26 / 04 / 2024

Silver Award

Silver Award

E.C.A. Myra serisi, Avrupa’nın en önemli tasarım yarışması kabul edilen A’ Design Award’da “Silver Award” ödülünü almaya hak kazandı.

HD filtreli ve enerji tasarruflu Samsung AR35 silver split klimada süper fiyat!

Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından Samsung, adından çok söz ettirecek bir klima üretti. Enerji tasarrufunun, hd filtre ve iyi uyku modunun bulunduğu AR35 silver split klima görücüye çıktı.

Masar Silver satışta! Yeni proje!

İstanbul’ un en güzel manzaralarından birine sahip olan Pendik Çınardere’de inşa edilen Masar Silver projesi satışa çıktı. İşte Masar Silver projesi ile ilgili ayrıntılar...

Profilo Silver 10 kg 1200 Çamaşır Makinesi en uyguna nereden alınır? Fiyatları ne kadar? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Profilo CGA2520XTR Silver 10 kg 1200  Çamaşır Makinesi Leke Uzmanı Opsiyonu,SilentPlus teknolojisi ve EkstraEkle özelliği ile çamaşır yıkama işlevini gerçekleştirir. Peki çamaşır makinesi en ucuza nerden alınır? 

Fakir Freelander Nh 5056 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kaç TL ,özellikleri neler? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Freelander NH 5056 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Silver Stone, 890 W motor performansı ile yüksek emiş gücü göstererek etkili süpürme işlemi gerçekleştirir.

Bosch 9 kg Silver Isı Pompalı Kurutma Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler için Bosch indirimli kurutma makinesi kampanyasını müşterilerinin beğenisine sundu.Peki ek fonksiyonlar neler?

Başak 5120 Red Power’ın fiyatı dudak uçuklattı! Çiftçinin gözdesi Red Power

Başak traktörün 2018 yılında tanıttığı yüksek güç beygirli sınıftaki ilk adımı 5120 Red Power kısa sürede çiftçinin gözdesi oldu. Kullanıcıların büyük övgüsünü kazanan Başak 5120 If Desing Award 2020 tasarım ödülünü kazanmayı başardı. İşte Red Power’in özellikleri ve fiyat listesi

Altın alacaklara altın gibi tavsiye! Bu bilgiyi cebe atmadan evden çıkmayın

Altın almayı düşünen vatandaşlar, fiyatları nasıl takip edeceklerini merak ediyor. The Gold & Silver Club analisti Phil Carr, altın almayı düşünen vatandaşların petrol fiyatlarını takip etmesini gerektiğini belirtti. Carr'a göre altın da petrolle eş zamanlı yükselecek.

Silver Palm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silver Palm İç Ve Dış Ticaret Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  10  bin TL sermaye bedeli  ile Mohammad Zaryan  ve Payam Rojatı Bavılolyaeı tarafından kuruldu.

Birevim En Yüksek Müşteri Memnuniyeti Ödülü'nü aldı!

Başarıyla dikkat çeken Birevim, En Yüksek Müşteri Memnuniyeti Ödülü ve Gold Award ödülü aldı...

Şeker GYO'nun web sitesi 'Muse Creative Awards'dan 2 ödül aldı!

Şeker GYO'nun web sitesi Real Estate kategorisinde Gold Winner, Property/Developer kategorisinde ise Silver Winner ödüllerini aldı...

Silver Mimarlık Ve Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silver Mimarlık Ve Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kubilay Gençcan tarafından kuruldu.

HEP İstanbul en iyi sürdürülebilir konut projesi seçildi!

Tekfen Gayrimenkul tarafından çevre dostu bir proje olarak hayata geçirilen HEP İstanbul, bu yıl Amerika’da düzenlenen ISBS2019 Sustainability Award - En İyi Sürdürülebilir Uygulamalar Yarışması’nda Sürdürülebilir Yapı–Konut Kategorisinde birinci seçildi.

Ferko Line projesi German Design Award’a aday!

VİVA Architects tarafından tasarlanan Ferko’nun Kağıthane’de inşa edilen projesi Ferko Line, German Design Award 2019'a ‘Architecture Excellent Design’ kategorisinde aday gösterildi.

Silver Award Haberi

Silver Award

Armatür pazarının lider markası E.C.A’nın Myra modeli A’ Design Award yarışmasında “Silver Award” ödülünün sahibi oldu.


A’ Design Award yarışmasından bir kez daha ödülle dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Elmor Genel Müdürü Hakan Günderen, “Estetik ve fonksiyonu birleştiren tasarım ürünlerimize özenli dokunuşlar ile yaklaşıyor ve şekillendiriyoruz, dolayısıyla özellikle son zamanlarda aldığımız ödüller ve elde ettiğimiz bu başarıların markamızın gücüne güç kattığını düşünüyoruz. Banyo çözümlerinde her zaman yenilikçi olmayı hedefliyoruz” dedi.


Günderen, özgün tasarım ve en yeni teknolojilerle hazırladıkları E.C.A Myra armatür serisinin, çevre ve tüketici dostu teknolojilere sahip olduğunu belirterek şu bilgileri verdi:


“Kazandığı ödülle farkını ortaya koyan Myra serisi, Türkiye’de ilk defa standart, orta ve yüksek tip olmak üzere 3 ayrı boyutta sunuluyor. Bu yıl tasarruf ve güvenliği ön plana çıkartan, yani...