14 / 12 / 2025

Silifke park

Silifke park

Sosyal yaşam alanlarını zenginleştirmek adına mahallelerde park ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdüren Silifke Belediyesi, Gazi Mahallesi’ndeki Sayağzı Mahallesi girişine 2 modern park kazandıracak.

Silifke'ye 2 yeni park inşa edilecek!

Sosyal yaşam alanlarını zenginleştirmek adına mahallelerde park ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdüren Silifke Belediyesi, Gazi Mahallesi’ndeki Sayağzı Mahallesi girişine 2 modern park kazandıracak.

TOKİ Mersin Silifke'de 130 konut satacak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Mersin Silifke'de inşa edilen 83 ile 84 metrekare büyüklüğündeki 130 konut satışa çıkarılacak 

Tesco Kipa Trakya'ya Narin Park'tan girdi

2008'de İstanbul'da Silivri ve Kurtköy'de yatırım yapan İngiliz perakende devi Tesco Kipa Trakya'daki ilk yatırımını Çerkezköy'deki Narin Park projesinde yapacak.

Green Park, Eyüp'e otel yapacak

Green Park Oteller Grubu, 2010 yılında otel sayısını 10'a çıkarmayı hedefliyor.

TOKİ Mersin Silifke'de 130 konut satacak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Mersin'in Silifke ilçesinde alt gelir grubu için 130 adet konut satacak.

Merter Park Evleri'nde 500 bin TL'ye!

Mutlu İnşaat tarafından Merter'de inşa edilen Merter Park Evleri'nde fiyatlar 500 bin TL ile 800 bin TL arasında değişiyor.

Güneş Park Evleri'nde 48 aya sıfır faizle!

Albayrak Yapı Grubu'nun Halkalı'da inşa ettiği Güneş Park Evleri, 234 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kemer Park Evleri'nde 234 bin TL'ye! 48 aya sıfır faiz!

Albayrak Yapı Grubu'nun Esenler'de inşa ettiği Kemer Park Evleri'nde fiyatlar 234 bin TL'den başlıyor.

Güneş Park Evleri'nde 48 aya sıfır faiz!

Albayrak Yapı Grubu'nun Halkalı'da inşa ettiği Güneş Park Evleri, 234 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Doğa Park Villaları'nda 350 bin TL'ye!

RTA İnşaat'ın Urla'da inşa ettiği Doğa Park Villaları 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Uplife Park'ta 149 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Teknik Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen Uplife Park'ta fiyatlar 149 bin TL'den başlayıp, 240 bin 900 TL'ye yükseliyor.

Gaziantep Eğlence Parkı'nda yolsuzluk iddiası!

CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici,"Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Eğlence Parkı" ihalesinde yolsuzluk yapıldığını iddia etti.

Ankara'nın Tema Park'ı belediyeye kaldı

TOKİ, uzun süredir müşteri aradığı ve kamuoyunun "Disneyland" olarak adlandırdığıAnkara'daki Tema Park projesini Ankara Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirecek.

Silifke park Haberi

Silifke park


Silifke Belediyesi bir yandan yeni parkların yapımına devam ederken diğer yandan da parkların revize çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yapılan yeni parklar, çocukların yanı sıra her yaştan vatandaşa hem spor yapma hem de dinlenme imkânı sağlıyor. Silifke Belediyesince 2015 yılında yapımı tamamlanan Toros-Atik-Mukaddem-Gazi-Göksu-Sayağzı ile diğer kırsal mahallelerde ki toplam 25 park yenilenirken, ilçeye kazandırılan 6 adet yeni parkta Silifke’ye yeni bir soluk kazandıracak.


Park ve bahçeler gibi yeşil alanlar ile çocuk oyun gruplarının kent yaşamında önemli roller üstlendiğini belirten Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “İhtiyaç duyulan mahallelerimizde park yapım çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Birçok mahallemizde zemin çalışması ve çocuk oyun grupları kurulumu yapıldı. Mevcut park ve bahçelerimizin bakımları ve düzenlemeleri ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın en iyi koşullarda...