsa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İmdat Ekşi görseli, Metro Properties logosu iletilmektedir.


Geri Dön