26 / 04 / 2024

Silverline Ankastre ulaşım

Silverline Ankastre ulaşım

Silverline Ankastre 20. yılında tüketicisine çok daha yakın olabilmek amacı ile online mağaza açtı... Tüm ürün gruplarının satışa sunulduğu online mağazada açılışa özel kampanya düzenledi.

Silverline ankastrelerde indirim var mı? Silverline ankastre set fiyatları ne kadar? 13 Ekim 2022 fiyat listesi…

Uygun fiyatları ve şık tasarımlarıyla sık tercih edilen Silverline ankastre setlerde indirim var mı? Silverline ankastre set fiyatları ne kadar? İşte 13 Ekim 2022 fiyat listesi…

Silverline Ankastre'den çifte vergi indirimi!

Silverline Ankastre, ÖTV indirimine ek olarak, hem seçili ürünlerde hem de diğer tüm ürün gruplarında artı KDV indirimi uygulayacak.

Silverline Ankastre gelecek hedeflerini anlatacak!

1996 yılından bu yana uzmanlaştığı alanda yeni teknolojiler ve trendler ile özel tasarımlar geliştiren Silverline Ankastre, teknolojiyi kalite, estetik ve tasarım ile birleştirerek kısa zamanda mutfakların tercih edilen markası haline geldi.

Silverline Ankastre, Yeşil Rapido Yeşil Binalar Konferansı'na sponsor oldu!

Yeşil Rapido Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı kentsel dönüşümün aktörlerini aynı platformda bir araya getiriyor…Silverline Ankastre’de kentsel dönüşümün önemli oyuncularından biri olarak organizasyonun platin sponsoru oldu…

Silverline Ankastre, Kartal'a Yatırım Geleceğe Yatırım'da yerini aldı!

Kartal Belediyesi ‘Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım’ adını verdiği dönüşüm zirvesine ev sahipliği yaptı. Bölge yerel yönetiminin, yatırımcıların ve inşaat sektörünü besleyen yan sektörlerin katılacağı zirvede Silverline Ankastre’de yerini aldı.

Silverline Ankastre, Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım zirvesine katılıyor!

Kartal Belediyesi 2 Haziran Çarşamba günü ‘Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım’ adını verdiği dönüşüm zirvesine ev sahipliği yapıyor. İnşaat sektörünü besleyen yan sektörlerin katılacağı zirvede Silverline Ankastre’de yerini alıyor.

Silverline Ankastre, Danimarka’da en hızlı büyüyen marka oldu!

Silverline Ankastre, Danimarka’da en hızlı büyüyen marka oldu ve yüzde 12 paya ulaştı. Şirket, ülkede ankastre pazarında 4’üncü sıraya yükselirken 3 yıl içinde de 2’nci olmayı hedefliyor

Silverline Ankastre İyi Tasarım ödülü aldı!

Ankastre sektörü markası Silverline Ankastre, ulusal ve uluslararası birçok kuruluştan ödül almaya devam ediyor. Silverline en son, Lift-Up davlumbaz modeli ile Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri'nden "İyi Tasarım" ödülü aldı.

Silverline Ankastre 2017'de 100 ülkeye ulaşmayı hedefliyor!

Bu yıl 20’nci yılını kutlayan Silverline Ankastre, ihracat atağına kalktı. 60 ülkeye ihracat yapan şirketin yeni hedefi Çin pazarı.Mehmet Ayşegül Çin’e de Silverline markasıyla gireceklerinin altını çizdi.

Silverline Ankastre'nin online mağazası açıldı!

Silverline Ankastre 20. yılında tüketicisine çok daha yakın olabilmek amacı ile online mağaza açtı... Tüm ürün gruplarının satışa sunulduğu online mağazada açılışa özel kampanya düzenledi.

Silverline ankastre yirminci yılını Tasarım Oscarı ile kutladı!

Tasarımlarına teknolojinin yanısıra son derece estetik ve dekoratif görünüş kazandıran Silverline Ankastre Roof modeli ile Red Dot Design Award "yüksek tasarım kalitesi" ödülüne layık görüldü...

Mahal Palace ulaşım!

Mahal Palace ulaşım bilgileri haberimizin içinde krokili bir şekilde yer alıyor

Çamlıca Emaar Square ulaşım!

Çamlıca Emaar Square ulaşım kapsamında projenin adresli ve krokili bilgileri haberimizin içinde yer alıyor

Silverline Ankastre ulaşım Haberi

Silverline Ankastre ulaşım

Türkiye'de ve dünya üzerinde 100 ülkede yeni nesil mutfaklara teknolojik, fonksiyonel, çevreci ve tasarruflu ürünler satışa sunan Silverline Ankastre 20. yılında bir yeniliğe daha imza attı ve online satış mağazası açtı.  Tüketicilerinin www.silverlinemagaza.com adresi üzerinden alışveriş yapacağı mağazada, markanın ürün gamında yer alan davlumbaz, fırın,mikrodalga fırın, ocak, buzdolabı, bulaşık makinesi, çöp öğütücü, eviye, armatür gibi geniş bir ürün yelpazesi satışa sunuluyor. Güvenilir ve hızlı satış ile tüketiciye büyük kolaylık sağlayacağı online mağaza açılışa özel olarak düzenlenen kampanya ile Nisan ayı boyunca tüm satışlarda yüzde 10 indirim uyguluyor... Ayrıca taksitlendirme de yapılabilinirken satış sonrası verilen teknik destekte tüketiciye sağlanan avantajlar arasında.  Yıl boyunca fırsat ürünü seçilen modeller, özel fiyatlarla satışa...