26 / 04 / 2024

sincan Ankara belediyesi

sincan Ankara belediyesi

Ankara Sincan Belediyesi'nden 5 adet park yapım işi ihale edilecek...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilk ring metro hattı 'Çayyolu-Sincan' projesi için düğmeye bastı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte raylı sistem ağını genişletecek projelere tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda kentin ilk ring metro hattı olan Çayyolu-Sincan' metro projesinde imzalar atıldı.

Başkentten arsa almak isteyenlere Eylül müjdesi! Sincan Belediyesi 4 adet arsayı satışa sundu! 

Sincan Belediyesi, Ankara ili, Sincan ilçesi, Saraycık Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Peki Ankara Sincan'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Sincan Belediyesi Ankara'da arsa satacak! Başkentte arsa arayanlar dikkat!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan Ahi Evran Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 10 Mart 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Sincan Belediyesi Ankara'da arsa satacak! İhalesi 8 Mart'ta!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 2 bin 662 metrekare alana sahip. 

Sincan Belediyesi Ankara'da arsa satacak!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, başkent Ankara'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 15 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sincan Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı! Ankara'da arsa arayanlar dikkat!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 13 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Mansur Yavaş'tan Ankara Belediyesi'nin mali durumu hakkında açıklama!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediyenin 200 günlük raporu ile ilgili yaptığı açıklamasında, "Kredi için onay istedik, muhalefet reddetti" dedi...

Ankara Sincan BELMEK açıldı!

Ankaralı kadınlara yönelik yaptığı yatırımlara son sürat devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Sincan BELMEK binasını hizmete açtı.

Ankara Belediyesi Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve eski başkan Melih Gökçek arasındaki ‘Hafriyat geliri’ tartışmasında yeni bir gelişme yaşandı. Belediyenin Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı.

Sincan Ankara'daki 217 konutun kura sonucu açıklandı!

Sincan Ankara'daki 217 konutun kura sonucu açıklandı. Projede 81 adet 2+1 konut için 97 geçerli başvuru, 136 adet 3+1 konut için 322 geçerli başvuru kabul edildi. 

Ankara Belediyesi'nden 3 ilçede satılık 4 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gölbaşı, Yenimahalle ve Pursaklar ilçesindeki 4 arsayı satıyor. Konut imarlı arsaların satış bedeli 129 milyon 51 bin 950 TL olarak belirlendi.

Söğüt İnşaat’ın aldığı ihaleler 4.1 milyar lirayı buldu!

KİK’in mevzuata aykırı bularak iptal ettiği ihaleyi kazanan Söğüt İnşaat 2009’dan bu yana Ankara Belediyesi’nden 4.1 milyar liralık iş aldı.

Sincan Ankara'nın gayrimenkul fiyat artışında ilk sırada!

REIDIN.com’un verileriyle hazırlanan ‘Emlak Raporu’Ankara’nın yıldızı olarak yüzde 18.3’le Sincan’ı birinci seçti. Sincan’ı 16.4’ile Gölbaşı izliyor.

sincan Ankara belediyesi Haberi

sincan Ankara belediyesi


Sincan Belediyesi'nden Tandoğan Mahallesi'ne yapılacak 5 adet park yapımı ihale edilecek. Açık ihale usulü ile yapılacak ihale 27 Mayıs 2013 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için