24 / 04 / 2024

Silk Road Emlak adres

Silk Road Emlak adres

Silk Road Emlak ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Amir Shammout tarafından kuruldu.

Meta Silk Road İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Meta Silk Road İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Ataköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Can Kaya tarafından kuruldu.

Silk Road Emlak ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silk Road Emlak ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Amir Shammout tarafından kuruldu.

Silk Road Gayrimenkul  Anonim Şirketi kuruldu!

Silk Road Gayrimenkul  Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çalık tarafından kuruldu.

Silk Road Otelcilik Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Silk Road Otelcilik Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ashraf Aljawish ve Mohammed Al Aeıd ve Raslan Helwani ortaklığında kuruldu.

Kings Road Emlak Oto Kiralama Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kings Road Emlak Oto Kiralama Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahamed E.M Elhawarı, Amın Jaballa A Shwehdı, Marwan A.A. Abushhıwah ve Ramen Abushahewa ortaklığında kuruldu.

İhlas Gayrimenkul'den yeni şirket!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme, İhlas China Silk Road Group Finansal Danışmanlık ve CSSM Co. ortaklığı ile sermayesi 50 bin TL olan İhlas China Silk Road Group Commodity Dış Ticaret A.Ş. şirketi kurulacak...

İhlas, China Silk Road Group ile Türkiye’de ortak şirket kuruyor!

İhlas, gelecek dönemin vizyon projesi olarak nitelendirilen Çin’in tarihi İpek Yolu’nu canlandırma girişimine ortak oldu. Çin'in önde gelen firmalarından China Silk Road Group ile stratejik ortaklığa imza atan İhlas, China Silk Road Group ile Türkiye’de ortak şirket kuruyor.

İhlas Gayrimenkul ile Chine Silk Road Group anlaştı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ile Chine Silk Road Group arasında yüzde 50-yüzde 50 paylı joint venture kurulmak üzere bugün anlaşma imzaladı.

İpekyolu ve Wyndham Hotel'den Özbekistan'da yeni işbirliği!

İpek Yolu Turizm Yatırımları’nın, Özbekistan’ın Tashkent şehrinde 2003’de yatırımını gerçekleştirdiği Dedeman Silk Road Tashkent Oteli 1 Ocak 2015 tarihinden itibaren “Wyndham Tashkent” markası ile hizmet vermeye başlayacak.

Silk & Cashmere; Zürih, Çin, Tayvan, Londra ve Sultanahmet'te mağaza açacak!

Dubai merkezli yatırım fonu Eastgate Capital Group'u ortak alan Silk & Cashmere, 2012 için iddialı büyüme planı yaptı. Silk & Cashmere CEO'su Ayşen Zamanpur, “Paris çok iyi gidiyor. Zürih'te ikinci mağazayı açıyoruz. Londra'da Portebello Road'da bir dükka

Silk Road, Türkiye'deki ilk mağazasını Maslak'ta açtı!

Almanya'da Türk girişimcilerin kurduğu, birçok ülkeye otomotiv ürünleri ihraç eden Keskin Group, Almanya, Fransa ve Amerika'da 10 mağazası bulunan mağazalar zinciri Silk Road (İpekyolu) markasını Türkiye'ye getirdi...

Özbekistan'ın en iyi oteli Dedeman seçildi!

Dedeman Hotels & Resorts International'ın  Özbekistan'daki oteli 'Dedeman Silk Road Tashkent', 'Taşkent Turizm Fuarı'nda 'Özbekistan'ın En İyi Oteli' ödülüne layık görüldü

Emlak GYO, Avrupa'da road show'a hazırlanıyor!

Toplu Konut İdaresi’nin iştiraki Emlak GYO, kasım ayında halka arz edilecek

Silk Road Emlak adres Haberi

Silk Road Emlak adres

Silk Road Emlak ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Amir Shammout tarafından kuruldu.

Silk Road Emlak ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar,soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. ENERJİ a. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde...