26 / 04 / 2024

Silivri Belediyesi Ek Hizmet Binası tarım lisesi

Silivri Belediyesi Ek Hizmet Binası tarım lisesi

Silivri Belediyesi’nin Gümüşyaka Mahallesi’nde bulunan Ek Hizmet Binası, Tarım Lisesi olarak düzenleniyor. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tarım Teknolojileri Alanı olarak eğitim verecek lisede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

İstanbul'da 7 adet arsa satılıyor! 1 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla... 

Pendik ve Silivri Belediyesi, 7 adet arsayı satıyor. Peki arsaların büyüklükleri ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Silivri Belediyesi'nden satılık 7 arsa! İstanbul'da imarlı arsa fırsatı!

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul Silivri'de yer alan 7 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 4 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

Silivri Belediyesi'nden satılık 6 arsa!

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, Silivri'de yer alan altı adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 6 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Silivri Belediyesi'nden büyük fırsat: Konut imarlı 18 arsa satacak!

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, Silivri'de yer alan 18 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsaların alanları  300,09 metrekare ile 7 bin 885 metrekare arasında değişiyor.

Silivri Belediyesi'nden büyük fırsat: İmarlı 11 arsa ve araziyi satışa çıkardı! 

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, Silivri'de yer alan 11 arsa ve araziyi satışa çıkardı. Satış ihalesi 31 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi kuruldu!

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Dağ, Mustafa Akış, Adem Tarık Gürleyen, Latif Ulu, Kadir Has Üniversitesi, Silivri Belediyesi ve Kadir Has Vakfı ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da kiralık gayrimenkul fırsatı! Dükkan, arsa ve büfeler... Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Silivri Belediyesi, İstanbul ili, Silivri ilçesinde yer alan 38 adet ticari gayrimenkulü kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'in iade ettiği makam aracını satacak! İşte fiyatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek'in seçimi kaybettikten sonra bile özel olarak kullanmaya devam ettiği lüks makam aracı satışa çıkarıldı. ABB'ye iade edildikten sonra bakımları yapılan aracın ihale satış bedeli de açıklandı.

Üsküdar Belediyesi, 220 milyon TL'lik bina ve 60 milyon TL'lik arsa satacak!

Üsküdar Belediyesi, ek bütçe teklifi hazırladı ve belediye meclisine sundu. Ek bütçenin, 220 milyon liralık bina ve 60 milyon liralık arsa satışlarından karşılanacağı açıklandı...

Varnalı Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Silivri Belediyesi önderliğinde SİYTAŞ ve Saral İnşaat tarafından hayata geçirilen Varnalı Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi için temel atma töreni gerçekleşti. 

Silivri'de kaçak 8 yapının yıkımı gerçekleştirildi! 

Silivri Belediyesi, Çayırdere Mahallesi'nde tarım arazisi üzerine inşa edilen 8 kaçak yapının yıkım işlemlerini tamamladı. 

Silivri'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

İstanbul Silivri Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. İlçede bulunan 35 yıllık Varnalı Konutları'nın yıkımı tamamlandı.

Silivri Belediyesi Ek Hizmet Binası tarım lisesi Haberi

Silivri Belediyesi Ek Hizmet Binası tarım lisesi


Silivri Belediyesi’nin Gümüşyaka Mahallesi’nde bulunan Ek Hizmet Binası, Tarım Lisesi olarak düzenleniyor. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tarım Teknolojileri Alanı olarak eğitim verecek lisede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.



IŞIKLAR: “TARIMI YAŞATACAK NESİLLER YETİŞTİRECEĞİZ”


2017- 2018 yılında eğitim öğretime başlayacak şekilde hazırlıkların sürdüğünü dile getiren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar: “Lisemizde mevcut müfredatın yanında; bitki sağlığı, hayvan sağlığı, peyzaj ve çevre düzenleme, su ürünleri, tarım alet ve makine kullanma, gıda analiz ve kontrol ile ileri tarım tekniklerini uygulayabilen, pratik bilgi ve beceriye sahip olan teknisyenler yetiştirilecek. Bir ürünün üretim sürecinden tutun da paketlenmesine kadar tüm aşamaları hakkında eğitim görecek gençlerimiz, ülke ekonomisine tarımsal üretim yönünden katkıda bulunacak, tarımsal işletme ve kuruluşlarda başarı ile çalışabilecek. Uygulama merkezleri de Silivri Belediyesi Tarımsal Üretim...